Actualitate

Iorov isi face bloc pe strada Murelor

1213019845.jpg

George Alexandru Iorov, fiul directorului adjunct al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta, are o pasiune pentru imobiliare.

Dupa ce si-a ridicat in statiunea Mamaia o vila turistica pe un teren de o mie de metri patrati, TNL-istul are in plan construirea unui bloc de zece etaje. Si nu oriunde, ci tocmai pe strada Murelor, acolo unde s-au mai ridicat inca patru imobile cu multe nivele. Si asa incepe sa se creioneze "ansamblul rezidential" Murelor. Blocul tanarului liberal George Alexandru Iorov va lua nastere la intersectia strazii Stefanita Voda cu Aleea Murelor, pe lotul 7. In acest moment, potrivit documentelor depuse la Agentia pentru Protectia Mediului, proiectul se afla in faza obtinerii certificatului de urbanism. Iorov junior detine in acea zona 840 de metri patrati, dintre care vor fi ocupati de constructie 687,74 de metri patrati. Cei care isi vor achizitiona apartamente in acea cladire vor putea intra in scara blocului de pe strada Afinei. Punctul comun intre cele trei proiecte de pe strada Murelor este proiectantul: firma Kalinia Proiect SA, a sotilor Felix si Ruxandra Arsene. Societatea a gandit si proiectele initiate, deja, in zona de Tomis N Real Imob si ABC VAL.

Mure cu ghinion

Chiar daca amplasamentul pe care se inalta acum colosii de beton a reprezentat, pentru o lunga perioada de timp, loc de "campare" pentru cei fara locuinta, se pare ca investitorii au vazut potentialul zonei. Primele doua blocuri care au inceput sa fie ridicate sunt cele ale societatii ABC VAL. Acestea vor avea cate opt etaje si sunt construite pe strada cu nume de fructe, pe lotul 1. Proiectul arata bine, iar pe el si-a pus semnatura Olivia Ruxandra Arsene, sotia lui Felix. Din nefericire, lucrarea a devenit cunoscuta din cauza faptului ca, in urma cu mai bine de o luna, un angajat al firmei ABC VAL, Gheorghe Ursei, si-a gasit sfarsitul cazand de la etajul al treilea al unuia dintre blocuri. Pe aceeasi strada, pe loturile 3 si 4 se vor ridica alte doua blocuri construite, de aceasta data, de Tomis N Real Imob. Proiectul, intocmit de Felix Arsene, arata ca cele doua imobile vor avea un regim de inaltime 2S+P+10E.

Investeste "pe persoana fizica"

Singurul care a avut curaj sa se implice in imobiliare pe strada Murelor, "pe persoana fizica", dupa cum ar spune un cunoscut personaj, a fost George Alexandru Iorov. Nascut pe 23 aprilie 1980, fiul lui Gheorghe Iorov este membru al biroului judetean Constanta al TNL. In partidul condus de premierul Tariceanu s-a inscris in 2003. Pe langa acestea, tanarul liberal este si directorul general al SC Imvest SA, firma ce are ca principal domeniu de activitate lucrarile tehnico-sanitare. Tatal sau este director adjunct al CNAPMC si a candidat, in 2004, la sefia Consiliului Judetean, din partea Aliantei DA.

Scris de: {autor}Corina SAMOILA{/autor}


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Militari din cadrul Regimentului 307 Infanterie Marină de la Babadag, în premieră în misiune în Afganistan

18 Jan 2019 980

„Inima Reginei Maria” cea mai recentă premieră a Teatrului de Stat Constanța revine să încânte publicul constănțean

17 Jan 2019 364

UPDATE. Întâlnire în premieră Simona Halep evoluează joi în turul secund la Australian Open

17 Jan 2019 429

Simona Halep a vorbit despre o colaborare cu Boris Becker. Ce schimbare vrea să facă sportiva

13 Jan 2019 410

„Călăuza tuturor drumurilor din România (Muntenia, Moldova şi Dobrogea)“ - D. Ch. Popescu-Ținteşti

13 Jan 2019 447

Medicii au efectuat patru transplanturi în 3 zile. Record medical pentru Europa de Est, în Brașov

13 Jan 2019 261

2018, un an memorabil pentru ZIUA de Constanța. În premieră, un cotidian regional, organizator de evenimente culturale de impact (galerie foto)

11 Jan 2019 664

UPDATE. Moment istoric. În premieră, România preia Președinția Consiliul Uniunii Europene. Înalte oficialități prezente la ceremonie

10 Jan 2019 418

Premieră în Poliţia din Constanţa! Totul se decide în luna martie

10 Jan 2019 1264

„Inima Reginei Maria” revine la Teatrul de Stat Constanța

07 Jan 2019 450

Premieră medicală realizată de medicii din Buzău

04 Jan 2019 335

Spitalul Judeţean Constanţa cumpără gaze naturale de la o societate din Bucureşti (document)

30 Dec 2018 393

Prim-ministrul Viorica Dăncilă îşi doreşte ca România să aibă o aeronavă oficială pentru deplasările externe ale demnitarilor

27 Dec 2018 246

Premierul Viorica Dăncilă "Nu mă aşteptam din partea preşedintelui României să jignească prim-ministrul, mai ales că este o femeie“

23 Dec 2018 302

Premierul Viorica Dăncilă „Cred că caracterizarea cea mai bună ne-o face românii“

23 Dec 2018 937