Proiectul pentru sistematizarea pe verticală a municipiului Mangalia, depus la Mediu

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul pe care îl implementează Primăria Mangalia pe strada Negru Vodă din localitate.

Este vorba de proiectul „SISTEMATIZARE PE VERTICALA MUNICIPIUL MANGALIA SI STATIUNI (STRADA NEGRU VODA-INTRAREA PORTULUI-BAZA SPORTIVA PESCARUS)”, amplasat in Judetul Constanta, Municipiul Mangalia, strada Negru Voda, lot 2, titular: U.A.T. Mangalia.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului CONSTANTA, str. Unirii, nr.23, Municipiul Constanta, Judetul Constanta, zilnic, intre orele 9 – 13.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanța.

Proiecte anterioare

Reamintim că în decembrie 2022, pe masa Agenției pentru Protecția Mediului a ajuns și proiectul „Parcelare pentru realizarea unui ansamblu rezidențial” în orașul Mangalia, document depus de administrația locală.
 
Documentația servește la stabilirea regulilor de ocupare a terenurilor și de amplasare a construcțiilor și a amenajărilor aferente acestora pe o suprafață de 18.497 mp, suprafață care a generat PUZ-ul situat în localitatea Mangalia, str. Ion Jalea nr. 2, lot 2, nr. cadastral 112622.
 
Pentru zona ce face obiectul studiului, se propune realizarea unui ansamblu de locuințe individuale.
 

Realizarea obiectivelor este justificată de următoarele puncte de vedere:
  • Localitatea are premise de dezvoltare, zona de locuințe cunoaște actualmente o tendință de extindere.
  • Terenurile sunt ușor accesibile
  • Executarea construcțiilor se face cu forța de muncă și materiale produse în România.
  • Realizarea unor construcții pe baza de proiecte tehnice întocmite de proiectanți autorizați cu efectuarea prealabilă de studii geotehnice, respectând normele și normativele în vigoare, asigura dezvoltarea coerentă a zonei studiate.
 
Potrivit PUG Mangalia terenul se află în UTR 43- subzona de locuire individuală L1B, cu regim de construire continuu sau discontinuu cu înalțime maximă de P+2E.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărare directă Cool HR & Consulting SRL Brașov, contract cu Primăria Mangalia, pentru „Festivalul Marea Neagră cu Marama și Dunărea cu Năframa“ (DOCUMENT)

01 Oct 2023 438

Cumpărare directă Primăria Mangalia oferă aproximativ 300.000 de lei pentru amenajarea unei parcări (DOCUMENT)

29 Sep 2023 516

Au făcut averi impresionante Firmele familiei Stamate – Banu, abonate la contracte cu statul! Cel mai recentă atribuire directă vine de la Primăria Medgidia (DOCUMENTE)

22 Sep 2023 1688

Licitații Constanța Un SRL înființat anul acesta a câștigat un contract de la Primăria Mangalia. Despre ce este vorba?(DOCUMENT)

09 Sep 2023 715

Primăria și Consiliul Local Mangalia urează tuturor celor care își serbează onomastica de Sfânta Maria La mulți ani, plini de fericire!

08 Sep 2023 763

Licitații Constanța Gemys Prodimpex SRL din Focșani livrează torturi aniversare Primăriei Mangalia (DOCUMENT)

29 Aug 2023 946

Licitații Constanța Eurotechnic Ind SRL, un nou contract cu Primăria Mangalia pentru Grădina de Vară. Lucrări de peste 1,88 de milioane de euro (DOCUMENT)

23 Aug 2023 554

Licitații Constanța Saga Infrastructură SRL, din Călărași, acord-cadru de peste trei milioane de euro cu Primăria Mangalia (DOCUMENT)

22 Aug 2023 676

Licitații publice Printre beneficiari, trusturi media naționale. OMD Mangalia promovează sudul litoralului sau imaginea primarului Radu Cristian? (DOCUMENTE)

14 Aug 2023 1266

Firma lui Laurențiu Duță de la 3 Sud-Est va organiza Zilele Mangaliei

09 Aug 2023 3234

Licitații Constanța Actual Development SRL și-a adjudecat contractul de cadastru pentru Mangalia și stațiuni (DOCUMENT)

03 Aug 2023 728

Licitații județul Constanța Un SRL câștigă pentru al treilea an consecutiv paza obiectivelor aflate în patrimoniul municipiului Mangalia (DOCUMENT)

27 Jul 2023 889

Licitații județul Constanța Corady Star SRL preluată de George Morogan primește un mega-contract de la Primăria Mangalia (DOCUMENT)

26 Jul 2023 1041

LIVE VIDEO+TEXT Plângere penală in rem formulată de USR Constanța împotriva vânzării de către Primăria Constanța a unei bucăți de plajă din stațiunea Mamaia (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Jul 2023 1265

În sudul litoralului, doar anumite parcări vor fi cu plată!

30 Jun 2023 784