UPDATE. Se fac cercetări pentru identificarea autorilor Un constănțean a spart o ușă de la cabinetele parlamentarilor PSD. Ce mesaj a lăsat bărbatul?





 Oficial de la IPJ despre incidentul de la sediul PSD Constanța:

La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 13.35, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că a fost spart geamul ușii de acces într-o instituție de pe strada Mircea cel Bătrân. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că  cele sesizate se confirmă. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Se fac cercetări pentru identificarea autorilor și luarea măsurilor legale ce se impun, transmite biroul de presă al IPJ Constanța.


Cristina Dumitrache, răspuns pentru constănțeanul care cere aborgarea pensiilor speciale:


„Era o scrisoare redactată și cred că a completat-o aleatoriu, alegând unul dintre numele de pe frontispiciul sediului sau poate s-a gândit că o femeie înțelege mai bine și este mai empatică.

Noi toți, parlamentarii PSD suntem în asentimentul actualului Guvern și premierul Marcel Ciolacu și susținem cu toții abrogarea pensiilor speciale ale parlamentarilor”, a declarat deputatul Cristina Dumitrache pentru ZIUA de Constanța.



Reamintim, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat recent că proiectul de lege privind eliminarea pensiilor parlamentarilor aparţine social-democraţilor şi nu coaliţiei de guvernare. El a explicat că pensiile parlamentarilor nu pot fi incluse în proiectul pensiilor speciale.

Ciolacu a mai spus că acest proiect de lege va trece de Curtea Constituţională. PSD a depus la Parlament un proiect de lege de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor.

Știrea inițială:

Un constănțean a spart ușa din sticlă de la sediul unde își au cabinetele parlamentare senatorii și deputații PSD de la Constanța, cu excepția deputatului Horia Țuțuianu care s-a mutat din sediul pe care îl ocupa alături de ceilalți colegi.

Sediul se află în apropiere de Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, pe strada Nicolae Iorga, în laterala Capelei Militare.

Bărbatul i-a lăsat un mesaj deputatei PSD, Cristina Ileana Dumitrache, potrivit reprezentanților partidului care au raportat incidentul la Poliție.

Hârtia a fost aruncată ulterior prin spărtura geamului, după cum se vede și pe camerele de supraveghere. În plus pe geam a fost lipit un sticker al campaniei Declic.

Ancheta polițiștilor este în desfășurare.

Fotografiile ne-au fost puse la dispoziția de reprezentanții PSD.




PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Liderul PSD, Marcel Ciolacu „Am depus o iniţiativă legislativă care prevede eliminarea, abrogarea pensiilor speciale ale parlamentarilor“


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 504

Alegeri Locale Constanța Lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Municipal Constanța (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 821

Horia Constantinescu, candidatul la funcția de Primar al municipiului Constanța- „Arunc buchetul pentru toți cei care iubesc Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 465

LIVE VIDEO+TEXT Horia Constantinescu și candidații PSD pentru Consiliul Local municipal depun candidaturile (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 796

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 660

ZIUA LIVE Planurile lui Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru municipiul Constanța!

25 Apr 2024 737

ZIUA LIVE Costin Răsăuțeanu, candidat PSD la Consiliul Local - „Îmi doresc să reușim să schimbăm abordarea atitudinii administrației în raport cu cetățenii “ (VIDEO)

24 Apr 2024 973

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 738

LIVE TEXT+VIDEO Dumitrache reales Conferință de alegeri în cadrul Organizației Municipale a PSD Constanța. Cine sunt vicepreședinții organizației municipale? (Galerie FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 1143

ZIUA LIVE Autoritățile locale au obligația să intervină în susținerea persoanelor aflate la risc de sărăcie sau cu probleme de sănătate!

23 Apr 2024 509

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța - „Lucrurile pot fi făcute cu condiția că trebuie să fii pe teren“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 617

ZIUA LIVE Este nevoie de o intervenție cathartică în Primăria Constanța?

22 Apr 2024 729

Peste 15 milioane lei fără TVA Primăria Constanța încheie un nou acord-cadru pentru toaletarea copacilor şi a spaţiilor verzi din zona II a municipiului Constanța (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 652

Candidații PSD Constanța au participat la „Primăvara speranței în lupta cu boala Parkinson“

20 Apr 2024 692

Proiectul de HCL a fost inițiat de grupul consilierilor locali PSD Prefectul județului Constanța a declarat recurs în dosarul denumit generic „Stop depresia"!

19 Apr 2024 464