Actualitate

Licitaţie la CN APM SA Constanţa pentru achiziţia serviciilor de evaluare a bunurilor. Compania va plăti peste 116.000 de lei (document)

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa anunţă organizarea şi desfăşurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului Servicii de evaluare bunuri, în valoare estimată de 116.500 de lei, fără TVA.
 
Contractul de achiziţie are două loturi: Lot 1 - Servicii de evaluare a clădirilor proprietatea CN APM SA Constanta şi Lot 2 - Servicii de reevaluare a mijloacelor fixe şi a terenurilor proprietatea CN APM SA Constanţa.
 
Societăţile interesate pot depune ofertele până pe data de 25.01.2018, ora 15:00, urmând ca acestea să fie evaluate pe data de 24.07.2018, ora 18:00. Data limita de valabilitate a ofertei - 24.07.2018. Cuantumul garanţiei de participare pentrul lotul 1 este de 705 lei (1%), iar pentru lotul 2 de 460 de lei. De asemenea, cuantumul garanţiei de bună execuţie este de 10% din preţul contractului fără TVA.

Responsabili de atribuirea procedurii publice 

Persoanele ce deţin funcţii de decizie din cadrul CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa responsabile de atribuirea procedurii publice sunt: Nicolae Dan Tivilichi - director general, Marian Tănase - director general adjunct, Daniela Şerban - director economic, Otilia Ifimov - şef Departament Achiziţii Publice,Tănase Iulian Pepi - şef Serviciu Juridic şi Contencios, Maria Mergiu - şef Departament Financiar-Contabil.
 
Ofertantul va face dovada prestării în ultimii 3 ani (calculaţi de la data limita de depunere a ofertelor) de servicii similare finalizate, cu o valoare cumulată de minimum: Lot 1 - 70.000 lei (fără TVA), Lot 2 - 45.000 lei (fără TVA) la nivelul unui contract sau a mai multor contracte.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.