Administratie locala

Orașul Techirghiol, racordat la rețeaua de gaze. Contractul de lucrări a fost semnat de primarul Iulian Soceanu


Primăria orașului Techirghiol a semnat, ieri, contractul privind „Concesiune a serviciului de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale în orașul Techirghiol”. Contractul a fost semnat de către primarul Iulian Constantin Soceanu și reprezentantul societății SC Megaconstruct SA.


„Mulțumim Consiliului Local Techirghiol, Consiliului Județean Constanța, APM Constanța, SC RAJA SA Constanța pentru susținerea acestui proiect. În anul 2017, am finalizat studiul de fezabilitate al proiectului, însă s-a modificat legislația, creându-se un vid legislativ. De aceea, am așteptat modificarea legii, pentru a putea continua proiectul“, a declarat primarul Iulian Constantin Soceanu.


Durata concesiunii este de maximum 49 de ani, începând de la data semnării contractului de concesiune. Valoarea totală a contractului este 10.325.292 lei fără TVA, acesta fiind atribuit în urma finalizării procedurii de licitaţie publică către SC Megaconstruct SA. Durata maximă de realizare a investiției este de 27 luni de la data emiterii de către concedent a ordinului de începere a lucrărilor.Serviciul de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale reprezintă ansamblul activităților și operațiunilor desfășurate de către concesionar pentru sau în legătură cu activitatea de distribuție a gazelor naturale în cadrul perimetrului concesiunii, inclusiv construcția, exploatarea, dezvoltarea și reabilitarea sistemelor de distribuție a gazelor naturale și utilizarea acestora.


În ofertă, concesionarul a prezintat graficul fizic și valoric de realizare a investiției, cuprinzând etapa I de realizare a proiectului tehnic, obținerea avizelor și a autorizațiilor de construire si etapa II de execuție a lucrărilor si punere în funcțiune. Etapa I de proiectare constă în obținerea avizelor și autorizațiilor de construire. Pentru etapa I au fost alocate 90 de zile de la semnarea contractului și primirea ordinului de începere al serviciului de proiectare. Pentru etapa a II privind executarea lucrărilor au fost alocate 24 luni de la data obținerii autorizației de construire și primirea ordinului de începere a lucrărilor de execuție.


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Techirghiol își extinde sediul. O firmă din Cumpăna a câștigat licitația pentru lucrări

20 Mar 2020 1516

O firmă din Agigea se va ocupa de construirea unei săli de sport pentru Liceul Teoretic „Emil Racoviţă“ din Techirghiol (document)

04 Jan 2020 3299

Alma Group Research SRL din Bucureşti, contract cu Primăria Techirghiol. Ce servicii va asigura firma (document)

09 Oct 2019 971

Autoprima Serv SRL a semnat un nou contract cu Primăria Techirghiol (document)

27 Jul 2019 986

Investiţii masive în oraşul Techirghiol. Ce firmă se va ocupa de cel mai nou proiect al Primăriei (document)

12 Jun 2019 1657

Primăria Techirghiol a cumpărat automăturătoare de la o societate din București (document)

10 Apr 2019 750

Ce societate a încheiat un contract cu Primăria Techirghiol. Firma se va ocupa de servicii de promovare a turismului balnear (document)

15 Mar 2019 996

O firmă din Bucureşti se va ocupa de iluminatul public al oraşului Techirghiol (document)

16 Nov 2018 789

Primăria Techirghiol cumpără combustibil. Iată ce firmă se va ocupa de livrare! (document)

28 Sep 2018 874

O societate din Constanța a încheiat un contract cu primăria Techirghiol. Ce servicii va furniza și ce valoare are contractul (document)

06 Jul 2018 2275

Primăria Techirghiol a atribuit contractul de publicitate și informare, pentru dezvoltarea turismului balnear. Află care este valoarea contractului (document)

22 Jun 2018 1724

Post vacant la Primăria Techirghiol. Când se va desfăşura concursul

13 Sep 2017 2111

Suită de evenimente cu ocazia Zilelor Oraşului Techirghiol Concerte, expoziţii, concursuri, dar şi un spectaculos foc de artificii (galerie foto)

17 Aug 2017 1887

Cu bani de la bugetul local Un nou proiect de infrastructură urbanistică la Techirghiol

27 Jul 2017 1622

ANRM vrea un studiu referitor la nămolul din lacul Techirghiol Primarul Soceanu - „În septembrie vom demara un referendum local“ (galerie foto)

29 Jun 2017 1912