Actualitate

La invitaţia primarului Mariana Gâju Fuego a cântat pentru cumpăneni colinde şi cântece de suflet (galerie foto)Locuitorii comunei Cumpăna au fost invitaţi, sâmbătă seara, de către Primăria şi Consiliul Local Cumpăna, reprezentate legal de primarul ec. Mariana Gâju, la un concert de colinde susţinut de Fuego. Evenimentul, intitulat „Acasă de Crăciun“, face parte din turneul naţional de iarnă al artistului.
 
Cu mic, cu mare, cumpănenii s-au adunat în sala mare, frumos împodobită, a Casei de Cultură din localitate. Fuego a dăruit spectatorilor colinde şi multe cântece de suflet. „Oferim acest spectacol de colinde din tot sufletul cumpănenilor. Dorim să intrăm în spiritul sărbătorilor de Crăciun şi acesta este darul de suflet pe care Primăria şi Consiliul Local îl oferă locuitorilor comunei, pe lângă micile daruri ce vor fi oferite copiilor“, a declarat primarul ec. Mariana Gâju.
 
„Împreună cu band-ul meu, străbatem o parte din România, purtând cu noi un mesaj, acela al iernilor de cândva, al fericirii de a fi «Acasă de Crăciun»! Pentru că e iarnă, iar iarna e imaginea copilăriei noastre. E în fiecare părinte ce-şi răsfaţă copilul, în fiecare copil care aşteaptă daruri. Este adolescentul ce se reîntoarce în sânul familiei calde sau maturul care, cu nostalgie, îşi aminteşte de copilărie. Iarna e o sărbătoare, care, an de an, ne strânge, mai mulţi sau mai puţini, câţi am mai rămas, acasă, de Crăciun!“, a declarat Fuego.
 
„Este un concert de suflet, dăruit tuturor locuitorilor din comuna Cumpăna şi prietenilor noştri dragi care au vrut să vină, aici, la noi acasă, în perioada colindelor. Şi pentru că Fuego este cel care le interpretează cu atâta suflet, nu ne dorim decât să dăruim din toată inima bucurie, pentru că această sărbătoare - Crăciunul este sărbătoarea noastră sfântă. Le dorim tuturor românilor ca aceste colinde să ajungă la inima tuturor. Să ne ţină Dumnezeu sănătoşi, să avem credinţă, să preţuim aceste sărbători sfinte! La mulţi ani, români! Sănătate, pace în suflete, în casă, în Dobrogea!“, a mai spus primarul Mariana Gâju.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dotări noi pentru căminul cultural Primăria Cumpăna cumpără costume populare şi de dans modern (document)

17 Jan 2019 355

Trotuarele amplasate pe șoseaua Constanţei din Cumpăna vor fi reabilitate şi modernizate (document)

14 Jan 2019 983

Trei copii creștinati la Cumpăna, de Sfântul Ștefan

27 Dec 2018 955

Daruri și surprize frumoase Elevii Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna, vizitați de moș Crăciun

23 Dec 2018 377

Daruri pentru copii, bătrâni şi persoane cu dizabilităţi din Cumpăna (galerie foto)

20 Dec 2018 557

An cu rezultate de excepţie Cei mai buni sportivi şi antrenori de la CS Victoria Cumpăna, premiaţi la „Gala Sportului Cumpănean“ (galerie foto)

17 Dec 2018 753

Burse pentru elevii cu rezultate bune la învăţătură, oferite de Primăria şi Consiliul Local Cumpăna (galerie foto)

15 Dec 2018 685

Daruri pentru copiii din comuna Cumpăna de la elevii Școlii Gimnaziale nr. 33 „Anghel Saligny“ (galerie foto)

14 Dec 2018 509

Spectacol, premieri şi cadouri de la Moş Crăciun, la Cumpăna, la „Gala Sportului Cumpănean“

13 Dec 2018 476

Moş Nicolae a ajuns la elevii din comuna Cumpăna încărcat cu daruri (galerie foto)

08 Dec 2018 530

Elevii claselor primare din Cumpăna, vizitați de Moș Nicolae (galerie foto)

06 Dec 2018 428

Suită de evenimente de Ziua Naţională a României, la Cumpăna. Monumentul „Memorialul Eroilor“, sfinţit de ÎPS Teodosie (galerie foto)

03 Dec 2018 567

Monumentul „Memorialul Eroilor”, dezvelit la Cumpăna

28 Nov 2018 663

Dobrogea şi tradiţiile dobrogene, reprezentate de Primăria Cumpănă la şedinţa Grupului politic Alianţa Europeană (galerie foto)

27 Nov 2018 509

Cumpăna, premiul de excelenţă în domeniul fondurilor europene

24 Nov 2018 783