OMD Mamaia Constanța O nouă rundă de înscrieri, în concursul pentru identitatea brandului turistic al stațiunii Mamaia


OMD Mamaia Constanța  anunță deschiderea unei noi runde de înscrieri în concursul pentru identitatea brandului turistic al stațiunii Mamaia. Înscrierile se deschid în 29 februarie, la ora 08.00 și se închid pe 7 martie, la ora 23.59.

Propunerile calificate în prima etapă a votului public sunt revalidate ca semi-finaliste și vor intra din nou în etapa de vot public. În noua rundă, pe lângă primele propuneri care au ajuns deja în semifinală, se vor mai califica încă 10 propuneri noi.

Participanții din prima etapă a înscrierilor pot trimite noi propuneri în limita a maxim 3 propuneri pentru fiecare candidat (prima etapă + etapa actuală). Astfel, votul publicului se reia de la zero. Juriul a anunțat că logo-ul va fi evaluat separat de slogan.

“În primul rând vrem să-i asigurăm pe cei care sunt semi-finaliști că rămân în competiție! În privința acestor propuneri deja calificate, nu se schimbă nimic.

Competitorii au dreptul la maxim 3 propuneri în ambele etape (inițială + actuală). Unicul lucru care se schimbă este legat de cei care și-au manifestat interesul să se înscrie în concursul nostru pentru realizarea identității de brand a stațiunii Mamaia și care din diverse motive, fie au auzit târziu de concurs sau nu au știut deloc de el, fie nu au avut timp suficient pentru înscrierea propunerilor în platformă. Deci, îi invităm încă o dată pe cei care doresc să intre în competiție, să ne trimită propunerile lor pe www.concurslogomamaia.ro,” a declarat George Măndilă, Președinte Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța.

Totodată, organizatorii au anunțat că toate aceste detalii se regăsesc și pe website-ul oficial www.concurslogomamaia.ro, recomandarea acestora fiind citirea cu atenție a regulamentului, atât pentru noii înscriși, cât și pentru cei care sunt deja semi-finaliști.

Regulamentul oficial al concursului a fost modificat printr-un act adițional, pe care îl pot citi toți cei care doresc să se înscrie: https://concurslogomamaia.ro/wp-content/uploads/Act-aditional-nr.2-regulament-MAMAIA.pdf

Noul calendar al concursului:
  • 29 februarie, ora 08.00 - 7 martie, ora 23.59 - etapa suplimentară de înscrieri în concurs. Participanții vor transmite propunerile respectând condițiile din regulament;
  •  8 martie - 15 martie - selectarea a 10 propuneri de logo din etapa suplimentară de înscrieri;
  • 18 martie, ora 08.00 - 27 martie, ora 23.59 - se reia votul public pentru toate propunerile de logo și jurizare runda a 2-a, conform criteriilor de la art. 27, 28, 29, 30. Juriul va evalua propunerile de slogan separat de propunerile de logo. Sloganurile nu vor intra în etapa de vot public, vor fi evaluate doar de către juriu. Screening tehnic pentru runda a 2-a de propuneri;
  • 2 aprilie -  anunțarea celor 3 propuneri finaliste prin ponderea dintre scorul juriului și scorul votului public; afișarea lor pe www.concurslogomamaia.ro;
  • 2 aprilie - 8 aprilie -  revizii propuneri finaliste;
  • 10 aprilie -  anunțul câștigătorului concursului.

Mai multe detalii suplimentare pot fi solicitate organizatorilor concursului prin completarea formularului disponibil online la secțiunea contact a website-ului oficial: www.concurslogomamaia.ro.

Înființată în primăvara anului trecut, asociația își propune să deruleze o campanie amplă de explorare a potențialului experienței de vacanță pe care stațiunea o poate oferi pentru toate segmentele turismului de la Marea Neagră.



Citește și


Implică-te în concursul pentru alegerea logoului stațiunii Mamaia, votând varianta preferată! 11 propuneri merg în etapa următoare
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

OMD Municipiul Tulcea a lansat noul brand turistic al orașului - Tu și Tulcea! (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 506

ATIMMT și OMD Mamaia Constanța Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, la Pavilionul Expozițional Constanța (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 384

LIVE TEXT+VIDEO OMD Mamaia Constanța, Ministerul Economiei și Turismului și alte instituții din domeniu anunță debutul Sezonului Litoral - Delta Dunării 2024 (Galerie FOTO)

19 Apr 2024 667

OMD Mamaia Vibrant și Inegalabil – 1 Mai și Paște pe litoralul românesc

19 Apr 2024 475

În Tulcea Prima ediție a festivalului „Scrumbii de Florii”, în Satul Pescăresc Tradițional

17 Apr 2024 1070

LIVE TEXT - Constanța Se lansează OMD Mamaia Nord Năvodari! Cum se pregătesc pentru sezonul estival 2024? (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 849

Stațiunea Mamaia și Orașul Constanța, nominalizate la Destinația Anului

16 Apr 2024 395

Ce au decis magistrații în cauza Matichescu &Micu vs. AGA Airtours SRL

12 Apr 2024 563

Concurs logo Mamaia, la final. S-a ales varianta câștigătoare (FOTO)

11 Apr 2024 661

OMD Mamaia Constanța caută Manager pentru destinația turistică

03 Apr 2024 457

OMD Mamaia Constanța Destinația Mamaia Constanța - polul distracției de pe litoral în mini-vacanța de 1 Mai și Paște (FOTO)

02 Apr 2024 741

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a bătut palma cu firma impresarului Radu Groza!

27 Mar 2024 761

OMD Mamaia Constanța Viitorul industriei HoReCa se desfășoară la Constanța. Salonul de Dotări Hoteliere marchează 20 de Ani

21 Mar 2024 440

OMD Mamaia Constanța A început etapa de vot public pentru noua identitate vizuală a Stațiunii Mamaia

19 Mar 2024 465

OMD Mamaia Constanța Îndrăgostiți de România, francezii aleg vacanțele pe litoralul românesc și la munte (FOTO)

18 Mar 2024 453