Documentarul “Flavours of Romania”, în premieră la Constanța de Ziua Dobrogei. OMD Mamaia Constanța inițiază noi proiecte alături de jurnalistul Charlie Ottley

De Ziua Dobrogei, constănțenii au putut viziona în premieră, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin” documentarul „Flavours of Romania – Dobrogea” care a fost proiectat marți, 14 noiembrie, în prezența autorităților publice locale și a numeroși constănțeni, dornici să îl cunoască pe jurnalistul britanic Charlie Ottley.

Charlie Ottley, îndrăgostit de meleagurile românești, a povestit publicului prezent în sală despre călătoria sa culturală, istorică și gastronomică prin Dobrogea și a îndemnat Diaspora să se întoarcă în România, o țară pe care acum o numește acasă:

“Este minunat să văd atât de mulți oameni tineri aici, în această sală, pentru că voi sunteți viitorul. Am un mesaj pentru voi și acesta este: stați aici, vă rog, când veți fi mai mari! România are un potențial imens! Exact asta am încercat să arătăm în noul sezon Flavours of Romania. Pentru cei plecați în străinătate, veți vedea un mesaj în filmul pe care îl veți viziona – am doar două cuvinte pentru Diaspora: veniți acasă! Țara voastră are nevoie de voi, iar familia mai mult ca sigur că vă duce dorul”, a precizat jurnalistul britanic Charlie Ottley, înainte de proiecția filmului documentar “Flavours of Romania – Dobrogea”.


La finalul proiecției Charlie Ottley a primit cadou din partea reprezentanților autorităților publice locale un tort în forma țării noastre, care să-i amintească momentul proiecției filmului de la Constanța, cu ocazia Zilei Dobrogei.

Prezent în vizită la OMD Mamaia Constanța, jurnalistul britanic s-a arătat deschis să continue proiectele de promovare ale Dobrogei și să descopere și alte locuri din Constanța, respectiv din stațiunea Mamaia:

Am fost copleșit de sprijinul pe care l-am avut din partea constănțenilor. Am venit special să vedem episodul nostru despre Dobrogea, de ziua națională a Dobrogei – La mulți ani, tuturor!  Am căzut de acord să ne dedicăm energia pentru a promova orașul și județul Constanța, pentru a arăta lumii ce are de oferit Constanța. Sunt extrem de entuziasmat. Cred că istoria de aici este pur și simplu incredibilă, iar gastronomia, vinul și cultura sunt uimitoare. De asemenea artele, festivalurile și evenimentele!  Așteptăm cu nerăbdare să documentăm toate acestea și să realizăm un film superb care va apărea la un moment dat în 2024,” a declarat jurnalistul britanic Charlie Ottley.

 
 

“Prezența lui Charlie Ottley la Constanța nu poate decât să ne bucure. Este încă un semn al faptului că destinația Mamaia Constanța se îndreaptă către noi proiecte. Facem pași mici, dar siguri către viitoare parteneriate, iar colaborarea cu Charlie Ottley este de o mare valoare pentru orașul Constanța și implicit, pentru stațiunea Mamaia. Destinația noastră merită să rivalizeze cu alte locații căutate pentru festivaluri din Ibiza sau München”, susține George Măndilă, Președinte Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța.


După proiecția filmului documentar, publicul a putut urmări un spectacol al tradițiilor dobrogene, susținut pe scena Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” de mai multe ansambluri tradiționale din Dobrogea.
Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Constanța, Consiliul Județean Constanța și Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”.
 
Citește și
ZIUA de Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei de la Palatul Parlamentului

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ATIMMT și OMD Mamaia Constanța Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, la Pavilionul Expozițional Constanța (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 367

LIVE TEXT+VIDEO OMD Mamaia Constanța, Ministerul Economiei și Turismului și alte instituții din domeniu anunță debutul Sezonului Litoral - Delta Dunării 2024 (Galerie FOTO)

19 Apr 2024 663

OMD Mamaia Vibrant și Inegalabil – 1 Mai și Paște pe litoralul românesc

19 Apr 2024 474

LIVE TEXT - Constanța Se lansează OMD Mamaia Nord Năvodari! Cum se pregătesc pentru sezonul estival 2024? (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 849

Stațiunea Mamaia și Orașul Constanța, nominalizate la Destinația Anului

16 Apr 2024 395

Ce au decis magistrații în cauza Matichescu &Micu vs. AGA Airtours SRL

12 Apr 2024 560

Concurs logo Mamaia, la final. S-a ales varianta câștigătoare (FOTO)

11 Apr 2024 660

OMD Mamaia Constanța caută Manager pentru destinația turistică

03 Apr 2024 456

OMD Mamaia Constanța Destinația Mamaia Constanța - polul distracției de pe litoral în mini-vacanța de 1 Mai și Paște (FOTO)

02 Apr 2024 740

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a bătut palma cu firma impresarului Radu Groza!

27 Mar 2024 761

OMD Mamaia Constanța Viitorul industriei HoReCa se desfășoară la Constanța. Salonul de Dotări Hoteliere marchează 20 de Ani

21 Mar 2024 439

OMD Mamaia Constanța A început etapa de vot public pentru noua identitate vizuală a Stațiunii Mamaia

19 Mar 2024 464

OMD Mamaia Constanța Îndrăgostiți de România, francezii aleg vacanțele pe litoralul românesc și la munte (FOTO)

18 Mar 2024 453

Destinația Mamaia Constanța, în atenția francezilor la Salonul Mondial de Turism din Paris

16 Mar 2024 468

Destinația Mamaia Constanța, prima participare la Salonul Mondial de Turism din Paris

13 Mar 2024 553