Schimbări în conducerea societății Chimpex SA Constanța. Cine este nou director general

Chimpex. Foto: ZIUA de ConstanțaMembrii Consiliului de Administraţie al Chimpex - S.A., cu sediul în municipiul Constanţa,  William Yves Marie Dujardin, cetăţean francez - în calitate de preşedinte al CA, Anitei Mihai Daniel -în calitate de membru al CA și Bogaert Laurent Marie P., cetăţean belgian, în calitate de membru al CA s-au reunit  în ședință în data de 01.04.2022.

Preşedintele şedinţei a fost William Yves Marie Dujardin, în calitate de Preşedinte al CA, iar secretarul de şedinţă desemnat a fost Mihaela Fraga Dutu.

Consiliul de Administrație a adoptat în unanimitate următoarea hotărâre:

Articolul 1

Aprobă modificarea Contractului de Management şi a mandatului lui Mihai-Daniel Aniţei începând cu data de 01.04.2022, după cum urmează: lui Mihai-Daniel Aniţei i se va schimba funcţia din Director General Interimar al Societăţii în Director Adjunct, continuând mandatul în funcţia de Director Adjunct până la expirarea acestuia la data de 30.06.2022.

În scopul celor mai sus aprobate, Mihai-Daniel Aniţei va seconda şi oferi consiliere noului Director General numit în Articolul 3 de mai jos.

Articolul 2

Aprobă încheierea unui Act Adiţional la Contractul de Management între Societate şi Mihai-Daniel Aniţei pentru modificarea funcţiei în Director Adjunct şi totodată se împuterniceşte cu puteri depline  William Yves Marie Dujardin sau ogaert Laurent Marie P. pentru negocierea şi semnarea Contractului de Management, precum şi pentru îndeplinirea oricărei formalităţi necesare pentru punerea în aplicare a acestuia, acţionând în numele şi pe seama Societăţii.

Articolul 3

Aprobă numirea lui Yardimci Serhan, în funcţia de Director General şi încheierea Contractului de Management începând cu data de 01.04.2022.


Articolul 4

Aprobă încheierea unui Contract de Management între Societate şi noul Director General şi totodată se împuterniceşte cu puteri depline William Yves Marie Dujardin sau Bogaert Laurent Marie P. pentru negocierea şi semnarea Contractului de Management, precum şi pentru îndeplinirea oricărei formalităţi necesare pentru punerea în aplicare a acestuia, acţionând în numele şi pe seama Societăţii.

Articolul 5

Aprobă înregistrarea mandatului Directorului General numit prin prezenta, precum şi a oricăror altor decizii aprobate prin prezenta la toate autorităţile/entităţile competente, inclusive dar fără a se limita la Registrul Comerţului.

Articolul 6

Aprobă împuternicirea pentru Dutu Mihaela Fraga, Legal manager (consilier juridic) în cadrul Chimpex, pentru a duce la îndeplinire oricare şi toate formalităţile referitoare la publicitatea şi înregistrarea la Oficiul Registrului Comerţului, şi la orice autoritate competenta a prezentei hotărâri luate de către CA al Societăţii, precum şi să modifice şi să corecteze prezenta hotărâre, dacă va fi necesar.

Prezenta hotărâre a fost adoptată cu unanimitate, fără opinii separate.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Investiție de peste 140.000 de euro a companiilor Chimpex și AmeropaGrains Sală de sport, inaugurată la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța chiar de ziua unității școlare (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 601

LIVE TEXT Companiile Chimpex și Ameropa Grains investesc în infrastructura școlară din Constanța. Sală de sport inaugurată la Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 858

Chimpex și Ameropa Grains - companii cu tradiție în proiecte destinate comunității Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța are o nouă sală de sport, construită integral cu sprijinul grupului de companii AMEROPA

22 Apr 2024 753

Firme Constanța Un nou acționar a intrat în societatea Chimpex SA

17 Feb 2024 985

Chimpex SA, cu sediul în Portul Constanța, acuzată de ucidere din culpă! Judecătorii au încuviințat două expertize vitale

10 Feb 2024 8398

Firme Constanța Andreas Hinrich Rickmers, numit în funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Chimpex SA

19 Jan 2024 633

Compania Chimpex SA, suspectată de ucidere din culpă! Dosarul, amânat pentru ianuarie 2024

24 Dec 2023 829

Elevii Școlii gimnaziale 37 Constanța, pregătiți în cazul unui accident chimic!

23 Nov 2023 942

Ernst & Young Assurance Services SRL rămâne auditor financiar al Chimpex SA

29 Oct 2023 790

Compania Chimpex SA, trimisă în judecată pentru ucidere din culpă! Începe procesul

26 Oct 2023 1414

Firme Constanța Ameropa Grains, Chimpex și Azomureș vor semna un Contract de Management al Disponibilităților

09 Oct 2023 1397

Firme Constanța Ce decizii s-au luat în ședința AGEA a societății Chimpex SA?

05 Oct 2023 983

Firme Constanța Hotărâre importantă a Consiliului de Administrație a Chimpex SA

09 Sep 2023 1387

Firme Constanța Hotărâre a Adunării Generale Extraordinare a acționarilor Chimpex SA

18 Aug 2023 912

Acționarii Chimpex SA, întruniți în Adunare Generală, la Constanța

03 Aug 2023 1408