Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, gazda unei întâlniri de lucru

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, gazda unei întâlniri de lucru. Foto: Facebook/CJCPreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, a fost astăzi gazda unei întâlniri de lucru alături de Petru Frunze, deputat din partea Republicii Moldova şi Daniel Gheorghe, deputat în Parlamentul României, co-președinți ai Comisiei comune pentru integrarea europeană dintre Parlamentul României și Parlamentul Republicii Moldova.

Potrivit unei informări a CJC, la întâlnire a fost prezent şi Aurel Presură, directorul general al SC RAJA SA, companie ce operează în Republica Moldova de mai bine de 10 ani.

“Am aprofundat câteva subiecte de o importanţă majoră pentru Republica Moldova în parcursul aderării acesteia la Uniunea Europeană. Mai exact armonizarea legislaţiei privind absorbţia fondurilor europene, precum şi alte elemente legislative vitale aderării la UE, pentru vecinii noştri de peste Prut.
Încheierea unor parteneriate între regiuni de același rang din cele două state a fost o altă temă abordată cu deschidere şi prietenie. Aceste colaborări pot reprezenta un bun liant în susţinerea demersurilor Republicii Modova de aderare la spaţiul şi valorile europene” – Mihai Lupu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cât este dispusă să plătească administrația județeană pentru servicii de telefonie mobilă și internet?

17 Aug 2022 363

Procedura de delegare a transportului de persoane în aria teritorială de competență a județului Constanța, atacată la Tribunalul Constanța

17 Aug 2022 538

Una dintre firmele răsfățate din administrația Nicușor Constantinescu câștigă contracte și în mandatul lui Mihai Lupu (DOCUMENTE)

17 Aug 2022 1035

LIVE VIDEO- TEXT Ziua Marinei, serbată de 120 de ani. Constanța, centrul de greutate al manifestărilor (GALERIE FOTO +VIDEO)

15 Aug 2022 1778

Licitația CJC pentru transportul de persoane, în atenția Curții de Apel Constanța. Victoria Marcon Star

12 Aug 2022 593

Primăria Constanța a eliberat certificatele de urbanism pentru stațiile de reîncărcare - vehicule electrice amplasate de CJC

11 Aug 2022 520

Propunere de proiect Creșterea capacității navelor care ajung în zona Sulina, în discuție cu factori de decizie la nivel european

10 Aug 2022 590

Cum va arăta Centrul pentru „Sănătatea mamei și copilului“ din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa (DOCUMENTE)

10 Aug 2022 809

Dezbatere la CJC în legătură cu proiectul noului departament „Sănătatea mamei și copilului“ din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Aug 2022 713

Consiliul Județean Constanța îşi măreşte parcul auto. Plănuiesc să cumpere și autoutilitare

09 Aug 2022 578

Acord de la Mediu pentru noul Acvariu din incinta Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța

07 Aug 2022 1371

Consiliul Judetean Constanta solicită în instanță peste un milion de lei! De la cine și când se va pronunța instanța

06 Aug 2022 842

„Nu voi permite sifonarea banului public la nivelul instituțiilor subordonate CJC“ LIVE. Președintele CJC, Mihai Lupu și vicepreședinții Stelian Gima și Petre Enciu prezintă situația județului, proiecte, invesții. (GALERIE FOTO)

03 Aug 2022 1377

UPDATE. Explicațiile conducerii CMSC! Constănțeanul supărat. A mai dispărut un spațiu verde în Constanța. Platformă betonată în Microrezervația de la CMSN (VIDEO)

31 Jul 2022 1862

Cine a câștigat contractele de servicii de publicitate și de promovare a activității Consiliului Județean Tulcea (DOCUMENTE)

30 Jul 2022 681