Felicia Ovanesian - „Ați fost, am fost mințiți la modul cel mai lipsit de scrupule posibil”

Felicia Ovanesian a publicat pe pagina sa de Facebook o postare legată de ceea renunțarea din proces a Asociației Constanța Altfel din diverse procese legate de imobiliare, însă ceea ce i-ar fi pus capac răbdării fostului administrator public al orașului Constanța este procesul privind o supraetajare cu 4 etaje, care în primă instanță era în favoarea demolării acesteia, iar între timp s-ar fi schimbat interesul asociației. „În apel însă asociația s-a răzgândit și a depus cerere de renunțare la judecată. A solicitat expres prin aceeași cerere inclusiv anulare a hotărârii prin care s-a decis demolarea”, a scis Felicia Ovanesian.

Redăm mai jos postarea integrală:


„DACĂ E TRĂDARE, ADICĂ DACĂ O CER INTERESELE ( ...), FIE. DAR CEL PUȚIN SĂ O ȘTIM ȘI NOI.

Dacă vă amintiți lupta acerbă a Asociației Constanța Altfel cu "rechinii imobiliari", dacă ați avut credința că schimbând vechiul cu noul vom avea un urbanism ireproșabil, dacă ați și votat în 2020 gândindu-vă că pe viitor veți fi puși la adăpost de orice abuz în materie de urbanism, aflați că v-ați înșelat. Că ați fost, am fost mințiți la modul cel mai lipsit de scrupule posibil.

Asociația Constanța Altfel a renunțat deja, inclusiv prin nepromovarea căilor de atac, ÎNCEPÂND CU ANUL 2021, la multe din litigiile aflate pe rolul instanțelor și care aveau ca obiect anularea de autorizații de construire pe care odată cineva, nu spun cine, le-a apreciat abuzive.



Cică investitorii ( pardon, "rechinii imobiliari") atacați în aceste litigii au donat pentru refacerea spitalului de infecțioase și meritau clemență din partea asociației. Or fi donat, cine știe...

Mă întreb dacă și Arhiepiscopia a donat ceva, pentru că asociația a depus cerere renunțare și în litigiul pentru anularea autorizației care a stat la baza construcției începute acum 20 de ani și niciodată terminată din parcul Casei de Cultură. Retoric mă întreb, evident ....

Cea mai nesimțită renunțare dintre toate este însă aceea în care asociația obținuse chiar și hotărâre judecătorească de demolare a unui imobil cu "doar" de vreo 4 etaje în plus. În apel însă asociația s-a răzgândit și a depus cerere de renunțare la judecată. A solicitat expres prin aceeași cerere inclusiv anulare a hotărârii prin care s-a decis demolarea.

Dacă vă gândiți că n-are nicio vină vajnicul luptător împotriva abuzurilor cu situația descrisă pentru că domnia sa nu mai are nicio legătură cu asociația, v-a păcălit din nou. Are. Legături strânse și control total.


Dar dovada ipocriziei vine mai ales din faptul că pentru a se lua act de renunțarea la judecată este nevoie de acordul primăriei. Tacit sau explicit. Acord care va fi exprimat.

Povestea completă include discursul prin care luptătorul contra abuzurilor m-a întrebat cu ce mă încălzește pe mine faptul că un imobil ABUZIV va fi demolat. Adică ce interes am să se respecte legea.

În spatele tuturor acestor litigii a stat multă, multă muncă și foarte multă încredere a constănțenilor că a apus o epocă a abuzurilor care i-au afectat mai mult decât orice. Abuzurile în materia urbanismului. A fost nu numai multă muncă din partea asociației, a fost multă muncă a instanțelor.

Despre câte imobile abuzive au fost "băgate" în legalitate în anul 2021 nu are sens să mai pomenesc. Poate și în 2022, când nu mi se mai permitea să verific și orice documentație ceream nu se mai găsea. Au intrat în legalitate inclusiv imobile pentru care intrarea în legalitate a fost refuzată de fosta administrație.

După renunțarea la judecată în litigiul cu demolarea ar trebui să urmeze pasul cel mai greu: recepția, că doar nu o să rămână "rechinul" cu imobilul nevândut. Dar cum să recepționezi un imobil cu autorizație anulată?! Așa că vor încerca să rezolve cu intrarea în legalitate săvârșind o altă nelegalitate.

#RIPConstanțaAltfel”, a transmis Felicia Ovanesian pe pagina sa de Facebook.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alegeri Locale Constanța 2024 Candidatul independent, Felicia Ovanesian, susținut de un fost primar al municipiului Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 922

LIVE VIDEO+TEXT Felicia Ovanesian, candidat independent, își depune candidatura pentru Primăria Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 623

UPDATE- Ce spune fostul city manager Felicia Ovanesian câștigă la Tribunal procesul cu Primăria Constanța! Ce a obținut (MINUTA)

24 Apr 2024 992

„Maurul și-a făcut datoria, maurul poate să plece” Asociația care în 2020 îl făcea primar pe Vergil Chițac a cerut dizolvarea la Judecătorie!

14 Apr 2024 1001

Felicia Ovanesian strânge semnături pentru candidatura la Primăria Constanța - „Constănțeni, am nevoie de ajutorul vostru!”

28 Mar 2024 1050

Felicia Ovanesian strânge semnături pentru a candida ca independent la Primăria Municipiului Constanța

23 Mar 2024 1076

Se luptă în instanță pentru recuperarea restanțelor financiare Fratele Feliciei Ovanesian, printre foștii angajați neplătiți de afaceristul Gabriel Comănescu!

05 Mar 2024 3905

Felicia Ovanesian a schimbat denumirea Asociației „Liga pentru Drepturile Constănțenilor”

30 Jan 2024 965

Și-a suspendat contractul de muncă Un fost director executiv din Primăria Constanța a renunțat la procesul intentat Consiliului Local. Era vizată una dintre organigramele municipalității!

21 Jan 2024 1637

Primarul Constanței, cot la cot cu City Managerul, învingători la Curtea de Apel (MINUTA)

19 Jan 2024 1022

Surprize-surprize pe piața media locală! Și fostul ministru PSD, Mircea Dobre a bătut palma cu postul Antena 3 Constanța

19 Jan 2024 1610

Felicia Ovanesian intră în televiziune!

15 Jan 2024 2833

Felicia Ovanesian a dat în judecată Primăria Constanța!

21 Dec 2023 3061

Felicia Ovanesian, despre eventuala candidatură la Primăria Constanța!

15 Dec 2023 1147

UPDATE Felicia Ovanesian l-a acționat în instanță pe Primarul Municipiului Constanța! „Pe vremea lui Făgădău primeam răspunsurile la cererile pe 544, dar la Chițac refuză de fiecare dată. Nu se poate așa ceva!“

15 Dec 2023 1327