Freza unghii esențială pentru manichiuri reușite



Majoritatea femeilor acordă atenție stării unghiilor lor, deoarece consideră că o manichiură frumoasă pune accentul pe îngrijire și feminitate. Cu cât manichiura este mai îngrijită, cu atât mai probabil va atrage atenția bărbaților. Procesul de creare a manichiurii este destul de intens, dar ai nevoie de instrumente pe măsură. Unul dintre instrumentele esențiale pentru manichiură este freza unghii. Aceasta este un instrument important care conferă unghiilor o formă uniformă și frumoasă. O freză unghii este esențială pentru o manichiură reușită. Nu toate frezele de unghii sunt la fel de eficiente, iar profesioniștii acordă întotdeauna atenție calității, materialului, durității și prețului.
Freza unghii este un instrument esențial în arsenalul unei manichiuriste profesioniste. Acest accesoriu indispensabil te ajută să dai unghiilor forma dorită, să le scurtezi cu atenție și, de asemenea, să obții netezimea și strălucirea ideală pe suprafața plăcii unghiei. La cumpărare, trebuie să acorzi o atenție deosebită calității și caracteristicilor sale, deoarece alegerea greșită poate duce la leziuni ale unghiilor și ale pielii din jurul lor.

Tipuri de duze și utilizarea lor

O freză unghii vine cu mai multe tipuri de duze, concepute pentru diferite utilizări. Duza ovală este concepută pentru a corecta forma unghiilor naturale sau artificiale. Duza Boomerang este utilizată pentru a da forme rotunjite si pilirea unghiilor artificiale la nivelul cuticulei. Duza dreptunghiulară a fost concepută pentru modelarea lungimii și formei unghiilor artificiale. Cea în formă de diamant este considerată cea mai convenabilă pentru crearea formei de unghii extinse. Polizorul poate fi de orice formă și poate avea până la șase grade de duritate. Duza de sticlă are o durată mare de viață, este ușor de utilizat și nu dăunează unghiilor. Se caracterizează prin lungimi, grosimi și grade diferite de abraziune (duritate a suprafeței de lucru). Duza de sticlă este dotată cu proprietăți universale care îți permit să pilești unghiile de la mâini și picioare, inclusiv pe cele artificiale. 
Duzele din ceramică au un înveliş ceramic, care asigură o bună calitate a instrumentului. Având un grad ideal de abraziune, duza ceramică este utilizată pentru a lucra cu unghii subțiri și rănite (de exemplu, după îndepărtarea gelului sau a șelacului). Duza ceramică este un accesoriu profesional, este foarte fragilă și este de obicei furnizată într-o cutie specială. Freza cu strat de diamant face posibilă prelucrarea marginii libere a unghiei în toate direcțiile. Poate fi folosită pentru șlefuire, îndepărtarea cuticulelor și, de asemenea, pentru îndepărtarea pielii aspre de pe părțile laterale. Textura duzei și stratul de diamant nu dăunează unghiilor, etanșând vârful. Poate fi utilizată pe unghii naturale sau pe cele artificiale. Datorită frezării brute, duza metalică deteriorează semnificativ suprafața unghiilor, ducând la delaminare, așa că este mai bine să nu o folosești. Un instrument metalic este cel mai adesea folosit pentru a modela unghiile false sau extinse.
Profesioniștii în unghii știu că o formă frumoasă și o placă uniformă a unghiei nu pot fi obținute fără o freză unghii selectată corespunzător. De fapt, nu toate frezele unghii sunt create la fel și nu trebuie să fii o profesionistă pentru a le înțelege caracteristicile.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Valeriia Nails SRL. O femeie din Ucraina și-a deschis firmă la Constanța

16 Apr 2024 743

Se va interzice folosirea sclipiciului în makeup și manichiură! Iată de când

29 Sep 2023 3148

De ce este gelul UV atât de popular?

27 Mar 2023 1135

Avantajele folosirii kitului pentru aplicarea ojei semipermanente

24 Feb 2023 1091

Oferte de până la 70% la oje semipermanente! Descoperă gama irezistibilă de produse din care poți alege!

30 Jan 2023 1405

Cum alegem freza pentru unghii?

30 Jan 2023 1318

Spitalul din România în care asistentele nu mai au voie cu „uniforme mulate provocatoare, fuste scurte, unghii colorate”

04 Jun 2022 1999

Lista lacurilor de unghii naturale și sigure

16 Sep 2021 7055

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători Constanța cumpără prosoape din bumbac de la o firmă din Târgu Jiu (document)

28 Mar 2020 4860

Instrumentar de manichiura, produse cosmetice si de parfumerie, confiscate de inspectorii vamali constănțeni (galerie foto)

31 Oct 2019 1491

Un băiețel bolnav de cancer a reușit să strângă un milion de euro cu ajutorul lacului de unghii

23 Dec 2016 1761

Blană albă sau maro? Unghiile îmblănite, creaţia controversată a lui Jan Arnold (galerie foto)

21 Feb 2016 3637

De la făină de grâu şi unghii false, la locuri de veci şi apartamente Ce bunuri valorifică Ministerul de Finanţe la Constanţa

27 Jan 2016 3891

Omul cu cele mai lungi unghii la o mână (video)

12 Oct 2015 4290

Sănătate Cum îţi poţi întări unghiile cu ajutorul remediilor naturiste

15 Sep 2015 1390