Înfiinţarea unei secţii de reumatologie în Policlinica II şi preluarea pasarelei din Mamaia, proiectele PMP Constanţa

Vicepreşedintele CJ Constanţa Claudiu Palaz a prezentat în cadrul unei conferinţe de presă câteva dintre proiectele de hotărâre ale Consiliului Judeţean pe care le va promova în şedinţa de săptămâna viitoare.
 
Unul dintre proiecte vizează aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza DALI aferenţi obiectivului „Amenajarea, consolidarea şi modernizarea imobilelor C1 şi C2 în vederea înfiinţării unei Secţii Clinice Medicală III cu Compartiment de Reumatologie şi Centru de Excelenţă în Diagnosticul Bolilor Inflamatorii Reumatice şi Bază de tratament - Reabilitare Medicală, conform standardelor europene”. Palaz spune că proiectul este finalizat, iar valoarea lui se ridică la aproximativ 6 milioane de euro, bani pe care în acest moment administraţia judeţeană nu îi are.
 
Un alt proiect pe care aleşii judeţeni sunt chemaţi să îl voteze săptămâna viitoare vizează aprobarea solicitării Consiliului Judeţean Constanţa pentru demararea procedurilor de achiziţionare a construcţiei speciale „Debarcader” din staţiunea Mamaia, zona Cazino. Intenţia CJ este să preia şi să reabiliteze pasarela care face parte dintr-un monument istoric de categoria B. În prezent, pasarela se află în administrarea SC Litoral SA.
 
„După aprobarea hotărârii, să începem demersurile pentru materializarea acesteia, de trecere în patrimoniul Consiliului Judeţean. Preţul de inventar e de 7.000 lei şi ne permitem să susţinem cheltuielile privind preluarea. Cred în acest proiect”, a anunţat vicepreşedintele CJ Claudiu Palaz, în cadrul unei conferinţe de presă.
 

Citeşte şi:

Consilierii judeţeni vor aproba un proiect pentru preluarea pasarelei de la Cazino
 
Citeşte şi: Stop demolării Pasarelei Regale din Mamaia! Ar putea fi preluată şi reabilitată de Consiliul Judeţean. Este nevoie de hotărâre de Guvern
 


Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință CJC Consilierii județeni PNL au trântit la vot organigrama propusă de președintele Lupu. Ce alte proiecte au fost adoptate? (DOCUMENT)

29 Nov 2023 1304

Consiliul Județean Constanța convocat în ședință ordinară! Mai multe proiecte, pe ordinea de zi

29 Nov 2023 648

Consiliul Județean Constanța, la mâna instanței de judecată Asocierea de firme care a vrut să construiască Spitalul Mama și Copilul a atacat în instanță decizia CNSC! Contractul de execuție ar putea fi reziliat!

27 Nov 2023 2535

Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință ordinară. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

23 Nov 2023 714

Declarații de avere Constanța Mona-Liza Vasilache, șef Serviciu Dezvoltare și Coordonare din Consiliul Județean, averea și interesele (DOCUMENTE)

23 Nov 2023 608

Consiliul Județean Constanța a emis autorizația de construire pentru imobilul de 4 etaje al celor de la Black Sea Franchises SRL

22 Nov 2023 753

Declarații de avere. Venituri declarate eronat Monica - Cristina Caterinici, director în cadrul Consiliului Județean Constanța, interesele mai mari decât averea (DOCUMENTE)

20 Nov 2023 1091

#Dobrogea145 Stelian Gima, vicepreședinte Consiliul Județean Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

20 Nov 2023 1119

Oficial! Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași, achitat în dosarul DNA Constanța (DOCUMENT)

20 Nov 2023 1064

Reabilitarea Teatrului de Vară din stațiunea Mamaia în impas. O nouă licitație anulată! (DOCUMENT)

20 Nov 2023 688

Taxele pe linie de evidență a persoanelor de stare civilă pentru anul 2024, lansate în consultare publică (DOCUMENT)

20 Nov 2023 485

#Dobrogea145 Petre Enciu, vicepreședinte Consiliul Județean Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei (VIDEO)

19 Nov 2023 943

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Violetei Pușcașu, șef serviciu în cadrul CJ Constanța (DOCUMENT

17 Nov 2023 849

Declarații de avere Constanța Dănuț Răgălie, șef de serviciu la Consiliul Județean, averea și interesele (DOCUMENTE)

17 Nov 2023 978

„Rezultatele răsunătoare!“ Oficial! O cunoscută asociație sportivă din Constanța va fi radiată. Câți bani a primit de la CJC (DOCUMENTE+MINUTĂ)

17 Nov 2023 1207