Primăria Cumpăna Mariana Gâju, prezentă la o conferință națională la Vaslui. Ce subiecte au fost abordate

  • Evenimentul a continuat seria de manifestări inițiate de FICE România și partenerii săi
 
În perioada 16-18 iunie, doamna primar a primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a fost prezentă la Conferința Națională “Mecanisme integrate în procesul de inserție socio-profesională a tinerilor care părăsesc sistemul de protecție”, organizată în comuna Pădureni, județul Vaslui de Federația Internațională a Comunităților Educative din România (FICE) în parteneriat cu Consiliul Judetean Vaslui, Primăria Comunei Pădureni, Direcția General de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui și Asociația Comunelor din România.
 
Evenimentul a continuat seria de manifestări inițiate de FICE România și partenerii săi, inclusiv în perioada pandemiei de COVID 19 făcând cunoscute preocupările constante ale acestora în domeniul protecției și promovării drepturilor copilului din România și se adresează profesioniștilor din domeniul protecției copilului, din educație, sănătate, justiție, reprezentanților autorităților locale, în scopul îmbunătățirii și profesionalizării serviciilor educative, de sănătate și protecție specială destinate copiilor.
 
Mariana Gâju, în calitate de prim-vicepreședinte ACoR a adus în atenția celor prezenți subiectul “Integrării Tinerilor pe Piața Muncii - O Preocupare Permanentă a Administrației Publice Locale”: “Tinerii reprezintă o resursă importantă pentru compensarea deficitului de lucrători cu care se confruntă România în ultimii ani, în condițiile în care rezolvarea problemelor tinerilor de integrare pe piaţa muncii se poate transforma într-o „oportunitate economică” pentru întreaga societate românească. Soluțiile pentru nevoile tinerilor în ceea ce privește incluziunea lor pe piaţa muncii ţin fie de responsabilitatea autorităţilor de la nivel central/local, fie de implicarea şi acţiunea individuală”, a concluzionat aceasta.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Anunț cu privire la investiția privind extinderea rețelelor de distribuție apă și canalizare (GALERIE FOTO)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Cumpăna informează cetățenii de o nouă acțiune de dezinsecție

11 Aug 2022 522

Primăria a eliberat autorizația de construire și amenajare de șantier, dar lucrările nu vor începe prea curând. Ce presupune investiția „Perdea verde” din zona de sud a municipiului Constanţei (DOCUMENT)

09 Aug 2022 3824

Comuna Cumpăna din județul Constanța a obținut statutul de Partener Instituțional al Comisiei Naționale a României pentru UNESCO

03 Aug 2022 521

Primăria Cumpăna Când are loc a doua etapă de dezinsecție în localitatea constănțeană

29 Jul 2022 792

Vizită importantă la Cumpăna! Au fost discuții referitoare la nevoile existente la nivelul comunei pentru persoanele vârstnice fără aparținători

25 Jul 2022 657

Primăria Cumpăna Cursuri pentru tinerii din localitate, organizate prin fonduri europene

08 Jul 2022 659

Primăria Cumpăna, anunț important cu privire la Recensământul Populației și Locuințelor

05 Jul 2022 796

Primăria Cumpăna „Ia tradiţională românească, izvor nesecat de creativitate culturală”

24 Jun 2022 522

Primăria Cumpăna anunță când va avea loc prima etapă de dezinsecție

24 Jun 2022 638

Primăria Cumpăna Anunț cu privire la investiția privind extinderea rețelelor de distribuție apă și canalizare (GALERIE FOTO)

17 Jun 2022 712

Festivitate de final de an, la Cumpăna, pentru elevi

13 Jun 2022 819

Primăria Cumpăna 50 de locuri disponibile la After-school! Iată când sunt înscrierile

07 Jun 2022 759

Primăria Cumpăna Cine sunt câștigătorii Festivalului-Concurs Naţional de Folclor Pentru Tineri Interpreţi „Dor De Cânt Românesc”

04 Jun 2022 861

România, gazda Concursului Internațional „Balkan Junior”. Evenimentul organizat în Campusul Școlar din Cumpăna, județul Constanța

25 May 2022 708

Primăria Cumpăna organizează Festivalul-Concurs pentru Tineri Interpreți „Dor de Cânt Românesc”

25 May 2022 992