Actualitate

Trei parcuri de distracţii „Ţara Piticilor“ şi Gravity Park din Constanţa, în atenţia RAEDPP. Ce anunţ a făcut regia

Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat (RAEDPP) Constanţa cumpără, prin achiziţie directă, „Lucrări de reparaţii generale şi renovare în parcurile de distracţii «Ţara Piticilor»“, în valoare estimată de 5.591,18 lei fără TVA.
 
Contractul de achiziţie constă în executarea de lucrări de reparaţii generale şi renovare în parcurile de distracţii „Ţara Piticilor“ situate în parcul Tăbăcărie, aleea Nalbei şi bulevardul I.C. Brătianu, precum şi în Gravity Park din parcul Tăbăcărie.
 
Prestatorul se va ocupa de transportul şi montarea umbrelelor pentru băncile din parcurile de distracţii „Ţara Piticilor“, după cum urmează: parcul Tăbăcărie - 40 de umbrele, aleea Nalbei - zece umbrele, bulevardul I.C. Brătianu - zece umbrele.
 
Umbrelele sunt depozitate la Gravity Park, de unde vor fi transportate către parcurile de distracţii mai sus menţionate. De asemenea, se vor executa lucrări de vopsitorii care constau în băiţuirea cu baiţ 3 în 1 de culoare maro a traverselor din lemn ale celor 60 de bănci din parcurile de distracţii. Nu în ultimul rând, se vor executa lucrări sanitare care constau în: montarea a trei racorduri de apă şi a trei robineţi în „Ţara Piticilor“ din parcul Tăbăcărie; montarea a două racorduri de apa şi a doi robineţi în „Ţara Piticilor“ de pe aleea Nalbei, montarea a două racorduri de apă şi a doi robineţi la „Ţara Piticilor“ de pe bd. I.C. Brătianu, montarea a patru racorduri de apă şi a patru robineţi la Gravity Park din parcul Tăbăcărie.
 
Lucrările vor fi executate pe baza unui contract. Garanţia de bună execuţie va reprezenta 10% din valoarea contractului fără TVA. Lucrările trebuie finalizate în 15 zile de la semnarea contractului. Oferta va fi depusă fizic la sediul RAEDPP Constanţa până la data de 2.04.2018. Ofertantul declarat câştigător va publica la solicitarea autorităţii contractante un catalog în SEAP. Autoritatea contractantă va selecta oferta cu preţul cel mai scăzut care respectă cerinţele anunţului.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cum poți să deschizi o afacere Spații de închiriat în piețele agroalimentare din Constanța. Detalii

23 Nov 2018 505

Sistemele de alarmare a zece obiective ale RAEDPP Constanţa, monitorizate (document)

06 Nov 2018 359

Cristinel Dragomir a demisionat din funcţia de administrator al RAEDPP Constanţa

31 Oct 2018 1307

O familie din Constanţa a depus dosarul acum şapte ani pentru o locuinţă ANL. Proiectul, pe ordinea de zi a şedinţei CLM (document)

29 Oct 2018 598

Vor fi demontate umbreluțele de la bănci și dezafectate cișmelele din parcul Tăbăcărie și Gravity Park (document)

25 Oct 2018 723

Consiliul Local Municipal Constanţa dă repartiţii pe locurile libere din locuinţele ANL. Cine sunt beneficiarii (document)

24 Sep 2018 1510

Mai multe pieţe din Constanţa vor intra în reabilitare (document)

19 Sep 2018 732

Lucrări de reparaţii în locuinţele din cartierul Henri Coandă. Câţi bani urmează să plătească RAEDPP (document)

18 Sep 2018 3219

Familiile care locuiesc în căminul fostului Liceu „Vasile Pârvan”, păsuite până la primăvară. Schimb de replici între locatari şi primarul Făgădău!

11 Sep 2018 1924

Obligată de Curtea de Conturi, Primăria Constanța a dat în judecată Prefectura, Consiliul Județean, RAEDPP și o firmă abonată la bani publici

06 Sep 2018 1288

Undă verde de la Primăria Constanţa pentru fostul impresar al Alexandrei Stan şi fiul lui Nicolae Nemirschi. Este vizată o afacere în Mamaia

06 Sep 2018 3784

Gravity Park Constanţa intră în renovare capitală! Ce investiţie va face RAEDPP Constanţa (document)

03 Sep 2018 801

Constănţeanul supărat Aproape 30 de familii cer ajutorul primarului Făgădău. Oamenilor li s-a spus că urmează să fie evacuaţi pentru a face loc noului sediu al Poliţiei Locale! (galerie foto)

29 Aug 2018 4875

RAEDPP Constanţa a anunţat cine se va ocupa de întreţinerea clădirilor, a pieţelor şi a aleilor din parcurile de distracţii (document)

14 Aug 2018 640

Gravity Park din Constanța și un parc de distracții „Țara Piticilor“, în atenția RAEDPP. Anunț important făcut de regia constănțeană (documente)

25 Jul 2018 1014