22 Dec, 2010 02:07
3438
În ceea ce priveşte bucatele pe care le vor servi pacienţii internaţi, acestea vor fi tradiţionale, la fel ca şi anul trecut: tobă, lebărvurşti, caltaboş, friptură la grătar, friptură la tavă, caş proaspăt, dar şi salată de fructe de mare - ceva deosebit pentru un meniu al unor bolnavi dintr-un spital de stat. În plus, nu este pentru prima dată când aceştia servesc un astfel de preparat. De Anul Nou, se vor pregăti tradiţionala piftie, peşte, salată beuf, dar şi caviar. De Crăciun şi de Anul Nou, pe lângă mâncarea specială pe care o vor primi pacienţii, SC Dobrogea Grup SA s-a alăturat gestului conducerii societăţii şi va pune la dispoziţie mai mulţi cozonaci, astfel încât fiecare pacient să primească măcar câte o felie.
Ti-a placut articolul?
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: