LIVE TEXT + VIDEO Protest AUR la sediile PSD din țară, inclusiv la Constanța! (GALERIE FOTO+VIDEO)


  • Un eveniment de acest fel va avea loc și la Constanța, la sediul PSD din zona Trocadero. 
     
Miercuri, 7 februarie 2024, la ora 18:00, în fața sediilor județene ale PSD, se va desfășura un eveniment. Este vorba despre aprinderea lumânărilor pentru democrația moartă din România. Această acțiune este inițiată de organizația AUR și se desfășoară în contextul preocupărilor privind starea democrației în țară.

Un eveniment de acest fel va avea loc și la Constanța, la sediul PSD din zona Trocadero. 

Conform circularei transmisă în teritoriu, se estimează că prezența la acest eveniment va fi semnificativă, cu un număr minim de 200 de persoane așteptate să participe în fiecare locație.

Facem precizarea că, până duminică, 11 februarie, din partea organizațiilor locale și filialelor județene se așteaptă propuneri de candidați pentru primăriile din toate UAT-urile.

Iată comunicatul de presă pus la dispoziție de AUR:

PSD și Ciolacu reinstaurează dictatura în România! Disperați că își vor pierde mandatele, că vor rămâne fără privilegiile de care s-au bucurat zeci de ani, dinozaurii politici, mai mici sau mai mari, din PSD-ul lui Marcel Ciolacu și al lui Ion Iliescu au venit cu această idee: comasarea alegerilor.

Miercuri, 7 februarie, de la ora 18:00, organizația AUR Constanța va organiza un protest față de acțiunile abuzive, neconstituționale și ilegale ale PSD.

Membrii și simpatizanții AUR, alături de cetățeni, vor aprinde lumânări în fața sediului PSD din Bulevardul Lăpușneanu nr 74, Constanța, pentru memoria democrației pe care Marcel Ciolacu și actuala coaliție au omorât-o.-se arată în cadrul comunicatului de presă. 


La protest s-a alăturat și deputatul Focșa Dumitru Viorel.

La acest protest sunt prezenți și polițiștii și jandarmii, protestul nefiind autorizat, pentru că e spontan.

Jandarmii vorbesc cu unul din lideri și i-au înștiințat că nu au autorizație pentru protest. L-au anunțat să desfășoare activitatea într-un mod pașnic. Liderul a fost întrebat dacă urmează să aprindă lumânări, iar Jandarmeria le-a spus să aibă în vedere ca nu e un loc amenajat special cu o posibilă propagare a unui eventual incendiu. Jandarmii le-au recomandat să strângă lumânările după manifestație.

Ștefan Pleșca din partea AUR a vorbit cu jandarmii și a fost și legitimat.Prezenți sunt Ovidiu Cupșa, Nicolae Vlahu - candidat la europarlamentare, Edvochia și Dănuț Aelenei - parlamentari AUR.

S-au aprins lumânările, se va ține un moment de reculegere.

La protest sunt aproximativ 150-200 oameni prezenți.

Citește și:
Protest AUR la sediile PSD din țară, inclusiv la Constanța!

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT+VIDEO OMD Mamaia Constanța, Ministerul Economiei și Turismului și alte instituții din domeniu anunță debutul Sezonului Litoral - Delta Dunării 2024 (Galerie FOTO)

19 Apr 2024 408

LIVE VIDEO-TEXT Probleme de interes național și local dezbătute de AUR filiala Constanța (FOTO)

18 Apr 2024 459

LIVE TEXT Elevii de la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța susțin concursul de istorie Ion Moiceanu, aflat la prima ediție (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 525

LIVE TEXT - Constanța Se lansează OMD Mamaia Nord Năvodari! Cum se pregătesc pentru sezonul estival 2024? (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 764

LIVE TEXTAmbasadorul SUA în România, în vizită la Baza Aeriană „Mihail Kogălniceanu” Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Apr 2024 768

​LIVE TEXT. Eveniment important la Mangalia Două drone de tip avion, cu decolare verticală, intră azi în dotarea Poliţiei de Frontieră (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Apr 2024 1279

LIVE TEXT Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța, în conferință de presă (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 845

LIVE TEXT Ședință extraordinară a Consiliului Județean Constanța. Ordinea de zi, suplimentată cu încă un proiect (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Apr 2024 865

LIVE Text Vlad Matei Pascu, la Tribunalul Constanța. Instanța a rămas în pronunțare (FOTO+VIDEO)

16 Apr 2024 1082

LIVE TEXT + VIDEO PNL Tulcea își prezintă, azi, echipa în perspectiva alegerilor din acest an. Printre invitați se află și Nicolae Ciucă

13 Apr 2024 742

LIVE VIDEO+TEXT Liderii PNL sunt prezenți la Constanța la lansarea candidaților partidului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 1203

LIVE TEXT Probleme de interes național și local dezbătute în cadrul unei conferințe de presă la partidul AUR, filiala Constanța (FOTO)

11 Apr 2024 553

LIVE VIDEO+TEXT Ludovic Orban - „Sunt aici pentru a-l sprijini pe Stelian Ion pentru funcția de primar al Municipiului Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Apr 2024 798

LIVE Text Fostul ministru de Externe, Adrian Cioroianu vine la Biblioteca Județeană Constanța, în cadrul unei mese rotunde (Galerie FOTO+VIDEO)

04 Apr 2024 724

LIVE TEXT Probleme de interes național și local dezbătute de AUR filiala Constanța (GALERIE FOTO)

04 Apr 2024 866