LIVE TEXT + VIDEO Protest AUR la sediile PSD din țară, inclusiv la Constanța! (GALERIE FOTO+VIDEO)


  • Un eveniment de acest fel va avea loc și la Constanța, la sediul PSD din zona Trocadero. 
     
Miercuri, 7 februarie 2024, la ora 18:00, în fața sediilor județene ale PSD, se va desfășura un eveniment. Este vorba despre aprinderea lumânărilor pentru democrația moartă din România. Această acțiune este inițiată de organizația AUR și se desfășoară în contextul preocupărilor privind starea democrației în țară.

Un eveniment de acest fel va avea loc și la Constanța, la sediul PSD din zona Trocadero. 

Conform circularei transmisă în teritoriu, se estimează că prezența la acest eveniment va fi semnificativă, cu un număr minim de 200 de persoane așteptate să participe în fiecare locație.

Facem precizarea că, până duminică, 11 februarie, din partea organizațiilor locale și filialelor județene se așteaptă propuneri de candidați pentru primăriile din toate UAT-urile.

Iată comunicatul de presă pus la dispoziție de AUR:

PSD și Ciolacu reinstaurează dictatura în România! Disperați că își vor pierde mandatele, că vor rămâne fără privilegiile de care s-au bucurat zeci de ani, dinozaurii politici, mai mici sau mai mari, din PSD-ul lui Marcel Ciolacu și al lui Ion Iliescu au venit cu această idee: comasarea alegerilor.

Miercuri, 7 februarie, de la ora 18:00, organizația AUR Constanța va organiza un protest față de acțiunile abuzive, neconstituționale și ilegale ale PSD.

Membrii și simpatizanții AUR, alături de cetățeni, vor aprinde lumânări în fața sediului PSD din Bulevardul Lăpușneanu nr 74, Constanța, pentru memoria democrației pe care Marcel Ciolacu și actuala coaliție au omorât-o.-se arată în cadrul comunicatului de presă. 


La protest s-a alăturat și deputatul Focșa Dumitru Viorel.

La acest protest sunt prezenți și polițiștii și jandarmii, protestul nefiind autorizat, pentru că e spontan.

Jandarmii vorbesc cu unul din lideri și i-au înștiințat că nu au autorizație pentru protest. L-au anunțat să desfășoare activitatea într-un mod pașnic. Liderul a fost întrebat dacă urmează să aprindă lumânări, iar Jandarmeria le-a spus să aibă în vedere ca nu e un loc amenajat special cu o posibilă propagare a unui eventual incendiu. Jandarmii le-au recomandat să strângă lumânările după manifestație.

Ștefan Pleșca din partea AUR a vorbit cu jandarmii și a fost și legitimat.



Prezenți sunt Ovidiu Cupșa, Nicolae Vlahu - candidat la europarlamentare, Edvochia și Dănuț Aelenei - parlamentari AUR.

S-au aprins lumânările, se va ține un moment de reculegere.

La protest sunt aproximativ 150-200 oameni prezenți.









Citește și:
Protest AUR la sediile PSD din țară, inclusiv la Constanța!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE VIDEO+TEXT Ședință CLM Constanța. Aleșii locali au aprobat vânzarea mai multor terenuri și documentații tehnico-economice pentru viitoare investiții (DOCUMENTE+VIDEO)

26 Apr 2024 690

LIVE VIDEO+TEXT Felicia Ovanesian, candidat independent, își depune candidatura pentru Primăria Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 585

LIVE VIDEO+TEXT Horia Constantinescu și candidații PSD pentru Consiliul Local municipal depun candidaturile (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 739

LIVE VIDEO-TEXT Alegeri 2024 Este oficial - Stelian Ion și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Constanței (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Apr 2024 739

LIVE VIDEO-TEXT Conferință AUR Constanța în care sunt dezbătute probleme de interes național și local (FOTO)

25 Apr 2024 589

LIVE TEXT Radu Paraschivescu își lansează noul volum la Biblioteca Județeană "Ioan N. Roman" Constanța (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 509

LIVE VIDEO+TEXT Măsurile dispuse de autorități la nivelul județului Constanța cu ocazia Sărbătorilor Pascale şi a minivacanţei de 1 mai 2024 (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 743

LIVE VIDEO-TEXT Stelian Ion (candidat ADU) pentru Primăria Municipiului Constanța- „Comunitatea tătaro-turco-musulmană este una puternică, cu o istorie care ne apropie“ (FOTO)

24 Apr 2024 685

Peste cinci zile va fi convocată ședință extraordinară a CJC în format fizic LIVE TEXT. Consiliul Judeţean Constanţa, întrunit în şedinţă ordinară. Ordinea de zi, suplimentată cu un proiect (DOCUMENTE +FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 670

LIVE TEXT+VIDEO Dumitrache reales Conferință de alegeri în cadrul Organizației Municipale a PSD Constanța. Cine sunt vicepreședinții organizației municipale? (Galerie FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 1129

LIVE TEXT Companiile Chimpex și Ameropa Grains investesc în infrastructura școlară din Constanța. Sală de sport inaugurată la Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 873

LIVE TEXT Universitatea Ovidius Constanța găzduiește conferința „Identitate românească în comunitatea europeană” (FOTO)

22 Apr 2024 655

LIVE TEXT. Superliga 2023/2024 CFR Cluj a deraiat la Ovidiu! Farul Constanța a învins cu 5-1 și urcă pe locul doi în play-off! (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1162

LIVE TEXT+VIDEO OMD Mamaia Constanța, Ministerul Economiei și Turismului și alte instituții din domeniu anunță debutul Sezonului Litoral - Delta Dunării 2024 (Galerie FOTO)

19 Apr 2024 663

LIVE VIDEO-TEXT Probleme de interes național și local dezbătute de AUR filiala Constanța (FOTO)

18 Apr 2024 530