Înfiinţarea unei secţii de reumatologie în Policlinica II şi preluarea pasarelei din Mamaia, proiectele PMP Constanţa

Vicepreşedintele CJ Constanţa Claudiu Palaz a prezentat în cadrul unei conferinţe de presă câteva dintre proiectele de hotărâre ale Consiliului Judeţean pe care le va promova în şedinţa de săptămâna viitoare.
 
Unul dintre proiecte vizează aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza DALI aferenţi obiectivului „Amenajarea, consolidarea şi modernizarea imobilelor C1 şi C2 în vederea înfiinţării unei Secţii Clinice Medicală III cu Compartiment de Reumatologie şi Centru de Excelenţă în Diagnosticul Bolilor Inflamatorii Reumatice şi Bază de tratament - Reabilitare Medicală, conform standardelor europene”. Palaz spune că proiectul este finalizat, iar valoarea lui se ridică la aproximativ 6 milioane de euro, bani pe care în acest moment administraţia judeţeană nu îi are.
 
Un alt proiect pe care aleşii judeţeni sunt chemaţi să îl voteze săptămâna viitoare vizează aprobarea solicitării Consiliului Judeţean Constanţa pentru demararea procedurilor de achiziţionare a construcţiei speciale „Debarcader” din staţiunea Mamaia, zona Cazino. Intenţia CJ este să preia şi să reabiliteze pasarela care face parte dintr-un monument istoric de categoria B. În prezent, pasarela se află în administrarea SC Litoral SA.
 
„După aprobarea hotărârii, să începem demersurile pentru materializarea acesteia, de trecere în patrimoniul Consiliului Judeţean. Preţul de inventar e de 7.000 lei şi ne permitem să susţinem cheltuielile privind preluarea. Cred în acest proiect”, a anunţat vicepreşedintele CJ Claudiu Palaz, în cadrul unei conferinţe de presă.
 

Citeşte şi:

Consilierii judeţeni vor aproba un proiect pentru preluarea pasarelei de la Cazino
 
Citeşte şi: Stop demolării Pasarelei Regale din Mamaia! Ar putea fi preluată şi reabilitată de Consiliul Judeţean. Este nevoie de hotărâre de Guvern
 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Este oficial! Firma însărcinată cu paza bunurilor publice și private aparținând municipiului Constanța a intrat în faliment!

03 Oct 2022 1032

Declarații de avere Cristina Andreea Condrea, inspector CJC - Direcția Generală de Proiecte, averea și interesele (DOCUMENTE)

01 Oct 2022 489

Averea și interesele lui Marian Cioacă, inspector în CJC - Compartiment Comunicare, Protocol și Organizare Evenimente (DOCUMENTE)

27 Sep 2022 699

Imagini de la eveniment A fost inaugurat noul sediu al Evidenței Populației pe strada Ștefan cel Mare din Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Sep 2022 1697

Tribunalul motivează de ce CJC trebuie să primească aproape un sfert de milion de euro de la Asociația Litoral-Delta Dunării

23 Sep 2022 636

Mihai Lupu, despre vicepreședintele CJC, Petre Enciu - „I-am cerut un raport. Depinde de el dacă vrea să rămână în echipă sau să treacă în opoziție”

21 Sep 2022 1016

Ziua Națională a Republicii Armenia, marcată la Constanța (GALERIE FOTO)

21 Sep 2022 520

JTA Trans Group SRL – Grup Media Sud Călători SA vor semna contractul de delegare transport județean pentru ruta Constanța- Năvodari (DOCUMENTE)

19 Sep 2022 849

Consiliul Județean Constanța ar putea derula proiecte de investiții în parteneriat cu UAT-urile din județ. Regulamentul a fost lansat în consultare (DOCUMENTE)

19 Sep 2022 517

Averea și interesele lui Ermil Chelariu, director general în Consiliul Județean Constanța (DOCUMENTE)

19 Sep 2022 647

Declarație de avere George Bujoi, consilier în aparatul de specialitate al Consiliului Județean Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

17 Sep 2022 705

Boris Parpală va fi pus în libertate! A fost inspector CJC și director al Direcţiei pentru Agricultură a Judeţului Constanţa

16 Sep 2022 861

Declarații de avere Averea și interesele lui Gheorghe Bucur, șeful Serviciului Juridic din CJC! (DOCUMENTE)

15 Sep 2022 748

Un angajat al Consiliului Județean Constanța s-a retras din societatea comercială fondată anul acesta!

12 Sep 2022 795

Probleme cu exectarea silită, pentru fostul președinte CJC Nicușor Constantinescu. Apelul, perimat – spune Tribunalul Constanța!

10 Sep 2022 1202