Primăria Cumpăna Locuitorii comunei, în anotimpul iubirii. Spectacol extraordinar de Dragobete

  • Pentru aproape 3 ore, studenții de la Facultatea de Arte UOC, specializările Actorie, Canto și Coregrafie, au pus în scenă un regal artistic, ce a reușit să umple inimile tuturor cu iubire
Locuitorii comunei Cumpăna, cât și prieteni ai acestora, au participat în seara de Dragobete la o adevărată sărbătoare a dragostei! Un spectacol organizat “Din Iubire, Pentru Iubire”, de Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna, cu sprijinul Facultății de Arte a Universității “Ovidius” din Constanța.


 
Pentru aproape 3 ore, studenții de la Facultatea de Arte UOC, specializările Actorie, Canto și Coregrafie, au pus în scenă un regal artistic, ce a reușit să umple inimile tuturor cu iubire. Efortului acestora, li s-au alăturat artiștii comunei Cumpăna, soliști vocali și dansatori ai ansamblurilor folclorice din localitate.
 
„Mulțumim doamnei prof.univ.dr. Daniela VITCU, decanul Facultății de Arte a Universității „Ovidiusˮ Constanța că a răspuns afirmativ invitației noastre și cu această ocazie. În același timp, felicităm pentru interpretarea de excepție, pe doamna Lect. univ. dr. Liliana CORNILĂ, doamna profesor Ana-Maria ZOTA și pe domnul asist. univ. drd. Ionuț DULGHERIU, cât și studenții: Bianca ILIE, Camelia CHILARIU, Mara CARAIVAN, Cristina GHEORGHE, Cristina PETRICĂ, Raluca PLEȘCA, Georgiana TAMAȘ, Nicoleta BUIRENCU, Alina CONSTANTIN, Andra BARANGĂ și Ionuț ȚURLEA.
 

Totodată, prețuim contribuția valoroasă a artiștilor comunei Cumpăna, a membrilor ansamblurilor folclorice “Mugurașii Cumpenei” și “Româncuța”, coordonate de domnul coregraf Constantin OLTEANU, a doamnei Diana CIOBĂNEL, a domnișoarelor Denisa BORDEA, Ștefania LUZINSCHI, Elena IORDAN, Cristiana SLUJITORU, Andreea SCURTU și a domnului Cătălin CÂMPANU.
 
Mulțumim tuturor celor implicați în reușita acestui eveniment!
 
„Astăzi, de Dragobete, când spiritul iubirii se simte peste tot, vă doresc ca inima să vă fie plină de iubire, să vă înmugurească în suflet speranța și încrederea, să aveți parte de sănătate, clipe de fericire, linişte și pace sufletească alături de cei dragi. Iubiți și vă bucurați de primăvara înnoitoare, tulburătoare și parfumată, care se pregăteşte să sosească, păstrând şi promovând ceea ce ne definește ca români: Credința, Speranța și Iubirea. La mulți și fericiți ani!”, a transmis doamna primar, Mariana Gâju.Citește și:

Știri ConstanțaEveniment artistic special de Dragobete, la Cumpăna. “Din Iubire, Pentru Iubire”

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primul transport de mobilier Dotări pentru unitățile de învățământ din Cumpăna, județul Constanța. Un pas important în educație (FOTO)

13 Apr 2024 794

CS Victoria Cumpăna Luptătoarea Ioana Lorelay Jinga a urcat pe podium la Cupa României (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 792

Primăria Cumpăna, județul Constanța, demarează proiectul „Consolidare, Extindere, Modernizare, clădire corp A – Liceul Tehnologic Nicolae Dumitrescu, Cumpăna”

09 Apr 2024 528

Comunitatea musulmană a comunei Cumpăna a participat la tradiționala Cină de Iftar – Masa Prieteniei

08 Apr 2024 571

Primăria Cumpăna, județul Constanța, dezvoltă un parc industrial în zona de vest

27 Mar 2024 662

CS Victoria Cumpăna Gimnastele, peste 20 de medalii în Serbia, la „Trophy of Novi Sad“. „Continuați să atingeți stelele!“ (GALERIE FOTO)

25 Mar 2024 724

Primăria Comunei Cumpăna închiriază un spațiu cu destinaţia desfăşurării unor activităţi medicale

23 Mar 2024 587

Locuri de muncă Constanța Primăria comunei Cumpăna angajează îngrijitor copii. Detalii

15 Mar 2024 688

Locuri de muncă Constanța Primăria Cumpăna angajează. Detalii

15 Mar 2024 858

Constanța Continuă lucrările la Centrul Civic din comuna Cumpăna

14 Mar 2024 832

Eveniment de gală la Restaurant Zorile Primăria Cumpăna organizează o petrecere dedicată femeilor din localitate! (GALERIE FOTO+VIDEO)

08 Mar 2024 916

Știri Constanța Parteneriatul ”Cumpăna Verde” debutează cu activități de plantare puieți de copaci la Cumpăna (FOTO+VIDEO)

07 Mar 2024 612

Asfalt Dobrogea SRL a bătut palma cu Primăria Cumpăna. O parcare nouă va fi executată în zona blocurilor ANL (DOCUMENT)

29 Feb 2024 678

Știri Constanța Un pas important pentru învățământul din Cumpăna. Contract semnat pentru furnizarea de mobilier, materiale didactice și echipamente digitale

27 Feb 2024 719

Știri Constanța Ce mesaj a transmis Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, cu ocazia zilei de Dragobete

24 Feb 2024 579