Deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța „Prețul gigacaloriei va scădea și mai mult atunci când se va termina tot procesul de înlocuire a conductelor termice“


Aproape de miezul nopții, primarul Vergil Chițac a făcut un anunț important cu privire la scăderea prețului gigacaloriei la Constanța.

„Disconfort mare, răsplată pe măsură: Ieftinim prețul gigacaloriei la Constanța.
 
A meritat și merită în continuare disconfortul creat de înlocuirea rețelei de termie. Știu că este mare, dar iată că acum putem anunța un lucru cu adevărat important: ieftinim gigacaloria.", a scris Chițac pe pagina sa de Facebook.

Despre acest aspect, deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța a făcut o postare pe pagina de socializare. 

Acesta a menționat în cadrul postării că înlocuirea rețelelor termice a fost și este un proces anevoios și necesar, având ca scop stoparea pierderilor care se duc pe apa sâmbetei.

Prețul gigacaloriei va scădea și mai mult atunci când se va termina tot procesul de înlocuire a conductelor termice și vom avea un CET nou construit la Constanța. Tot sacrificiul făcut de constănțeni și disconfortul pe care aceștia îl suportă vor merita, pentru că investițiile în infrastructura publică vor aduce un confort crescut pentru toți locuitorii.- se arată în conținutul postării. 

Iată postarea de pe pagina de socializare a lui Bogdan Huțucă:

Rezultatele rămân mereu cel mai bun argument, atunci când vrei să faci treabă în interesul comunității. Anunțul a fost făcut de #VergilChițac, care urmează să propună Consiliului Local scăderea prețului gigacaloriei de la 450 lei la 350 lei.

Înlocuirea rețelelor termice a fost și este un proces anevoios și necesar, având ca scop stoparea pierderilor care se duc pe apa sâmbetei.

Prețul gigacaloriei va scădea și mai mult atunci când se va termina tot procesul de înlocuire a conductelor termice și vom avea un CET nou construit la Constanța. Tot sacrificiul făcut de constănțeni și disconfortul pe care aceștia îl suportă vor merita, pentru că investițiile în infrastructura publică vor aduce un confort crescut pentru toți locuitorii.


Ne aflăm într-o situație în care Constanța are de recuperat un decalaj imens, față de alte orașe din România, privind injecția de fonduri în infrastructura publică, de reabilitare și modernizare. În momentul de față, trendul este unul pozitiv, optimist, pentru că avem la dispoziție cel puțin 3 linii de finanțare- guvernamentale, europene și cele din PNRR- prin care proiectele primăriei Constanța să poată fi realizate.

Constănțenii merită să trăiască într-un oraș pe care și-l doresc: modern, accesibil, prietenos, european. - se arată în conținutul postării. Citește și:

Scade prețul gigacaloriei la Constanța! Anunțul făcut de primarul Chițac pentru abonații Termoficare SRL


 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța „Mergem pe cont propriu la locale. În BPN s-a votat comasarea și liste comune doar pentru europarlamentare!”

21 Feb 2024 839

LIVE VIDEO+TEXT Este oficial! Pro Romania Constanța a intrat în Partidul Național Liberal (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 Feb 2024 1339

Deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța - „Drumul Expres „Alternativa Techirghiol", în linie dreaptă“

08 Feb 2024 866

Bogdan Huțucă, președinte PNL Constanța despre o posibilă candidatură comună "Vergil Chițac este candidatul PNL la Primărie și suntem pregătiți pentru o competiție"!

06 Feb 2024 785

Deputatul Bogdan Huțucă Un proiect marca PNL, de 140 de milioane de lei, va aduce turiștii mai aproape de Sudul Litoralului

25 Jan 2024 1030

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța „Unirea Principatelor Române ne arată un fapt esențial, anume că deciziile curajoase pot modela destinul unei națiuni unite”

24 Jan 2024 469

Deputatul Bogdan Huțucă „În 2024, PNL Constanța rămâne echilibrat. Continuăm accesarea de noi fonduri și implementarea proiectelor asumate"!

09 Jan 2024 683

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța „Primarii PNL acordă un interes aparte investițiilor în infrastructura publică, prin accesarea de fonduri guvernamentale și europene, dar și prin atragerea de investiții private”!

31 Dec 2023 886

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă despre aderarea maritimă şi aeriană a României la Schengen

28 Dec 2023 704

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă „Spitalul de Pediatrie Dr. Alexandru Pesamosca și Alternativa Techirghiol, avizate la nivel instituțional"

22 Dec 2023 853

Președintele Comisiei de Buget- Finanțe din Camera Deputaților, Bogdan Huțucă (PNL) „Avem un buget care alocă 7% din PIB pentru investiții!"

20 Dec 2023 670

Bogdan Huțucă, președintele Comisiei Buget-Finanțe din cadrul Camerei Deputaților Legea Bugetului pentru 2024, intră în dezbatere săptămâna aceasta în Parlamentul României

18 Dec 2023 791

Deputatul PNL Bogdan Huțucă „Strategia pentru Marea Neagră de către Congresul SUA, consolidează susținerea pe scară largă a regiunii noastre"

17 Dec 2023 778

Bogdan Huțucă Îi urez sărbători fericite lui Mihai Lupu, alături de familia PSD

15 Dec 2023 1031

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, salută relansarea Institutului de Studii Populare

05 Dec 2023 732