IPJ Bistrița-Năsăud Femeie reținută de polițiști infracțiunile de acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos

Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Facebook-DGPMB
  • La data de 8 august 2023, în urma probatoriului administrat într-un dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, a fost dispusă reținerea, pentru 24 de ore, a unei tinere, de 26 de ani, din Slobozia, județul Ialomița.
 
La data de 8 august 2023, în urma probatoriului administrat într-un dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, a fost dispusă reținerea, pentru 24 de ore, a unei tinere, de 26 de ani, din Slobozia, județul Ialomița, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.
 
Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, la data de 11 februarie 2022, aceasta ar fi efectuat, în mod fraudulos, 10 tranzacții financiare, în valoare totală de 2.780 de lei. Tranzacțiile ar fi fost efectuate utilizând, fără drept, datele unui card bancar ce aparține unui bărbat, de 36 de ani, din Șieuț, ar fi transferat banii pe o platformă și ulterior în contul său bancar, de unde i-ar fi retras.
 
În prezent, aceasta se află în arestul IPJ Bistrița-Năsăud, iar în cursul zilei de astăzi, 9 august 2023, va fi prezentată procurorilor, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. 
 
 
Cel de-al doilea bărbat, bănuit de complicitate la furt calificat, a fost reținut de polițiștii Biroului de Investigații Criminale
 

Știrea inițială aici:

 
La data de 8 august 2023, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au depistat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 49 de ani, din Reghin, cercetat pentru complicitate la infracțiunea de furt calificat.
 
Din investigațiile efectuate de polițiștii specializați în investigații criminale a reieșit faptul că, la data de 21 februarie 2023, un bărbat de 53 de ani, din județul Mureș, ar fi pătruns într-un autoturism parcat în apropierea unei săli de jocuri de noroc din Bistrița, iar din interior ar fi sustras un plic în care se afla suma de 13.200 lei. Totodată, bărbatul de 49 de ani s-ar fi aflat în proximitatea parcării, unde ar fi supravegheat zona. Ulterior, banii sustrași ar fi fost împărțiți în mod egal.
 
În prezent, acesta se află în arestul IPJ Bistrița-Năsăud, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 9 august 2023, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.
 

Cercetările în acest caz continuă de către polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Bistriţa, în vederea documentării faptei sub toate aspectele.
 

Acțiuni, controale și constatări ale polițiștilor cu atribuții pe linie rutieră

 
La data de 8 august 2023, în jurul orei 21.15, în cadrul controalelor efectuate, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au oprit pentru verificări un autoturism care tracta o remorcă și care circula pe un  drum comunal dintre localitățile Buduș și Jelna.

 
La volan a fost identificat un bărbat, de 27 de ani, din Prundu Bârgăului, iar în urma verificărilor, a reieșit faptul că acesta are permisul de conducere reținut.
 
Totodată, la data de 9 august 2023, în jurul orei 00.30, polițiștii Biroului Rutier Bistrița au oprit pentru control, un autoturism care circula pe strada Drumul Dumitrei Vechi din Bistrița.
 
La volan a fost identificat un tânăr, de 22 de ani, din Bistrița, iar în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce suspendat. Rezultatele testărilor etilotest și DrugTest au fost negative.
 
În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar polițiștii continuă cercetările, a încheiat sursa citată.


Citește și:
IPJ Constanța: Activități de informare publică privind Legea Anastasia

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tânăr din Republica Moldova, implicat într-un accident rutier în județul Bistrița Năsăud

20 Jan 2024 827

Eveniment rutier pe Drumul Național 17C. Implicate un autoturism și o autoutilitară (FOTO)

13 Jan 2024 891

Accident rutier în județul Bistrița-Năsăud. Un bărbat a intrat cu mașina într-un stâlp

01 Jan 2024 867

Bărbat suspectat că și-a accidentat intenționat o rudă cu mașina! Suspectul s-a urcat beat la volan

25 Dec 2023 808

Un pieton a fost accidentat în Bistrița-Năsăud. Ce spun polițiștii

24 Dec 2023 812

Copil rănit în urma unui eveniment rutier în Bistrița Năsăud

18 Dec 2023 702

O șoferiță aflată în pragul comei alcoolice, implicată într-un accident rutier în județul Bistrița Năsăud

14 Dec 2023 889

Percheziții efectuate de polițiști în Bistrița-Năsăud pentru monede falsificate și înșelăciune (FOTO)

11 Dec 2023 840

Bărbat rănit într-un incident de vânătoare! Ce spune Poliția

08 Dec 2023 912

​Intervenție a negociatorului și polițiștilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și cei ai Poliției Năsăud, pentru salvarea unei persoane.

22 Nov 2023 793

IPJ Bistrița-Năsăud Un șofer băut a provocat un accident rutier. Ce au constatat polițiștii (FOTO)

18 Nov 2023 854

Descoperire macabră într-o locuință din județul Bistrița-Năsăud! Două surori găsite decedate

17 Nov 2023 869

Oficial de la IPJ Bistrița Năsăud despre accidentul de la trecerea cu nivel la care ferată din localitatea Feldru. Un bărbat a decedat

17 Nov 2023 816

Bărbat suspectat că l-a ucis pe tatăl concubinei sale! Polițiștii au deschis o anchetă

14 Nov 2023 846

Conducător auto beat reținut pentru 30 de zile după ce a fugit de la locul accidentului! Suspectul nu avea permis iar mașina era neînmatriculată

11 Nov 2023 714