Stroe Felix „Pentru 2024, vreau ca un primar al PSD Constanța sa fie candidatul partidului pentru Consiliul Județean”! (GALERIE GOTO+VIDEO)

  • Conducerea organizației PSD Constanța susține o conferință de bilanț a activității pe 2023.
     
Conducerea organizației PSD Constanța susține o conferință de bilanț a activității pe 2023.

La conferința, participa președintele organizației,senatorul Felix Stroe, primvicepresedintele Daniel Georgescu, președintele organizației de tineret, Nicolae Lascu, vicepreședintii Nicolae Moga și Liviu Brăiloiu și Luminița Vlădescu, trezorier, Marilena Dragnea, secretar executiv adjunct, Mariana Gâju, președintele organizației de femei a PSD și Ion Dumitrache, președintele organizației municipale.

E prezent în sala și deputatul Lucian Lungoci și primarul de la Agigea, Cristian Cârjaliu.

UPDATE:

Stroe Felix: „În 2023, organizația PSD Constanța a continuat să se consolideze organizatoric. Avem organizații în toate cele 70 de UAT-uri. Avem peste 13.000 de membri reali. Organizațiile de municipii și de orașe au peste 1000 de membri, iar organizația de la Cumpăna a depășit 700 de membri. Cel puțin 1/3. Stroe mai anunță și întărirea organizație de tineret cu studenți. Pentru 2024 ne propunem consolidarea în domeniul comunicării. Tocmai de aceea, fiecare organizație va avea o echipa de comunicare”, spune președintele organizației județene.

„2024 va fi un an al investițiilor”, mai spune Stroe Felix.


UPDATE 2:

Urmează Mariana Gâju, președintele organizației de femei și primar al comunei Cumpăna.

„Peste 4.300 de doamne fac parte din organizația de femei. Indiferent de greutăți și austeritatea pe care o traversăm cu toții, colegele mele aduc un strop de bucurie comunităților din care fac parte. Tot ele aduc și un plus de pregătire profesională în domeniile în care activează", spune Mariana Gâju.

„Ne dorim că în 2024, femeile sa fie mai bine reprezentate în toate mediile politice, colegii bărbați să acorde mai multa incredere doamnelor , să nu mai fie înscrise pe liste, dar pe locuri neeligibile", mai spune șefa femeilor social - democrate. 
 

„La PSD Constanța avem 7 doamne primar , ceea ce demonstrează că colegele mele au căpătat încredere să se lupte pentru funcțiile din administrație”, a adăugat aceasta

„Ei nu mă îmbat cu apa rece, sunt conștienta că nu vom avea 30% reprezentare, dar important este că în fiecare an sa fim mai multe”, spune Mariana Gaju.


UPDATE 3:

Urmează vicepreședintele Cristian Cârjaliu, primarul de la Agigea.

„Anul care vin este greu pentru nou toți. Ne confruntăm cu lipsa banilor, cu multe proiecte. Eu anul asta am reușit să termin o școală", a spus Cârjaliu.

 

Ghorghe Nicolau, șeful președintele org de pensionari: „Seniorii se afiliază la un partid de stânga, cum este și partidul nostru. Cea mai mare realizare, este faptul că a trecut prin Parlament legea pensiilor".


UPDATE 4:Deputatul Lucian Lungoci a propus sa se țină un moment de reculegere în memoria celor 34 de ani de la 22 decemebrie 1989.

În calitate de membru al Comisiei pentru Transport, Lungoci spune că până în luna martie va fi scoas la licitație proiectul Alternativa Techirghiol care a primit avizele in comisia interministerială. Tot până în luna martie va fi licitată partea de execuție pentru drumul de descărcare a variantei ocolitoare de la Cumpăna, ceea ce înseamnă că anul viitor va începe execuția.

„După 11 ani, s-a semnat proiectul pentru Nodul de descărcare pentru fluidizarea traficului spre sudul litoralului”, spune și Mariana Gâju, primarul de la Cumpăna.


UPDATE 5:

Nicu Lascu- „Organizația de tineret care anunță că a fost reînființată liga studenților și liga elevilor PSD”.

 

„Organizația de tineret are 1500 de membri”, mai anunță Lascu.


Ion Dumitrache, președintele organizației municipale este și cel care se ocupa de relația cu Diaspora la nivelul organizației județene.

Dumitrache spune că foarte mulți tineri cu care s-a întâlnit recent în Spania vor sa revină în România.

„La nivelul organizației municipale avem 200 de membri din diaspora pe Italia, Spania și Canada”, mai spune Dumitrache.


UPDATE 6:

Nicolae Moga, vicepreședinte spune că la alegerile interne poate candida oricine daca inițiază o moțiune și are alături o echipa.

Stroe Felix răspunde la întrebări și anunță că niciodată nu s-a luat în vreo structură de conducere posibilitatea că PSD sa îl susțina pe Mihai Lupu pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

Mihai Lupu a rămas fără sprijin politic în iulie 2023.

„Avem destui oameni, astfel încât să avem propriul nostru candidat”, spune Președintele PSD Constanța.


UPDATE 7:

Primvicepresedintele Daniel Georgescu spune la rândul său, că cel mai bun candidat pentru acesta funcție este Felix Stroe (n.r. acesta a mai candidat și în 2020).

„Candidatii vor fi desemnați în urma sondaje”, mai spune Felix Stroe.


UPDATE 8:
 

„Relația cu Mihai Lupu este pur instituțională. Ne-am întâlnit doar oficial pentru a susține problemele primărilor noștri", mai spune Stroe Felix întrebat fiind despre relația cu președintele CJC.


UPDATE 9:

Întrebat despre faptul că premierul discută cu primarii PNL din județul Constanța, Stroe Felix declară: „Nu este un secret că în toată țara, un număr de primari au anunțat că vor să candideze pe listele PSD”.

Stroe spune că nu-și dorește să candideze pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

„Mă gândesc, mai spune Felix Stroe, că în 2024, pentru funcția de președinte al CJC ar fi bine sa candideze un primar al Partidului Social Democrat!”.

Citește și:
Cu ajutorul consilierilor PSD, primarul Chițac a trecut proiectul prin Consiliul Local: Bulevardul Mamaia rămâne fără parcări publice (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alegeri Locale 2024. ZIUA ELECTORALĂ Dr. Cătălin Grasa, candidatul PSD la președinția CJ Constanța, despre planul concret prin care poate fi schimbată fața județului (VIDEO)

16 May 2024 563

Alegeri locale 2024. LIVE TEXT Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria municipiului Constanța despre manipularea prin sondaje de opinie (GALERIE FOTO)

16 May 2024 671

Tribunalul Constanța schimbă temeiul de drept al soluţiei de clasare în dosarul foștilor primari Radu Mazăre și Decebal Făgădău - „fapta nu există“ (MINUTĂ)

16 May 2024 822

ZIUA Electorală Cătălin Grasa, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Constanța inițiază „Bursa Educațională Locală”!

15 May 2024 610

Alegeri locale 2024 Horia Constantinescu- „Trebuie să scoatem Mamaia din adormire cât mai repede, până nu va fi prea târziu“

12 May 2024 727

Marcel Ciolacu anunță construcția unui nou spital județean la Constanța!

12 May 2024 1149

Alegeri locale 2024 Lansarea oficială a candidaților PSD Constanța (FOTO)

11 May 2024 2073

Alegeri locale 2024 Cătălin Grasa, candidat PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța - „Voi promova transparența, inovația și o administrație în slujba cetățenilor”!

10 May 2024 722

ZIUA LIVE Candidatul PSD, Horia Constantinescu aduce schimbare în administrație. Primăria mobilă în Constanța (VIDEO)

09 May 2024 764

Sâmbăta are loc lansarea candidaților PSD pentru primăria și Consiliul Județean Constanța. Va fi prezent și Marcel Ciolacu

09 May 2024 782

ZIUA LIVE Orașul nu poate fi condus de la birou. Candidatul PSD, Horia Constantinescu lansează primăria mobilă!

08 May 2024 637

Horia Constantinescu, candidatul PSD pentru Primăria Constanța „Taluzul din dreptul plajei se prăbușește pe zi ce trece mai mult!" (VIDEO)

06 May 2024 724

ZIUA LIVE Dr. Cătălin Grasa, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, despre turism și planurile sale pentru județul Constanța (VIDEO)

02 May 2024 907

Femeile PSD Constanța oferă daruri persoanelor vârstnice aflate în centrele de bătrâni din Poarta Albă, Negru Vodă si Municipiul Constanța

02 May 2024 1198

Reprezentantele Organizației Județene de Femei Constanța a Partidului Social Democrat vor oferi daruri cu prilejul Paștelui

01 May 2024 511