Stroe Felix „Pentru 2024, vreau ca un primar al PSD Constanța sa fie candidatul partidului pentru Consiliul Județean”! (GALERIE GOTO+VIDEO)

  • Conducerea organizației PSD Constanța susține o conferință de bilanț a activității pe 2023.
     
Conducerea organizației PSD Constanța susține o conferință de bilanț a activității pe 2023.

La conferința, participa președintele organizației,senatorul Felix Stroe, primvicepresedintele Daniel Georgescu, președintele organizației de tineret, Nicolae Lascu, vicepreședintii Nicolae Moga și Liviu Brăiloiu și Luminița Vlădescu, trezorier, Marilena Dragnea, secretar executiv adjunct, Mariana Gâju, președintele organizației de femei a PSD și Ion Dumitrache, președintele organizației municipale.

E prezent în sala și deputatul Lucian Lungoci și primarul de la Agigea, Cristian Cârjaliu.

UPDATE:

Stroe Felix: „În 2023, organizația PSD Constanța a continuat să se consolideze organizatoric. Avem organizații în toate cele 70 de UAT-uri. Avem peste 13.000 de membri reali. Organizațiile de municipii și de orașe au peste 1000 de membri, iar organizația de la Cumpăna a depășit 700 de membri. Cel puțin 1/3. Stroe mai anunță și întărirea organizație de tineret cu studenți. Pentru 2024 ne propunem consolidarea în domeniul comunicării. Tocmai de aceea, fiecare organizație va avea o echipa de comunicare”, spune președintele organizației județene.

„2024 va fi un an al investițiilor”, mai spune Stroe Felix.


UPDATE 2:

Urmează Mariana Gâju, președintele organizației de femei și primar al comunei Cumpăna.

„Peste 4.300 de doamne fac parte din organizația de femei. Indiferent de greutăți și austeritatea pe care o traversăm cu toții, colegele mele aduc un strop de bucurie comunităților din care fac parte. Tot ele aduc și un plus de pregătire profesională în domeniile în care activează", spune Mariana Gâju.

„Ne dorim că în 2024, femeile sa fie mai bine reprezentate în toate mediile politice, colegii bărbați să acorde mai multa incredere doamnelor , să nu mai fie înscrise pe liste, dar pe locuri neeligibile", mai spune șefa femeilor social - democrate. 
 

„La PSD Constanța avem 7 doamne primar , ceea ce demonstrează că colegele mele au căpătat încredere să se lupte pentru funcțiile din administrație”, a adăugat aceasta

„Ei nu mă îmbat cu apa rece, sunt conștienta că nu vom avea 30% reprezentare, dar important este că în fiecare an sa fim mai multe”, spune Mariana Gaju.


UPDATE 3:

Urmează vicepreședintele Cristian Cârjaliu, primarul de la Agigea.

„Anul care vin este greu pentru nou toți. Ne confruntăm cu lipsa banilor, cu multe proiecte. Eu anul asta am reușit să termin o școală", a spus Cârjaliu.

 

Ghorghe Nicolau, șeful președintele org de pensionari: „Seniorii se afiliază la un partid de stânga, cum este și partidul nostru. Cea mai mare realizare, este faptul că a trecut prin Parlament legea pensiilor".


UPDATE 4:



Deputatul Lucian Lungoci a propus sa se țină un moment de reculegere în memoria celor 34 de ani de la 22 decemebrie 1989.

În calitate de membru al Comisiei pentru Transport, Lungoci spune că până în luna martie va fi scoas la licitație proiectul Alternativa Techirghiol care a primit avizele in comisia interministerială. Tot până în luna martie va fi licitată partea de execuție pentru drumul de descărcare a variantei ocolitoare de la Cumpăna, ceea ce înseamnă că anul viitor va începe execuția.

„După 11 ani, s-a semnat proiectul pentru Nodul de descărcare pentru fluidizarea traficului spre sudul litoralului”, spune și Mariana Gâju, primarul de la Cumpăna.


UPDATE 5:

Nicu Lascu- „Organizația de tineret care anunță că a fost reînființată liga studenților și liga elevilor PSD”.

 

„Organizația de tineret are 1500 de membri”, mai anunță Lascu.


Ion Dumitrache, președintele organizației municipale este și cel care se ocupa de relația cu Diaspora la nivelul organizației județene.

Dumitrache spune că foarte mulți tineri cu care s-a întâlnit recent în Spania vor sa revină în România.

„La nivelul organizației municipale avem 200 de membri din diaspora pe Italia, Spania și Canada”, mai spune Dumitrache.


UPDATE 6:

Nicolae Moga, vicepreședinte spune că la alegerile interne poate candida oricine daca inițiază o moțiune și are alături o echipa.

Stroe Felix răspunde la întrebări și anunță că niciodată nu s-a luat în vreo structură de conducere posibilitatea că PSD sa îl susțina pe Mihai Lupu pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

Mihai Lupu a rămas fără sprijin politic în iulie 2023.

„Avem destui oameni, astfel încât să avem propriul nostru candidat”, spune Președintele PSD Constanța.


UPDATE 7:

Primvicepresedintele Daniel Georgescu spune la rândul său, că cel mai bun candidat pentru acesta funcție este Felix Stroe (n.r. acesta a mai candidat și în 2020).

„Candidatii vor fi desemnați în urma sondaje”, mai spune Felix Stroe.


UPDATE 8:
 

„Relația cu Mihai Lupu este pur instituțională. Ne-am întâlnit doar oficial pentru a susține problemele primărilor noștri", mai spune Stroe Felix întrebat fiind despre relația cu președintele CJC.


UPDATE 9:

Întrebat despre faptul că premierul discută cu primarii PNL din județul Constanța, Stroe Felix declară: „Nu este un secret că în toată țara, un număr de primari au anunțat că vor să candideze pe listele PSD”.

Stroe spune că nu-și dorește să candideze pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

„Mă gândesc, mai spune Felix Stroe, că în 2024, pentru funcția de președinte al CJC ar fi bine sa candideze un primar al Partidului Social Democrat!”.





Citește și:
Cu ajutorul consilierilor PSD, primarul Chițac a trecut proiectul prin Consiliul Local: Bulevardul Mamaia rămâne fără parcări publice (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 485

Alegeri Locale Constanța Lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Municipal Constanța (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 748

Horia Constantinescu, candidatul la funcția de Primar al municipiului Constanța- „Arunc buchetul pentru toți cei care iubesc Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 455

LIVE VIDEO+TEXT Horia Constantinescu și candidații PSD pentru Consiliul Local municipal depun candidaturile (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 781

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 639

ZIUA LIVE Planurile lui Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru municipiul Constanța!

25 Apr 2024 729

ZIUA LIVE Costin Răsăuțeanu, candidat PSD la Consiliul Local - „Îmi doresc să reușim să schimbăm abordarea atitudinii administrației în raport cu cetățenii “ (VIDEO)

24 Apr 2024 963

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 726

LIVE TEXT+VIDEO Dumitrache reales Conferință de alegeri în cadrul Organizației Municipale a PSD Constanța. Cine sunt vicepreședinții organizației municipale? (Galerie FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 1133

ZIUA LIVE Autoritățile locale au obligația să intervină în susținerea persoanelor aflate la risc de sărăcie sau cu probleme de sănătate!

23 Apr 2024 504

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța - „Lucrurile pot fi făcute cu condiția că trebuie să fii pe teren“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 606

ZIUA LIVE Este nevoie de o intervenție cathartică în Primăria Constanța?

22 Apr 2024 724

Peste 15 milioane lei fără TVA Primăria Constanța încheie un nou acord-cadru pentru toaletarea copacilor şi a spaţiilor verzi din zona II a municipiului Constanța (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 650

Candidații PSD Constanța au participat la „Primăvara speranței în lupta cu boala Parkinson“

20 Apr 2024 690

Proiectul de HCL a fost inițiat de grupul consilierilor locali PSD Prefectul județului Constanța a declarat recurs în dosarul denumit generic „Stop depresia"!

19 Apr 2024 464