Constanța. Parcul Dragoslavelor, ținta actelor de vandalism (galerie foto+video)

 
  • Acte de vadalism la Constanța, în Parcului Dragoslavelor, unde o parte din mobilierul urban a fost vandalizată.
  • Parcul va fi dotat cu mobilier urban suplimentar pentru cei care se opresc să se odihnească. Vor fi amplasate bănci, coșuri de gunoi și o cișmea, iar reabilitarea peisagistică a spațiului verde va fi realizată de specialiști în domeniu.
Nici nu a început bine reamenajarea Parcului Dragoslavelor și deja o parte din mobilierul urban a fost vandalizată.

Poliția a fost sesizată în această seară de locuitorii din Faleză Nord în legătură cu niște tineri care au smuls o bancă și o aruncau peste gard.

Ajunși la fața locului, colegii noștri au surprins trei minori, cu vârsta cuprinsă între 16-18 ani, care au fost sancționați contravențional cu o amendă de 500 de lei fiecare, pentru distrugerea elementelor de mobilier urban.

Amintim faptul că lucrările începute de Primăria Constanța la Parcul Dragoslavelor au început cu modernizarea infrastructurii și reabilitarea aleilor ce vor fi amenajate cu pavele care vor spori confortul locuitorilor, apoi se va trece la montarea echipamentelor de joacă, distribuite pe 3 zone.

Parcul va fi dotat, de asemenea, cu o zonă de fitness și cu două miniterenuri de sport: unul de fotbal și unul de baschet pentru ca cei mici și nu numai să-și poată exersa abilitățile sportive cât mai aproape de casă.

Atât pe suprafața spațiilor de joacă, cât și pe cea a zonei de fitness sau a terenurilor de sport vor fi turnate covoare de cauciuc reciclat, diferite în funcție de specificul fiecărui spațiu.

Parcul va fi dotat cu mobilier urban suplimentar pentru cei care se opresc să se odihnească. Vor fi amplasate bănci, coșuri de gunoi și o cișmea, iar reabilitarea peisagistică a spațiului verde va fi realizată de specialiști în domeniu.

Rugăm cetățenii care observă astfel de comportamente ce ne fac rău tuturor să apeleze cu încredere Direcția Generală Poliția Locală Constanța la numerele de 0241484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp.

Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța, a transmis Primăria Municipiului Constanța.

Sursa foto-video: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CNSC a anulat procedura de atribuire a contractului de servicii de reparații și întreținere a autovehiculelor de la Canalel Navigabile SA

23 Apr 2024 306

Ședință CL Chițac cere revocarea dreptului de administrare al Administrației Fondului Imobiliar SRL asupra pistei de roleri și skateri din Parcul Tăbăcărie (DOCUMENT)

22 Apr 2024 510

Consiliul Local Constanța votează PUZ-ul pentru construirea parcării supraetajate de la Casa de Cultură (DOCUMENT)

22 Apr 2024 709

Achiziții Constanța Cine va întocmi documentația tehnică pentru parcurile fotovoltaice ce vor fi construite la Castelu și Dumbrăveni?

22 Apr 2024 602

Cumpărări directe Constanța Ce firmă prestează serviciile de reparare și de întreținere sistem de irigare la Techirghiol (DOCUMENT)

21 Apr 2024 492

Terenul de peste 12.000 mp, amplasat de-a lungul lacului Tăbăcăriei Reamenajarea spațiului verde din zona Parc Tăbăcărie din municipiul Constanța, în atenția aleșilor locali (DOCUMENT)

21 Apr 2024 499

Licitații publice Paza bunurilor publice și private aparținând municipiului Constanța vor fi asigurate și anul acesta de firmele fostului polițist și detectiv particular, Brotac (DOCUMENT)

20 Apr 2024 923

O nouă parcare, în curs de amenajare în zona Gării CFR Constanța (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 622

Constanța Continuă modernizarea Parcului de la Gară – spațiul verde, extins cu 2000 mp

16 Apr 2024 494

Constanța Se montează gardul ce împrejmuiește Parcul de la Gară! Cum arată acum parcul (GALERIE FOTO+VIDEO)

15 Apr 2024 2542

Soarta imobilului de la Brotăcei Maratonul proceselor Georgetei Tapangea vs. Primăria Constanța continuă. Ce au decis magistrații la ultimul termen?

14 Apr 2024 1011

Știri Constanța azi Accident rutier pe bulevardul Mamaia, la Hotel Parc. Intervin autoritățile (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 907

Un nou parc, amenajat în Constanța, pe strada Termele Romane (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 963

Fotoreportaj Constanța Parcul din zona Marvimex, dezamăgire pentru locuitori- „Nu arată deloc a parc“ (FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 625

„Sânge rece“ Crimă într-un hotel din Mangalia! Judecătorii motivează sentința în cazul tinerei băgată în geamantan și apoi abandonată în parc

11 Apr 2024 662