Actualitate

DSVSA Constanța cumpără 24.000 de doze de vaccin (document)

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța intenționează să cumpere vaccin antirabic inactivat. Potrivit anunțului de participare simplificat, este vorba de achiziționarea a 24.000 de doze de vaccin antirabic inactivat, pentru realizarea Programului acțiunilor sanitare veterinare pentru anul 2018. Ofertele pentru participarea la licitație pot fi depuse până la 22 octombrie, ora 15.00 la sediul din șoseaua Mangaliei nr. 78 al DSVSA Constanța.
 
Conform anunțului de participare, criteriul de atribuire este „prețul cel mai scăzut”, iar valoarea totală estimată a contractului pentru furnizarea de vaccin antirabic inactiv este de 30.000 de lei.
 
Achiziția se refera la un proiect finanțat din fonduri ale Uniunii Europene, tipul finanțării fiind fonduri bugetare. Ofertantul declarat câștigător va publica la solicitarea autorității contractante documentele prin completarea DUAE și are obligația să facă dovada regularității lucrărilor ce urmează a fi prestate conform cerințelor impuse în anunț. 
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele cu funcții de decizie, în organizarea, derularea și finalizarea procedurii de achiziție din cadrul DSVSA Constanța sunt: dr. Silvana Diana Cristescu, dr. Mihăiță Gheba, ec. Vera Tolea, consilier juridic Mihai Sorin Turineac, dr. Ion Brîndușa, consilier principal Luminița Teja, consilier superior Daniel Diaconescu, consilier superior Liana Coronea și dr. Maria Rujanschi.
 
Ofertantul clasat pe primul loc în urma evaluării va prezenta următoarele documente: certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comerțului, copie certificată „conform cu originalul“, semnata și stampilata de reprezentantul legal, din care să reiasă că ofertantul are ca obiect de activitate principal sau secundar furnizarea produsului care face obiectul achiziției. 
 
În cazul procedurilor de achiziție publică în care s-a publicat o invitație la procedura concurențială de ofertare în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, informațiile solicitate în partea I vor fi preluate automat, cu condiția ca serviciul electronic pentru DUAE să fie utilizat pentru generarea și completarea DUAE.
 
Livrarea produselor se face la sediul DSVSA Constanța în baza notei de comandă emise de aceștia, în termen de maximum șapte zile de la primirea comenzii.
 
Puteți consulta anunțul de participare la licitație în secțiunea „Documente“.
 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Interviu online cu Corina Ivanciu, DSV Constanţa „Recomandăm turiştilor să nu consume alimente preparate pe plajă!“

09 Aug 2019 1283

Licitaţie la DSVSA Constanţa pentru refacerea stocurilor de reactivi de laborator (document)

19 Jun 2019 1048

Important Unde pot suna constănţenii dacă au cumpărat produse alimentare alterate

27 Apr 2019 977

Editorial Înainte de Paşti şi 1 Mai, autorităţile promit amenzi usturătoare. Sau de ce nu renunţă comercianţii la practicile incorecte

25 Apr 2019 825

DSP și DSVSA Constanța anunță controale drastice înainte de Paște și 1 mai

17 Apr 2019 663

Raportul Curţii de Conturi pe anul 2017 DSVSA Constanţa nu a inclus în programele de control verificarea primăriilor cu privire la gestionarea câinilor fără stăpân

25 Mar 2019 806

Tone de alimente stricate confiscate din restaurantele și magazinele din Constanța. Au fost aplicate amenzi

18 Mar 2019 546

DSVSA Constanţa, „pârâtă“ la CNSC de o firmă din Timiş. Motivul neînţelegerii - achiziţia unui incinerator mobil

14 Mar 2019 509

DSVSA Constanţa, control la unităţile alimentare. Ce s-a constatat

25 Feb 2019 660

Virusul pestei porcine, confirmat la patru mistreți morți găsiți pe un fod de vânătoare din județul Constanța. Ce măsuri vor fi luate

05 Feb 2019 589

DSVSA Constanţa, control la unităţile alimentare. Ce s-a constatat

10 Dec 2018 451

Farmavet SA din București a bătut palma cu DSVSA Constanța. Ce va livra firma? (document)

21 Nov 2018 974

Incinerator mobil, de peste 1,8 milioane de lei, achiziţie nouă la DSVSA Constanţa. Ce caracteristici va avea acesta (document)

20 Nov 2018 847

DSVSA Constanţa, sancţiuni la unităţile alimentare. Tone de alimente, retrase de pe piaţă

22 Oct 2018 684

39 de localităţi constănţene au fost afectate de Pesta Porcină Africană. Despăgubiri de peste 3 milioane de lei

05 Oct 2018 1652