Primăria Municipiului Tulcea, pregătită să intervină pentru deszăpezire

Foto cu rol ilustrativ
  • Primăria municipiului Tulcea este pregătită să intervină cu utilaje şi materiale antiderapante la acest sfârşit de săptămână, în condiţiile în care Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat că judeţul se va afla duminică sub avertizare de cod portocaliu.
     
Primăria municipiului Tulcea este pregătită să intervină cu utilaje şi materiale antiderapante la acest sfârşit de săptămână, în condiţiile în care Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat că judeţul se va afla duminică sub avertizare de cod portocaliu.

Primarul Ştefan Ilie a declarat pentru AGERPRES că serviciul de specialitate din subordinea instituţiei a pregătit utilajele de intervenţie încă de la începutul săptămânii.

„Încă de luni am pregătit utilajele de la societatea Servicii Publice SA şi avem materiale în cantităţi suficiente pentru a interveni până în luna martie. Dacă va fi cazul, putem să şi închiriem utilaje”, a menţionat primarul municipiului Tulcea.


Intervenţiile din acest sfârşit de săptămână în caz de deszăpezire vor fi însă îngreunate pe două străzi, din cauza lucrărilor de îmbunătăţire a infrastructurii.

„Pe o parte din străzile la care lucrăm, ne pregăteam pentru al doilea strat de asfalt şi ridicăm capacele de canalizare, conform procedurii, ceea ce ne deranjează pe noi, şoferii. Rămânem descoperiţi în acest weekend pe două străzi, Păcii şi Alexandru cel Bun, din cauză că nu vom putea pune lama pe asfalt, în acest context”, a menţionat primarul Ştefan Ilie.


Potrivit unui anunţ făcut public pe pagina de facebook a Primăriei municipiului Tulcea, începând de sâmbătă seară, în oraş vor fi ninsori viscolite şi se va forma un strat de zăpadă de 20 de centimetri, iar duminică ninsorile vor continua şi vântul va avea intensificări în rafale ce vor ajunge la 60-70 km.

ANM a anunţat că duminică, între orele 2.00 şi 16.00, judeţele Vrancea, Galaţi, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Tulcea şi Constanţa sunt sub cod portocaliu de viscol, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Recomandările polițiștilor IPJ Tulcea după avertizările meteo - „Informați-vă și pregătiți-vă înainte de a pleca la drum!“ 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În Tulcea Prima ediție a festivalului „Scrumbii de Florii”, în Satul Pescăresc Tradițional

17 Apr 2024 1048

Doliu în lumea artistică din Tulcea. Un important coregraf a decedat

11 Apr 2024 530

Tulcea Plantare de arbori la Satul Pescăresc Tradițional

08 Apr 2024 444

O navă de tip catamaran va transporta pasagerii între municipiul Tulcea și Tudor Vladimirescu (VIDEO)

28 Mar 2024 831

Licitații Tulcea Elcos Grup SRL modernizează, cu peste un milion de euro, corpul B al Liceului de Arte George Georgescu, din Tulcea (DOCUMENT)

02 Mar 2024 642

Consiliul local al municipiului Tulcea convocat astăzi, 28 februarie, în şedinţă ordinară

28 Feb 2024 606

„Plan de atenuare și adaptare la schimbările climatice”, proiect derulat de Primăria Municipiului Tulcea

27 Feb 2024 532

Elevii și sportivii care au obţinut rezultate deosebite în anul 2023, premiați de Primăria Tulcea

26 Feb 2024 607

Contract de peste 4 milioane de lei Constart-Confort SRL va reabilita Grădinița „Dumbrava Minunată“ din Municipiul Tulcea (DOCUMENT)

15 Feb 2024 595

Primăria Municipiului Tulcea premiază performanțele elevilor și sportivilor

07 Feb 2024 777

În memoria regretatului sportiv Primarul Tulcei propune ca stadionul municipiului să poarte numele ,,Delta Tulcea - Gheorghe Iamandi”

06 Feb 2024 673

Primul modul pentru depozitarea bicicletelor, în municipiul Tulcea (VIDEO)

31 Jan 2024 690

Licitații Tulcea Primăria alocă peste trei milioane de euro pentru reabilitarea energetică a mai multor blocuri din municipiu (DOCUMENT)

29 Jan 2024 838

Licitații Tulcea Terra Construct SRL și Concept Structure SRL construiesc stație de capăt și Park & Ride în Tulcea (DOCUMENT)

28 Dec 2023 1081

Primii pași către înființarea Organizației de Management al Destinației Turistice – Municipiul Tulcea (GALERIE FOTO)

27 Oct 2023 871