Constanța, în scenariul roșu! Un nou protest în fața Prefecturii Constanța. Diana Iovanovici-Șoșoacă, prezentă la eveniment (galerie foto +video)

 • Un nou protest în fața Prefecturii Constanța! 
În această după-amiază de 26 septembrie, un nou protest are loc în fața Prefecturii Constanța, după cel de ieri, unde oamenii scandau „Libertate fără certificate!“, „Nu vrem vaccin!“ și „Nu vrem certificat!“.

Și la acest protest, organele de ordine se află la fața locului. 

Protestatarii se declară supărați ca jandarmi îi filmează și, apoi, le trimit amenzi acasă. 

Diana Iovanovici Șoșoacă a anunțat că va fi prezentă în cadrul unui protestului din această seară, de la Constanța. Alături de ea va fi prezent și Marian Saioc.

26.09.2021, ora 18.00. Venim la Constanța, alături de Marian Saioc și dobrogenii noștri! Ișiți din casă, dacă vă pasă! , este postarea Dianei Șoșoacă de pe pagina de socializare. 

Diana Șoșoacă a venit la eveniment, așa cum a și promis.

Nu pot să vă spun cât de mult vă iubesc, pentru că sunteți primii care reacționați împotriva dictaturii de tip neofascist. Vă felicit! Ați dat cea mai mare lecție Bucureștiului! Bravo! , a pus Diana Șoșoacă , la protestul de la Constanța, din această seară. 

Bucureștiul a ajuns să fie adunătură de politicieni!, a mai spus Diana Șoșoaca. 

Veștile nu sunt deloc bune la Constanța. Prefectura Constanța informează că incidența răspândirii COVID-19 în municipiul Constanța pentru ultimele 14 zile este de 3,58, în timp ce ieri a fost de 3,16.

Totodată, la nivelul județului Constanța, incidența este de 2,92 cazuri la mia de locuitori, în timp ce ieri a fost de 2,65.

Implementarea obligativității prezentării certificatului verde se va face după ce va fi constatată incidența de peste 3 la mia de locuitori și în urma unei hotărâri adoptate în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Dovada vaccinării complete, a testării negative (RT-PCR valabil 72 de ore sau antigen rapid valabil 48 de ore) sau a vindecării (cei aflați în perioada dintre a 15-a zi și a 180-a zi după confirmarea infectării) se face prin certificatul verde.


Dacă incidența trece de 3 la mie și este de până-n 6 la mie, următoarele activități sunt permise cu acces pe bază de certificat verde:
 • restaurante și cafenele în spații închise, dar și terasele, la o capacitate de 50%;
 • baruri, cluburi și discoteci, la o capacitate de 30% (în acest caz, sunt primiți exclusiv cei vaccinați complet, așa cum se întâmpla oricum de ceva vreme și dacă incidența era sub 3 la mie);
 • petreceri private în spații închise (nunți și botezuri), cu participarea a maximum 200 de persoane;
 • cinematografe și săli de spectacole/concerte, cu participarea la 50% din capacitatea maximă;
 • spectacole, concerte, festivaluri și alte evenimente culturale în spații deschise, cu participarea a maximum 1.000 de persoane (inclusiv drive-in-urile pot funcționa, însă fără limita de 1.000 de participanți);
 • locuri de joacă pentru copii în spații închise, la 50% din capacitatea maximă;
 • piscine interioare, cu participarea la o capacitate de 50%;
 • competiții sportive în spații închise sau deschise, cu participare la 30% din capacitatea maximă; săli de sport/fitness în spații închise, cu participare la o capacitate de 50% (caz special - aici se aplică accesul pe bază de certificat verde dacă incidența trece de 4 la mie);
 • cursuri de instruire și workshop-uri, cu participarea a maximum 150 de persoane în spații închise sau a maximum 200 de persoane în spații deschise; conferințe în spații închise, cu participarea a maximum 150 de persoane;
 • săli de jocuri de noroc, la o capacitate de 50%;
 • săli obișnuite de jocuri, la o capacitate de 50% (dacă incidența este până la 3 la mie, accesul este permis numai celor vaccinați, dacă incidența e de peste 3 la mie, accesul este permis inclusiv celor testați sau vindecați).
Verificarea certificatelor verzi ale participanților este făcută de organizatori prin aplicația mobilă de verificare (Check DCC) pusă deja la dispoziție de autorități, fără a prelucra datele personale ale clienților.

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Regulamentul de acces în Zona Peninsulară nu a fost suspendat. Constănțenii au scandat sub ferestrele Primăriei Constanța - „Să vă fie rușine”! (VIDEO)

26 Nov 2021 1078

Protest în Constanța, referitor la regulamentul din Zona Peninsulară. Oamenii au ieșit în stradă după ședința CLM (galerie foto+VIDEO)

25 Nov 2021 1208

Proteste de amploare în Turcia împotriva partidului aflat la guvernare

24 Nov 2021 511

Aberațiile Regulamentului de acces în Zona Peninsulară, scot constănțenii în stradă chiar înaintea ședinței de Consiliu Local Municipal Constanța

23 Nov 2021 814

Ciocniri violente la protestele anti-restricții de la Bruxelles. Poliția a folosit tunuri cu apă (VIDEO)

21 Nov 2021 572

"Toată ţara-n stradă" Protest anti-restricţii şi anti-vaccinare, la Ploieşti, Sibiu și Constanța (VIDEO)

21 Nov 2021 15876

Coronavirus Mii de oameni au ieșit în stradă la Viena, împotriva vaccinării obligatorii (VIDEO)

20 Nov 2021 820

Polițiștii anunță mitinguri anti-guvernamentale în ianuarie. Mii de oameni vor ieși pe străzi

19 Nov 2021 669

Protest cu suluri de hârtie igienică la sedii ale partidelor politice, împotriva certificatului verde COVID „Libertate, fără certificate!“

15 Nov 2021 501

Protest împotriva certificatului verde organizat în Piaţa Universităţii, la București (VIDEO)

07 Nov 2021 882

Polonia Protest după moartea unei femei însărcinate căreia i s-a refuzat avortul. Ce spun organizatorii (VIDEO)

06 Nov 2021 1133

Cum arată Constanța prin ochii și pixul lui Chițac, la un an de mandat?! (documente)

02 Nov 2021 2153

SANITAS Constanța. Încă o zi de protest (galerie foto+video)

29 Oct 2021 1026

Protest la Constanța! Ce nemulțumiri au angajații CT BUS (galerie foto+video)

27 Oct 2021 2290

SANITAS Constanța. Membri de sindicat din DGASPC își cer drepturile (galerie foto și video)

26 Oct 2021 955