Actualitate

Un pas înainte pentru Muzeul de Istorie. Oferta Actaeon Invest, supusă evaluării financiare

Procedura de atribuire a contractului privind reabilitarea Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa a făcut ieri un pas înainte, ajungându-se astfel în etapa de evaluare financiară a singurei oferte depuse pentru contract.

Reprezentanţii autorităţii contractante, respectiv Consiliul Judeţean Constanţa, au încheiat ieri evaluarea tehnică a ofertei venite din partea singurului consorţiu interesat de proiect, respectiv asocierea Actaeon Invest SA, Research Consorzio Stabile Societa Consortile A.R.L. Napoli şi Princer SA.
În acest context, amintim faptul că licitaţia privind contractul de 13.132.373,33 de lei puse la bătaie de Consiliul Judeţean Constanţa pentru reabilitarea Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa a fost reluată după ce Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor a admis contestaţia formulată de singurii ofertanţi.
Iniţial, oferta depusă în comun de cele trei societăţi fusese respinsă şi licitaţia fusese anulată de către CJC, însă reprezentanţii Actaeon Invest s-au plâns la CNSC de faptul că autoritatea contractantă nu ar fi încercat lămurirea tuturor aspectelor asupra cărora aveau neclarităţi din ofertă înainte de a o respinge.
După analizarea documentelor depuse atât de către Actaeon Invest, cât şi de către CJC, Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor a decis reluarea procedurii de atribuire.

De această dată, însă, potrivit declaraţiilor anterioare ale preşedintelui CJC, Marius Horia Ţuţuianu, autorităţile constănţene au solicitat sprijinul Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice în privinţa acestei licitaţii, „pentru a evita prelungirea situaţiei şi pentru a putea atribui acest contract, fără a încălca prevederile legale“.
Astfel, potrivit Portalului licitaţiilor publice, ieri s-a încheiat etapa privind evaluarea tehnică a ofertei depuse, trecându-se la evaluarea financiară a acesteia.

Citeşte şi:

Sprijin de la ANAP pentru CJC, la licitația pentru Muzeul de Istorie
Țuțuianu - „Măsura s-a luat pentru a se atribui contractul fără a încălca prevederile legale“

Reabilitarea Muzeului de Istorie. Singura ofertă depusă, respinsă pentru o neînţelegere? (document)

CJC, obligat să reevalueze oferta Actaeon Invest pentru reabilitarea Muzeului de Istorie. Afaceriştii ce primesc o nouă şansă la contract
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Județean Constanța, prezent la Târgul de Turism al României, ediția de toamnă

14 Nov 2019 288

Ţuţuianu, despre ofertanţii pentru Muzeul de Istorie „Au dificultăţi în a înţelege ce dotări trebuie să oferteze în această etapă a contractului de lucrări“

14 Nov 2019 1170

Licitaţia pentru reabilitarea Muzeului de Istorie, anulată pentru a doua oară

13 Nov 2019 990

Masa rotundă „Despre Dobrogea, la ceas aniversar”, eveniment organizat de Arhiepiscopia Tomisului

11 Nov 2019 541

Arhiepiscopia Tomisului organizează evenimentul „Despre Dobrogea, la ceas aniversar”.

08 Nov 2019 715

Post vacant la Muzeul Național al Marinei Române Constanța. Când are loc concursul

31 Oct 2019 885

Post vacant la Muzeul Național al Marinei Române Constanța

30 Oct 2019 1051

In memoriam Mihai Irimia, un om și un profesionist de excepție

24 Oct 2019 794

Nava River Concerto, acostată în Portul Constanța (galerie foto)

16 Oct 2019 420

Vernisaj dedicat patrimoniului istoric al României, în Belgia. Colaborare cu Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie din Constanţa

14 Oct 2019 662

Sprijin de la ANAP pentru CJC, la licitația pentru Muzeul de Istorie Țuțuianu - „Măsura s-a luat pentru a se atribui contractul fără a încălca prevederile legale“

14 Oct 2019 379

Reabilitarea Muzeului de Istorie. Singura ofertă depusă, respinsă pentru o neînţelegere? (document)

12 Oct 2019 614

#citeșteDobrogea 159 de ani de la inaugurarea liniei de cale ferată Cernavodă-Constanța, pe care le-o datorăm englezilor

04 Oct 2019 816

Primarul George Scupra, la Sesiunea internațională Pontica 52 „Am reușit să fim identificați ca ovidieni, și nu ca ovideni“ (galerie foto)

03 Oct 2019 493

Vasile Canarache și Adrian V. Rădulescu, omagiați în debutul Pontica 52 (galerie foto+video)

03 Oct 2019 1158