Modernizarea iluminatului public în orașul Cernavodă a fost contestată de două firme. Ce a decis CNSC?
⦁ Contractul pentru execuția lucrărilor, inclusiv livrarea și instalarea echipamentelor ce vor fi achiziționate în cadrul proiectului creșterea eficienței energetice a iluminatului public în orașul Cernavodă a fost contestat la CNSC
⦁ Elecktra Invest SRL și Urbioled SRL au cerut obligarea autorității contractante la anularea deciziei prin care oferta depusă de Euro - Audit Service SRL a fost declarată câștigătoare și obligarea autorității contractante la reluarea procedurii de atribuire de la etapa verificării admisibilității ofertelor
⦁ Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a decis să respingă ca nefondată, contestația depusă de Elecktra Invest SRL și să admită în parte, contestația formulată de Urbioled SRL
Contractul pentru execuția lucrărilor, inclusiv livrarea și instalarea echipamentelor ce vor fi achiziționate în cadrul proiectului creșterea eficienței energetice a iluminatului public în orașul Cernavodă a fost contestat de două firme: Elecktra Invest SRL și Urbioled SRL.

S-a solicitat anularea adresei nr. 205/05.01.2022, a raportului procedurii nr. 204/05.01.2022, precum și a tuturor actelor care au stat la baza emiterii acestora, obligarea autorității contractante la anularea deciziei prin care oferta depusă de Euro - Audit Service SRL a fost declarată conformă, acceptabilă și câștigătoare, precum și a tuturor actelor care au stat la baza emiterii acestei decizii, obligarea autorității contractante la reluarea procedurii de atribuire de la etapa verificării admisibilității ofertelor.

Urmare a contestației înregistrate, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 294 prin care a conexat cele două contestații și a decis: respinge, ca nefondată, contestația depusă de Elecktra Invest SRL în contradictoriu cu primăria Cernavodă și admite, în parte, contestația formulată de Urbioled SRL.

„Obligă autoritatea contractantă la anularea, în parte, a raportului procedurii de atribuire nr. 204/05.01.2022, respectiv partea referitoare la oferta Euro - Audit Service SRL și la anularea adreselor prin care a fost comunicată declararea câștigătoare a acestei oferte.

Dispune clarificarea și reevaluarea acestei oferte, conform considerentelor de mai sus, în termen de 20 de zile de la comunicarea prezentei.


Respinge, ca nefondat, capătul de cerere de anulare a respingerii ofertei Urbioled SRL și de obligare a autorității la reevaluarea acesteia.

Obligă Primăria Cernavodă la plata către Urbioled SRL a sumei de 1.000 lei, reprezentând cheltuieli parțiale efectuate de aceasta pentru formularea contestației.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Procedura de achiziție pentru noile stații de autobuz din Constanța a ajuns în etapa finală. Cât mai avem de așteptat până vor deveni funcționale?(DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce i-au transmis membrii TNL Constanța, primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac

25 Feb 2024 462

Poliția Locală a cerut punerea în siguranță Lucrarea de artă decorativă amplasată pe peretele sudic al fostei piscinei olimpice a hotelului Parc din Mamaia a fost distrusă! (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Feb 2024 1664

Investigate anul trecut de Consiliul Concurenței Asfalt Dobrogea și Autoprima Serv din Constanța s-au luptat pentru contractul de reabilitare străzi în orașul Murfatlar. Cui a dat dreptate CNSC?

21 Feb 2024 642

Firme din Constanța AGA Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu SA a prelungit mandatele administratorilor provizorii și pe cel al auditorului statuar

14 Feb 2024 684

CNAIR demarează investigatiile de teren pentru realizarea nodului rutier Peștera din județul Constanța (DOCUMENT)

13 Feb 2024 894

Firme din Constanța Familia Vlăescu se întoarce în businnes. Cine a părăsit Cinemax SRL?

11 Feb 2024 904

CNSC a cerut reevaluarea ofertelor Totul despre SRL-urile care au vrut să câștige lucrările de reabilitare și modernizare a Palatului Administrativ Constanța

09 Feb 2024 467

Compania deținută de familia Cârlig-Horga pierde la CNSC Este vizată licitația de aproape 1,5 milioane de euro privind iluminatul public, organizată de Primăria Constanța!

09 Feb 2024 506

Decizii importante luate în prima ședință a Adunării Generale a Acţionarilor Companiei Naţionale „Administrația Porturilor Maritime” Constanţa din 2024

08 Feb 2024 732

Primăria Techirghiol scoate la licitație un contract de peste 2.1 milioane de euro. Sunt vizate lucrări pe 11 străzi din oraș!

06 Feb 2024 516

Primăria susține că Meva Concept SRL, firma care derulează proiectul de mobilitate din centrul Constanței, face obiectul unei cercetări a Departamentului pentru luptă Antifraudă (DOCUMENTE)

05 Feb 2024 3738

Ședință a Comitetului Director al FPTR Problemele care blochează turismul românesc, în discuție

16 Jan 2024 640

Primăria Topraisar, județul Constanța, obligată de CNSC să reevalueze ofertele privind achiziția serviciilor de pază. Iată decizia Consiliului!

06 Jan 2024 2251

Firme Constanța Remunerația brută depășește 15.000 lei! Directorul economic al Termoficare Constanța SRL, mandat până în aprilie 2024!

31 Dec 2023 967

Firme din Constanța Modificări importante într-o companie administrată de un fost candidat la Primăria Constanța

27 Dec 2023 934