IGSU caută firmă de consultanță pentru verificarea tehnică a documentelor. Sunt vizate sediile noi de la Mangalia și Constanța

Foto cu rol ilustrativ
  • Expresiile de interes vor fi  transmise în scris, în limba română, până la data de 05 februarie 2024.
  • Consultanții se pot asocia cu alte firme pentru a-și îmbunătăți calificările
 
Inspectoratul General pentru Situații de Urgență organizează o procedură privind selecția de ofertă ce vizează verificarea tehnică a Documentațiilor Tehnice necesare pentru realizarea a 9 obiective de investiții, printre care și demolarea construcției administrative existent și construire clădire nouă pentru Secția de Pompieri Mangalia din cadrul ISU Constanța, cât și Demolarea construcției administrative existentă și construire clădire nouă pentru Detaşamentul de Pompieri „Sublocotenent Fripis Marius-Daniel” din cadrul ISUJ Constanța.
 
Începând cu data de 22 ianuarie 2024, sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța a fost relocat temporar la adresa Strada Traian nr.68, din municipiul Constanța. Sediul de pe Mircea cel Bătrân va fi renovat.
 
Mai precis, conform licitatiapublica.ro, este vorba de achiziții servicii de consultanță pentru următoarele:
  • „Demolarea construcției administrative existentă și construire clădire nouă pentru Detașamentul de Pompieri Ineu din cadrul ISUJ Arad”
  • „Demolarea construcției administrative existentă și construire clădire nouă pentru Garda nr. 2 de intervenție Cehu Silvaniei din cadrul ISUJ Sălaj”
  • „Demolarea construcției administrative existentă și construire clădire nouă pentru Garda de intervenție nr. 2 Berești din adrul ISUJ Galați
  • Demolarea construcției administrative existentă și construire clădire nouă pentru Secția de Pompieri Adjud din cadrul ISUJ Vrancea
  • Demolarea construcției administrative existentă și construire clădire nouă pentru Secșția de Pompieri Mangalia din cadrul ISJ Constanța
  • Consolidare și refuncționalizare pavilion administrativ pentru Detașamentul de pompieri Turda din cadrul ISUJ Cluj
  • Consolidare și refuncționalizare pavilion administrativ pentru Detașamentul de pompieri Făgăraș din cadrul ISUJ Brașov
  • Demolarea construcției administrative existentă și construire clădire nouă pentru Detașamentul de Pompieri „Vitan” din cadrul ISU Bucureşti Ilfov
  • Demolarea construcției administrative existentă și construire clădire nouă pentru Detaşamentul de Pompieri „Sublocotenent Fripis Marius-Daniel” din cadrul ISUJ Constanța
 
Guvernul României a primit un împrumut de la Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BIRD) pentru a sprijini implementarea „Proiectului Îmbunătățirea managementului riscurilor de dezastre”, semnat la București pe 1 august 2018 și a fost ratificat prin Legea 307/2018, la care s-a adăugat Acordul de Împrumut dintre România și BIRD, semnat la București pe 25 mai 2023, ratificat prin Legea 331 din 7 noiembrie 2023.
 
La Mangalia, suprafața construită existentă este de 515 mp, cu o suprafață desfășurată propusă de 930 mp, cu soluție aprobată de cinci travei/uși garaj – adâncime 15,8 metri, corp administrativ Mizil restrâns cu două travei pater/etaj, pe un teren disponibil de 23.910 mp. La secția de pompieri de la Mangalia activează un personal de 71 de persoane.
 
La Constanța, la Detașamentul Fripis, suprafața construită existentă este de 542 mp, cu o suprafață desfășurată existentă de 814 mp, iar cea propusă este de 1620 mp. Se vrea demolarea construcției administrative curente, cu construirea uneia noi, cu cinci uși/travei duble sau 10 travei simple/uși garaj, cu administrativ Mizil adaptat la incinta în care se află și sediul ISUJ Constanța aflat în faza de SF, terenul disponibil fiind de 5.279 mp.
 
Consultantul va fi selectat utilizând procedura ”Selecţie pe baza Calificărilor Consultantului (CQS – Consultant’s Qualifications based Selection) în conformitate cu prevederile Regulamentul Băncii Mondiale privind finanțarea proiectelor de investiții, ediția noiembrie 2020 (Procurement Regulations for IPF Borrowers, fourth edition November 2020. Expresiile de interes vor fi  transmise în scris, în limba română, până la data de 05 februarie 2024.
 
Consultanții se pot asocia cu alte firme pentru a-și îmbunătăți calificările, dar trebuie să indice dacă forma de colaborare este asociere sau subconsultanță. În cazul selectării unei asocieri, toți partenerii vor fi responsabili solidar și nelimitat pentru întregul contract.
 

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Consiliul Județean Constanța închiriază o clădire de pe piața liberă pentru sediul administrativ al ISU Dobrogea. Vezi care sunt condițiile?

RETROSPECTIVĂ 2023! Incendii violente în județul Constanța! Elevi evacuați de la o școală din Constanța și Planul Roșu de Intervenție activat la Rafinăria Petromidia (GALERIE FOTO+VIDEO)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IGSU Recomandările pompierilor, în prag de sărbători

26 Apr 2024 297

IGSUBilanțul misiunilor

25 Apr 2024 219

IGSUBilanțul misiunilor zilnice

23 Apr 2024 216

IGSUBilanțul misiunilor

22 Apr 2024 206

IGSUBilanțul misiunilor

18 Apr 2024 233

Recomandările IGSU pentru zonele vizate de cod galben (VIDEO)

17 Apr 2024 491

IGSUBilanțul misiunilor

17 Apr 2024 238

La un pas de tragedie din cauza unui zmeu de jucărie!

15 Apr 2024 665

IGSUSiguranța voastră este prioritatea noastră! Peste 4.800 de intervenții în acest weekend!

15 Apr 2024 262

IGSU Misiunile pompierilor din ultimele 24 de ore

12 Apr 2024 214

IGSU Activitatea pompierilor din cursul zilei de ieri

11 Apr 2024 259

ISU Harghita9 intervenții ieri, 9 aprilie 2024

10 Apr 2024 325

IGSUCele mai multe intervenții au fost desfășurate în zona București – Ilfov, urmată de județele Bacău, Mureș, Galați și Cluj.

10 Apr 2024 284

IGSUBilanțul misiunilor

09 Apr 2024 261

IGSUMisiunile pompierilor din acest sfârșit de săptămână

08 Apr 2024 281