Unde găsești gadget-uri second hand, la prețuri excelente? La Yzzy


Achiziționarea unui telefon nou este o necesitate pentru foarte mulți dintre noi. Există o mulțime de motive pentru care avem nevoie de acestea, de la mic la mare. Prețurile lor sunt uneori prea mari, depășind astfel bugetul pe care l-am alocat acestui aspect. În acest caz, ai gadget-uri second hand la prețuri excelente, online! Yzzy te așteaptă cu o gamă largă de telefoane second hand, de ultimă generație, ce pot fi achiziționate în funcție de bugetul tău. Prin rate sau achiziție directă, telefonul poate intra în posesia ta sau a celor dragi, beneficiind de garanție, dar și de un produs de înaltă calitate.
Yzzy este un site ce comercializează telefoane second hand, însă care trec prin câteva verificări înainte de a intra în posesia clientului. Acestea sunt testate riguros, fiind efectuate peste 30 de teste și ținându-se cont de peste 60 de criterii pentru ca un telefon să fie considerat funcționabil. Cu alte cuvinte, nu trebuie să te îngrijorezi asupra acestuia, deoarece va funcționa în buni parametri. Cauti un telefon iPhone 13 Pro Max? Pe Yzzy.ro îl vei găsi cu siguranță! Unele dintre cele mai noi generații de iPhone și nu numai sunt disponibile pe site, alături de alte branduri.
Telefoanele pe care le poți achiziționa pot fi în condiții acceptabile, bune, ca noi sau foarte bune. De asemenea, în ceea ce privește rețeaua, acestea pot fi deblocate, libere de rețea ori la diferite rețele din țară. Totodată, poți selecta produsele în funcție de spațiul de stocare, dar și de alte aspecte pe care le găsești pe site. În plus, poți opta către diferite branduri precum Apple, Samsung, Xiaomi, OnePlus, Honor, Huawei, Google sau Sony. Alături de telefoane, poți beneficia și de tablete, ceasuri smart sau chiar laptopuri.

Ai nevoie de un telefon nou? Comandă-l de la Yzzy!

În cazul în care vrei să îți cumperi un telefon din ultimele apărute ori vrei să îți surprinzi părinții sau bunicii cu un telefon care să vă permită să comunicați oricând și oriunde, la Yzzy te așteaptă o mulțime de oferte de nerefuzat! Site-ul dispune de o gamă vastă de smartphone-uri pe care le poți achiziționa în rate sau direct.
Fiecare telefon are o garanție de 12 luni, iar sănătatea bateriei este între 85-100%. Poți selecta telefoanele în funcție de condițiile pe care le au, în funcție de spațiul de stocare dorit, dar și de alte aspecte. Pe site găsești toate informațiile despre fiecare produs în parte, pentru a te asigura că este ceea ce cauți.
Vinde telefonul prin Yzzy!
Magazinul online are și opțiunea de cumpărare de care te poți folosi. Astfel, dacă ai un telefon ce poate fi folosit în continuare, îl poți vinde prin intermediul platformei. Acesta va fi ridicat fără costuri din partea ta, va fi testat și verificat în mod gratuit, iar plata se va face imediat după verificarea tehnică.
Pe site ai o secțiune destinată doar acestui aspect, unde trebuie să specifici câteva detalii despre gadget-ul tău, iar ulterior echipa te va contacta pentru stabilirea detaliilor.
 
Contact:
 0761 053 053
Str. Ana Ipătescu, Nr.5, et. 2, 208, contact @ yzzy.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Retrospectiva 2023 Evenimentele marcante în tehnologie. AI a cucerit piața, cu un avans considerabil

01 Jan 2024 974

Aeroportul Otopeni Un pasager care transporta sute de telefoane și alte gadget-uri, reținut de inspectorii vamali!

20 Jul 2023 1047

Gadget-urile care îți fac viața mai ușoară în bucătărie

26 Apr 2023 984

Ce înseamnă un telefon refurbished?

26 Aug 2022 1984

„Șah în școală” de Ziua Constanței

20 May 2022 3202

ZIUA LIVE. Părintele Dănuţ Marius Bertea, despre concursul Național Catehetic „Rugăciunea în viața mea“

06 Apr 2022 1914

Editorial Cel mai frumos și necesar cadou în vreme de război

28 Feb 2022 2886

Puternic mesaj de sustenabilitate pentru binele planetei Polaris M Holding Constanța. Medaliile de la Tokyo, obținute din reciclarea gadget-urilor

03 Aug 2021 1224

18 februarie - Ziua Bateriei

18 Feb 2021 1360

Gadget-urile viitorului – Top 5 gadget-uri din viitor pe care ți le-ai dori chiar astăzi

08 Apr 2020 2892

„Portofelul Magic” te avertizează când este furat! Ce poate face acest gadget

03 Dec 2016 2266

Cercetătorii au realizat un dispozitiv în care poți tasta direct de pe braț!

18 Aug 2016 1339

Noul iPad Apple, lansat luna viitoare

18 Sep 2014 1897

Părintele Apple, Steve Jobs nu îşi lăsa copiii să utilizeze iPad-urile

14 Sep 2014 2200

UPDATE Apple lansează în aceste momente noul iPhone. Vezi cu arată noile Gadget-uri

09 Sep 2014 2084