Noul director de la Drumuri Naționale Constanța, PSD-istul Florin Vizan, decizie importantă într-una dintre firmele deținute (DOCUMENTE)

  • Florin Vizan a fost numit luna trecută la conducerea Direcției Regionale de Drumuri şi Poduri Constanța
  • Vizan a mai activat și în conducerea Petromin, CNAPMC dar și la Oil Terminal pe vremea când făcea politică în Partidul Democrat Liberal (PDL)
  • Acesta are mai multe afaceri potrivit declarației de interese depusă în 2020, atunci când a candidat din partea PSD Constanța la alegerile locale pentru un mandat de consilier județean
  • Recent, în calitate de asociat unic al Eco Concept Expert SRL, Florin Vizan s-a retras din funcția de administrator în care l-a numit pe fiul său, Cezar-Andrei


Florin Vizan a fost numit luna trecută la conducerea Direcției Regionale de Drumuri şi Poduri Constanța în baza hotărării nr.10/16.05.2022 a Consiliului de Administraţie al CNAIR şi a împuternicirii dată de directorul general al CNAIR SA, Cristian Pistol. 


Vizan a mai activat și în conducerea Petromin, CNAPMC dar și la Oil Terminal pe vremea când făcea politică în Partidul Democrat Liberal (PDL).
 
Joburile de la stat nu l-au împiedicat însă să activeze și în zona privată.
 
Florin Vizan are mai multe afaceri potrivit declarației de interese depusă în 2020, atunci când a candidat din partea PSD Constanța la alegerile locale pentru un mandat de consilier județean, vezi secțiunea „documente”.
 
Pe scurt, acesta deține are acțiuni în mai multe firme, cum ar fi : Eco Concept Expert SRL, Zeus Construct SRL, Nova Premium Gaz SRL, Lotus Camping SRL, Nova Management SRL, Zeus Service SRL.
 
Potrivit declarației de avere, vezi secțiunea „documente” depuse cu acea ocazie, a menționat cinci terenuri, dintre care zece hectare în Corbu și aproape un hectar în Constanța.

De asemenea tot în 2020 a declarat că deține zece imobile, dintre care șapte spații comerciale în București și Mamaia.


Vizan mai nota în declarația de avere că și-a împrumutat propriile firme cu aproape trei milioane de lei și că făcuse donații de peste un milion de lei.
Toate acestea din veniturile încasate. Adică  un salariu de director de numai 25.267 lei și venituri din chirii de 127.000 lei plus leafa soției sale, cadru didactic în valoare de puțin peste 58.000 lei.


Recent, în calitate de asociat unic al Eco Concept Expert SRL, Florin Vizan a decis s-a retras din funcția de administrator în care l-a numit pe fiul său, Cezar-Andrei, pe o perioadă de 50 de ani.
 
Modificarea era absolut necesară, deoarece noua funcție în care a fost numit cu sprijinul PSD, cea de director al Direcției Regionale de Drumuri şi Poduri Constanța nu-i permite să administreze societăți comerciale.
 
Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 2459 din data de 10.06.2022.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Citește și:

Un nou director regional numit la conducerea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanța .

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În ședința de Consiliu Local se aprobă bugetul pentru 2024 Mandatele administratorilor de la Termocentrale Constanța au fost prelungite!

28 Feb 2024 358

Ce i-au transmis membrii TNL Constanța, primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac

25 Feb 2024 791

Poliția Locală a cerut punerea în siguranță Lucrarea de artă decorativă amplasată pe peretele sudic al fostei piscinei olimpice a hotelului Parc din Mamaia a fost distrusă! (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Feb 2024 1820

Investigate anul trecut de Consiliul Concurenței Asfalt Dobrogea și Autoprima Serv din Constanța s-au luptat pentru contractul de reabilitare străzi în orașul Murfatlar. Cui a dat dreptate CNSC?

21 Feb 2024 668

Firme din Constanța AGA Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu SA a prelungit mandatele administratorilor provizorii și pe cel al auditorului statuar

14 Feb 2024 708

CNAIR demarează investigatiile de teren pentru realizarea nodului rutier Peștera din județul Constanța (DOCUMENT)

13 Feb 2024 916

Firme din Constanța Familia Vlăescu se întoarce în businnes. Cine a părăsit Cinemax SRL?

11 Feb 2024 927

CNSC a cerut reevaluarea ofertelor Totul despre SRL-urile care au vrut să câștige lucrările de reabilitare și modernizare a Palatului Administrativ Constanța

09 Feb 2024 488

Compania deținută de familia Cârlig-Horga pierde la CNSC Este vizată licitația de aproape 1,5 milioane de euro privind iluminatul public, organizată de Primăria Constanța!

09 Feb 2024 520

Decizii importante luate în prima ședință a Adunării Generale a Acţionarilor Companiei Naţionale „Administrația Porturilor Maritime” Constanţa din 2024

08 Feb 2024 743

Primăria Techirghiol scoate la licitație un contract de peste 2.1 milioane de euro. Sunt vizate lucrări pe 11 străzi din oraș!

06 Feb 2024 524

Primăria susține că Meva Concept SRL, firma care derulează proiectul de mobilitate din centrul Constanței, face obiectul unei cercetări a Departamentului pentru luptă Antifraudă (DOCUMENTE)

05 Feb 2024 3788

Ședință a Comitetului Director al FPTR Problemele care blochează turismul românesc, în discuție

16 Jan 2024 652

Primăria Topraisar, județul Constanța, obligată de CNSC să reevalueze ofertele privind achiziția serviciilor de pază. Iată decizia Consiliului!

06 Jan 2024 2258

Firme Constanța Remunerația brută depășește 15.000 lei! Directorul economic al Termoficare Constanța SRL, mandat până în aprilie 2024!

31 Dec 2023 976