LIVE VIDEO+TEXT Probleme de interes local și național, dezbătute în cadrul unei conferințe la sediul AUR Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

Partidul AUR, filiala Constanța organizează o conferință de presă la sediul partidului de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 10, începând cu ora 14.00.

Vor fi dezbătute probleme de interes local și național, la conferință participând senatorul AUR Evdochia Aelenei, Prințul Șerban Dimitrie Sturdza - candidat din partea AUR Constanța la alegerile europarlamentare, avocat Nicolae Vlahu - candidat din partea AUR Constanța la alegerile europarlamentare și avocat Dumitru Bădrăgan - purtător de cuvânt AUR Constanța.

În debutrul conferinței, avocatul Nicolae Vlahu, candidat la alegerile europarlamentare din partea AUR Constanța vorbește despre reorganizarea teritorială propusă de AUR, prin micșorarea numărului de UAT-uri care nu mai sunt sustenabilite. 

Astfel, AUR propune că toate UAT-urile sub 5000 de locuitori să fie desființate prin comasare. 

Forma de reorganizare respinge însă regionalizarea, iar AUR propune un număr de 1300 de primari în loc de 3300. 

„25 octombrie 2023, Ziua Armatei unde reprezentanții AUR au participat în toată țara. Această zi a coincis cu lansarea unui apel din partea militarilor în rezervă și retragere prin care se cere o chemare la responsabilate a liderilor politici în ceea ce privește reforma armatei române și nu numai“ spune Dumitru Bădrăgan, purtătorul de cuvânt al AUR Constanța. 

Senatoarea Evdochia Aelenei vorbește despre sistemul sanitar și despre medicamentele cumpărate de statul român în pandemie și care nu și-au dovedit eficiența. 

„Miniștrii Sănătății care au fost de la USR (n.r. Voiculescu și Mihăilă) plus dr. Arafat își asumă morții din pandemie care s-a dovedit că nu au fost tratați așa cum ar fi trebuit?“ - afirmă Evdochia Aelenei. 

Senatoarea mai spune că au murit oameni bolnavi de alte afecțiuni din cauza pandemiei și faptului că niciun medic nu se atingea de pacienți până nu primeau rezultatele testelor de Covid.

Printul Șerban Dimitrie Sturdza - candidat din partea AUR Constanța la alegerile europarlamentare vorbește despre Educație. 

„Un elev cu medie de 1.97 de la un liceul din Prahova primește bursa de 450 de lei. Vedem în aceste zile roadele proiectului prezidențial România Educată. Asta este reforma, asta este guvernarea. Romanii s-au săturat de cum este premiată lipsa de performanță. Suntem țara din UE cu cea mai mare populație de tineri și copii aflați în risc de sărăcie. Procentul este aproape dublu față de media europeană ", spune Sturdza, candidat la alegerile europarlamentare din partea AUR Constanța.

Acesta anunță că pe lângă Caravana Medicala, AUR a dat 20.000 de ghiozdane echipate copiilor români. 

Întrebat despre candidații AUR pentru Constanța, Bădragan a precizat: "Ovidiu Cupsa trebuie sa se decidă dacă vrea să câștige Primăria. În momentul de față este alături de noi". 

„Și partidul trebuie să decidă dacă îl susține, el și-a exprimat dorinta“-, a adăugat Sturdza. 


Depunerea candidaturilor interne se încheie la sfârșitul acestei luni, mai exact pe 31 octombrie 2023. 

Dumitru Bădrăgan a menționat că este interesat să candideze la președinția Consiliului Județean Constanța. 


În cadrul conferinței a anunțat că s-a înscris în competiția internă pentru președinția CJC. 

Cei doi, prințul Șerban Dimitrie Sturdza și avocat Nicolae Vlahu s-au înscris doar pentru europarlamentare, iar Aelenei a aplicat pentru o noua candidatură pentru Senat. 



Citește și: 

DGA, declarații oficiale cu privire la cazul lui Bogdan Crefelean, vicepreședinte AUR Ilfov

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE VIDEO-TEXT Conferință AUR Constanța în care sunt dezbătute probleme de interes național și local (FOTO)

25 Apr 2024 651

LIVE VIDEO-TEXT Probleme de interes național și local dezbătute de AUR filiala Constanța (FOTO)

18 Apr 2024 545

LIVE TEXT Probleme de interes național și local dezbătute în cadrul unei conferințe de presă la partidul AUR, filiala Constanța (FOTO)

11 Apr 2024 607

LIVE TEXT Probleme de interes național și local dezbătute de AUR filiala Constanța (GALERIE FOTO)

04 Apr 2024 907

LIVE TEXT AUR Constanța, în conferință de presă. "Hârșova, Cernavodă, Medgidia, Corbu sunt localități pe care ne bazăm la scor bun" (FOTO)

28 Mar 2024 906

LIVE VIDEO-TEXT AUR Constanța, în conferință de presă. Se discută despre probleme de interes local și național (FOTO)

21 Mar 2024 879

LIVE Text Teme naționale și locale, dezbătute de reprezentanții AUR Constanța (FOTO)

07 Mar 2024 754

LIVE VIDEO+TEXT AUR Constanța, în conferință de presă. Se dezbat probleme de interes național (GALERIE FOTO+VIDEO)

02 Mar 2024 908

LIVE TEXT Probleme de interes local și național la filiala Constanța a partidului AUR (FOTO)

22 Feb 2024 751

LIVE VIDEO-TEXT- conferință de presă a AUR Constanța Murad ar putea candida la președinția Consiliului Județean Constanța (FOTO)

15 Feb 2024 1238

Știri Constanța azi LIVE TEXT. AUR Constanța, în conferință de presă. Se discută despre probleme de interes local și național (FOTO)

08 Feb 2024 830

Iată cine sunt cei trei potențiali candidați din partea AUR Constanța la Consiliul Județean

02 Feb 2024 2174

Știri Constanța azi LIVE TEXT. AUR Constanța, în conferință de presă. Se discută despre probleme de interes local și național (FOTO)

02 Feb 2024 1065

Candidatul la Primăria Constanța va fi anunțat pe 27 ianuarie Probleme de interes local și național dezbătute la AUR Constanța în prezența liderului George Simion (GALERIE FOTO+VIDEO)

15 Jan 2024 1524

Conferință de presă AUR Constanța, la sediul nou. George Simion prezent la eveniment

13 Jan 2024 1650