OMD Mamaia – Constanța promovează litoralul românesc la Târgul de turism internațional WTM Londra

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța continuă acțiunile de promovare ale litoralului românesc, pentru a atrage cât mai mulți turiști străini.

Odată cu încheierea sezonului estival, prezența la târgurile de turism internaționale este obligatorie pentru a reda stațiunii Mamaia strălucirea
de altădată și pentru a atrage un număr cât mai mare de turiști străini.

Asociația s-a înscris prin Ministerul Turismului atât la Târgul de la Londra, care va avea loc luna viitoare între 6 și 8 noiembrie, cât și la cel din Varșovia, între 23 și 25 noiembrie:

La WTM London 2023 va fi prezentă cu stand atât Primăria Constanța, cât și Consiliul Județean, alături de organizația noastră. În interioruldelegației am  invitat un reprezentant al Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu. Totodată, vom avea un touroperator reprezentativ pentru stațiunea Mamaia. Ne aflăm în plin concept de creație și execuție a materialelor publicitare și promoționale pe trei suporturi – digital, video și print.

Delegația noastră va pleca pe 4, respectiv 5 noiembrie și se va întoarce pe 9 noiembrie. Evident, vom avea cu noi și o echipă de comunicare care va transmite în timp util informații și imagini cu ceea ce se întâmpla la târg. Vom realiza materiale editate care se vor transmite prin comunicate de presa. În funcție de posibilitatile tehnice, vom realiza și transmisii live pe pagina noastra de Facebook, a precizat George Măndilă, Președinte OMD Mamaia-Constanța.

Litoralul romanesc va fi reprezentat de o delegație care va pleca la Londra la începutul lunii noiembrie, formată din: Dan Petre Leu, arhitect șef al
municipiului Constanta, Sebastian Ionut Puznava, Președinte Patronatul Marea Mamaia Constanta, reprezentanți ai Aeroportului International Mihail Kogălniceanu, Gheorghe Mandila, Președinte OMD Mamaia-Constanta și Oana Silviana Craciun din partea echipei de comunicare a organizației.

Pana la finalul lunii octombrie vom definitiva agenda de lucru și agendam de intalniri pentru cele trei zile de targ. Prioritare vor fi întâlnirile cu tour-operatorii internaționali și cu agențiile de turism, dar și cu companiile aeriene low cost”,* a mai precizat *George Mandila, Președinte OMD Mamaia-Constanta.

Participarea asociației noastre la târgurile internaționale de turism face parte din activitatile OMD-ului pentru promovarea destinației Mamaia-Constanța.

Înființată în primăvara acestui an, asociația își propune să deruleze o campanie amplă, care să schimbe percepția românilor asupra experienței de vacanță pe care stațiunea o poate oferi pentru toate segmentele turismului de la Marea Neagră.


Citește și:

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, prezent pe litoral. OMD Mamaia Nord este funcțională (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

OMD Mamaia Constanța Implică-te în concursul pentru alegerea logoului stațiunii Mamaia, votând varianta preferată! 11 propuneri merg în etapa următoare

20 Feb 2024 408

OMD Mamaia Constanța și-a mărit echipa

09 Feb 2024 1160

Peste 80 de înscriși la concursul național de soluții creative Stațiunea Mamaia își caută logo-ul și sloganul

23 Jan 2024 489

Asociația „Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța” angajează

19 Jan 2024 616

10 zile rămase, pentru a vă înscrie la concurs! Stațiunea Mamaia își caută logo-ul și sloganul

12 Jan 2024 661

Echipa OMD Mamaia Constanța urează un An Nou Fericit!

29 Dec 2023 542

Fostul administrator public al judeţului Constanţa, Mirela Matichescu, noul manager al OMD Mamaia Nord

21 Dec 2023 1137

Știri Constanța LIVE VIDEO-TEXT. OMD Mamaia Constanța- „Pentru 2024 avem planuri ambițioase“

21 Dec 2023 975

OMD Mamaia Constanța Noaptea dintre ani pe litoralul românesc – alternativa Revelionului la munte. Anumite hoteluri din stațiunea Mamaia, ocupate în proporție de 90% (FOTO)

18 Dec 2023 633

OMD Mamaia Constanța vrea să implementeze excursii de o zi cu plecare din Constanța și din stațiunea Mamaia

14 Dec 2023 698

Stațiunea Mamaia își caută identitatea! OMD Mamaia-Constanța demararează concursul național de soluții creative de branding

11 Dec 2023 704

OMD Mamaia Constanța Clădirea Cazinoului de pe faleza din Constanța începe să strălucească! (GALERIE FOTO)

08 Dec 2023 1025

OMD Mamaia Constanța urează tuturor copiilor un Moș Nicolae bogat și plin de bucurii

06 Dec 2023 632

OMD Mamaia Constanța anunță lansarea concursului public de soluții creative pentru noul logo și slogan al destinației turistice Mamaia

06 Dec 2023 845

OMD Mamaia Constanța, la târgul internațional de turism Tour and Travel TT Warsaw (GALERIE FOTO)

29 Nov 2023 602