Administratie locala

Administraţia locală are grijă de tânăra generaţie Burse şi tabere pentru copiii din Cumpăna

Săptămâna trecută, sala Casei de Cultura din Cumpăna a găzduit Festivitatea de final de an şcolar a elevilor Liceului Tehnologic "Nicolae Dumitrescu".  Pentru copii, acesta este un moment de bucurie, in care adună roadele efortului depus, dovedind părinţilor ca au motive sa fie mândri de ei, aşteptând cu nerăbdare vacanta mare.

Sala mare a Casei de Cultură din Cumpăna a devenit neîncăpătoare încă de la ora 9.00. Elevii claselor P-VIII și a XII-a au urcat nerăbdători pe scenă, fiind strigați de glasul blând și suav al doamnelor și domnilor învățători/diriginți, care au avut numai cuvinte de laudă la adresa copiilor.
 
Un moment emoționant l-a constituit predarea simbolică a „Cheii cunoașterii”, adică predarea simbolică a ștafetei de către șeful de promoție 2019, Manolea Luiza ( a VIII-a B), către reprezentantii elevilor claselor a VII-a E si A Craciun Cristina si Timofte Calin (media 10). 
Totodata, administratia publica locala a comunei Cumpăna a premiat suplimentar un număr de 141 elevi şi 37 de cadre didactice care, în anul şcolar 2018-2019, au obţinut rezultate deosebite la concursuri şi olimpiade şcolare, la nivelul învăţământului primar, gimnazial, profesional şi liceal. 

Primăria comunei Cumpăna nu-i uită pe elevii merituosi cu care se mândrește comunitatea, nici când aceștia sunt în vacanță. Astfel, administrația locală, în parteneriat cu mai multe localități din țară, derulează pentru al treilea an consecutiv proiectul intitulat „Cel mai bun dintre cei buni”. Proiectul constă în organizarea unor tabere de vară, în perioada iulie-august, pentru primii 7 elevi din fiecare clasa, în ordinea mediilor obtinute în anul școlar 2018 – 2019.

”Încheiem astăzi un nou final de an şcolar in unităţile de învăţământ din comuna Cumpăna, cu mândrie, speranţă si gânduri bune. Sunt recunoscătoare tuturor dascălilor noştri, pentru eforturile depuse si formarea copiilor noştri in tainele educaţiei. Îi felicit pe toţi elevii care astăzi au încheiat cu succes anul şcolar şi sunt convinsă că vor rămâne cu amintiri frumoase.  Părinţilor si bunicilor le transmit să fie mândri de copiii lor minunaţi, deoarece eforturile depuse pentru creşterea si dezvoltarea lor armonioasă au dat roade. Nu în ultimul rând, mulţumesc conducerii şcolilor şi grădiniţelor din comuna pentru toate realizările din acest an şcolar, în scopul dezvoltării educaţiei copiilor noştri. Să ne revedem cu bine şi cu forte proaspete! Vacantă plăcută!” a transmis primarul comunei Cumpăna ec. Mariana Gâju.

 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Curs de educație parentală, organizat de DGASPC Constanţa şi Primăria Cumpăna

22 Aug 2019 313

Angajări la Primăria Cumpăna Se caută referent monitorizare şi supraveghere video la Serviciul de Poliţie Locală

05 Aug 2019 707

Noi locuinţe sociale Agenţia Naţională pentru Locuinţe va ridica 64 de apartamente la Cumpăna

01 Aug 2019 567

Aleşii locali din Cumpăna vor completa programul achiziţiilor publice pentru 2019. Alte proiecte de pe ordinea de zi a Consiliului Local

30 Jul 2019 669

Întrecere găzduită de Cumpăna Frontiera Tomis Constanţa, în semifinalele Cupei României la oină (galerie foto)

20 Jul 2019 942

Primăria Cumpăna face apel către locuitorii comunei - „Ansamblul locurilor de joacă a fost dezmembrat prin slăbirea șuruburilor, ceea ce a pus în pericol viața copiilor“ (galerie foto)

20 Jul 2019 629

A doua etapă din cadrul programului primăriei Cumpăna „Tabere de vară pentru elevii cu rezultate deosebite în anul școlar 2018 – 2019”

19 Jul 2019 444

Cumpăna, gazda conferinţei “Creştem România BIO”

19 Jul 2019 559

Circa patru kilometri de drumuri din comuna Cumpăna, reabilitate (document)

18 Jul 2019 640

Creșă nouă, grădiniță, trotuare reabilitate Continuă lucrările din cadrul proiectelor demarate de Primăria Cumpăna

15 Jul 2019 682

Invitaţie la spectacol, în această seară Sfârşit de stagiune şcoala de balet „Nicolae Spirescu” din Cumpăna

17 Jun 2019 1090

Depunere de coroane şi slujbă de parastas, de Ziua Eroilor, la Cumpăna Mariana Gâju - „Să nu-i uităm pe eroii neamului românesc ce s-au sacrificat pe câmpul de luptă“ (galerie foto)

07 Jun 2019 964

Masa de Iftar, simbol al prieteniei interetnice, a fost organizată în comuna Cumpăna (galerie foto)

03 Jun 2019 1116

Spectacol pentru copii, oferit de Primăria și Consiliul Local Cumpăna (galerie foto)

03 Jun 2019 756

Să cunoaştem şi să recunoaştem valorile Expoziţia elevei Rodica Cristiana Marin, „Metamorfoză“, la Cumpăna. Un palmares bogat şi multe aprecieri (galerie foto)

31 May 2019 1001