Viceprimarul Municipiului Constanța, Ionuț Rusu „Problema câinilor fără stăpân nu va mai fi ignorată “

  • Viceprimarul Municipiului Constanța, Ionuț Rusu, invită iubitorii de animale la un dialog pe tema câinilor fără stăpân.
  • Intâlnirea va fi organizată online, pe platforma Zoom.

Ionuț Rusu, viceprimarul municipiului Constanța:
 
 

Când ne gândim la administrația locală, avem în minte serviciile pe care le punem la dispoziție cetățenilor. Dar orașul are și locuitori patrupezi, suflete de care trebuie să avem grijă. Sunt iubitor de animale și de fiecare dată, mai ales în prag de iarnă, mă gândesc la cățeii care nu au adăpost. Primăria are datoria să se implice în această problemă, în primul rând pentru siguranța cetățenilor și în al doilea rând pentru ființele nevinovate care trăiesc din mila oamenilor.
 
Impreuna cu domnul primar Vergil Chitac, îi invitam pe constănțenii iubitori de animale să intrăm în dialog pentru a găsi cele mai bune soluții de a avea grijă de prietenii noștri necuvântatori. Voi organiza un zoom meeting cu cetățenii și orice asociație care dorește să se implice în subiect.
 
Obiectivul este să strângem cât mai multe idei, să le prioritizăm și să le punem în plan pe cele mai bune cât mai repede.
 
Iarna bate la ușă și trebuie să ne mobilizăm să facem ce putem mai bine să fim buni cu toate sufletele aflate în nevoie.
 
Problema câinilor fără stăpân nu va mai fi ignorată, e o prioritate și împreună o vom rezolva cu blândețe, cu implicare și cu idei bune din partea constănțenilor.
Voi reveni cu detaliile pentru întâlnirea de pe zoom și până atunci, îi rog pe iubitorii de animale să nu ezite să îmi scrie pe adresa de mail ionut.rusu@primaria-constanta.ro. 

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Contract de capturare și predare a câinilor fără stăpân din municipiul Constanța, în situații de urgență

22 Jan 2021 512

Animal Society va face sterilizarea. Primăria Constanța, contract de capturare, și predare a câinilor fără stăpân în situații de urgență

30 Dec 2020 611

Constanța Adăpostul public pentru câinii fără stăpân a intrat în reparații capitale

27 Nov 2020 718

Primăria Constanța, pregătește atribuirea a două contracte. Aproape trei milioane de lei pentru serviciul de ecarisaj

25 Nov 2020 713

240 de câini fără stăpân din Adăpostul public pentru Animale Abandonate Constanța așteaptă să facă parte dintr-o familie!

20 Aug 2020 666

Proiect de lege Măsuri de diminuare a populației de câini fără stăpân

19 Jul 2020 798

Consiliul Local Eforie caută societate pentru furnizarea de servicii veterinare pentru câinii fără stăpân (document)

29 Jun 2020 511

Primăria Cernavodă dorește delegarea serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân (document)

20 Jun 2020 919

Constănțeanul supărat Au reapărut haitele de câini în cartiere. Primăria anunță că și-a reluat activitatea de capturare în urma solicitărilor venite din partea locuitorilor (galerie foto)

27 May 2020 1634

CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa caută o firmă de ecarisaj. Contract de peste 128 mii de lei (document)

04 Apr 2020 752

Cum poți adopta un câine fără stăpân

06 Mar 2020 1417

Primăria Constanţa cumpără containere pentru adăpostul de câini fără stăpân

17 Jan 2020 1337

Voluntari din Germania, la Adăpostul pentru Animale Fără Stăpân din Constanța (galerie foto)

24 Dec 2019 2690

Zeci de câini din Adăpostul pentru animale Constanța au fost adoptați. În ce condiții poate fi adoptat un câine (galerie foto)

07 May 2019 1492

Editorial Se întâmplă şi lucruri bune. Campania de adopţie a câinilor fără stăpân. Cum poţi oferi un cămin unui patruped

06 May 2019 1152