Fostul sediu al Colegiului Vasile Pârvan se transformă în sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța (DOCUMENTE)

  • Primăria Constanța organizează licitație pentru elaborare documentație tehnico-economică a obiectivului de investiții “Reabilitare, modernizare și dotare clădire pregătire fizică, vestiare – sală sport”
  • Valoarea estimată fără TVA este de 111.000 lei
  • Locația unde va avea loc  investiția este situată pe strada Industrială nr.7, în imobilul fostului Colegiu Tehnic Vasile Pârvan
  • Ministerul Educației și Cercetării a emis anul trecut un aviz prin care și-a dat acordul pentru schimbarea destinației clădirii din spațiu de învățământ pe o perioadă de 10 ani
  • Prin proiectul de reabilitare, noul imobil va dispune de spații inclusiv de o sală de sport pentru pregătire fizică
 
 
Primăria Constanța organizează licitație pentru elaborare documentație tehnico-economică a obiectivului de investiții “Reabilitare, modernizare și dotare clădire pregătire fizică, vestiare – sală sport”(DALI, PT, DTAC, studii, expertize, documentații avize, asistență tehnică din partea proiectantului, altele).
 
Valoarea estimată fără TVA este de 111.000 lei.

Oferta va fi întocmită în conformitate cu toate cerințele caietului de sarcini, vezi secțiunea „documente”.

Durata contractului este de  24 luni cu posibilitatea prelungirii cu acordul părților, funcție de durata de execuție a lucrărilor.

Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferta cu respectarea specificațiilor din prezentul anunț și din documentația anexată, pe adresa de e-mail: diana.zaharia@primaria-constanta.ro.
 
Potrivit caietului de sarcini locația unde se pregătește investiția este situată pe strada Industrială nr.7, în imobilul fostului Colegiu Tehnic Vasile Pârvan, clădirea se află în lista bunurilor care aparțin domeniului public al municipalității.

Totodată, Ministerul Educației și Cercetării a emis anul trecut un aviz prin care și-a dat acordul pentru schimbarea destinației clădirii din spațiu de învățământ în viitor sediu al Direcției Generale Poliția Locală Constanța, pe o perioadă de 10 ani.
 

Prin proiectul de reabilitare, noul imobil va dispune de spații inclusiv de o sală de sport pentru pregătire fizică.
 
Imobilul existent datează din perioada 1974 – 1982 și nu a beneficiat de lucrări de reabilitare sau modernizare.


Vă reamintim, Consiliului Local Constanța a aprobat în 2018, fuziunea prin absorbție a Colegiului Tehnic ”Vasile Pârvan” cu Liceul Tehnologic ”Gheorghe Duca” astfel, din anul școlar 20018-2019, Colegiul Tehnic ”Vasile Pârvan” nu mai există în rețeaua școlară constănțeană.

Întrucât Colegiului Tehnic ”Vasile Pârvan” deținea în structura sa Școala nr. 19 și Gradinița nr. 34, odată cu desființarea sa, cele două instituții au trecut în structura Școlii Gimnaziale nr. 40 ”Aurel Vlaicu”.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Iată ce schimbări aduce desființarea Colegiului „Vasile Pârvan“!


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bogdan Rapciuc, consilier local PNL la Medgidia, s-a lansat în afaceri

29 Jan 2022 278

Alexandru Darie, desemnat administrator special al societăţii Vinum Capidava SRL. Societatea se află în insolvență

29 Jan 2022 331

#DobrogeaDigitală - Acces universal la informaţie „Dobrogea de Sud“ nr. 2, aprilie - mai 1937

28 Jan 2022 272

Se scoate la licitație pe o perioadă de 5 ani, publicitatea stradală din municipiul Constanța

28 Jan 2022 581

Primăria Constanța caută o societate comercială care să reparare sistemul de irigații din municipiu

28 Jan 2022 475

#DobrogeaDigitală - Acces universal la informație „Dobrogea. Patru conferințe ale Universității Libere“

26 Jan 2022 314

Primăria Constanța organizează o licitație pentru echipamente de protecție împotrivă SARS-CoV-2 pentru școli, grădinițe și licee. Valoarea estimată este de peste 6 milioane lei

26 Jan 2022 604

Primăria Constanța cumpără material vegetal de trei milioane de lei

26 Jan 2022 610

Atenție la clipurile virale cu coloane militare din România! Ce spun reprezentanții MAPN despre înregistrările prezentate pe internet (VIDEO)

25 Jan 2022 927

#DobrogeaDigitală - Acces universal la informație „Domnia Regelui Carol I. 5 conferinţe ținute la Universitatea Libera în anul 1940“

24 Jan 2022 384

#DobrogeaDigitală - Acces universal la informație „Emil sau despre educațiune, ediția a III-a, volumul I-II“, traducere de Gheorghe Adamescu

21 Jan 2022 442

#DobrogeaDigitală - Acces universal la informație „Dunărea. Călăuză turistică“ de R. I. Călinescu

19 Jan 2022 450

#DobrogeaDigitală - Acces universal la informație „Enciclopedia Română. Tomul III“, de Corneliu Diaconovich

17 Jan 2022 481

Primăria Constanța, în colaborare cu partenerii săi instituționali, organizează mai multe evenimente culturale cu prilejul Zilei Culturii Naționale

14 Jan 2022 1878

#DobrogeaDigitală - Acces universal la informație „Enciclopedia Română. Tomul II“ de Corneliu Diaconovich

14 Jan 2022 565