Administratie locala

Ziua Internaţională a Copilului, sărbătorită cu multă voie bună la Cumpăna (galerie foto)


 
În fiecare an, în prima zi de vară se celebrează Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om, copilăria, de a oferi sprijin, a aprecia, a iubi copiii şi a promova bunăstarea micuţilor din toată lumea.
 
Pentru că ziua de 1 iunie este zi liberă, copiii din Cumpăna au sărbătorit pe 31 mai, alături de cadrele didactice şi membrii administraţiei publice locale, Ziua Internaţională a Copilului. Începând cu ora 9.00, pe platoul de lângă Sala de Sport „Elena Frîncu“, prichindeii din cadrul Grădiniţelor „Florilor“ şi „Sfânta Maria“ din Cumpăna au desfăşurat mai multe activităţi, specifice vârstei. Micuţii au cântat, au dansat şi s-au jucat. Copiii au avut parte şi de o surpriză dulce. Viceprimarul Florin Neagu, alături de membri ai administraţiei publice locale şi de consilieri locali, le-a oferit mingi şi îngheţată.
 
Ulterior, începând cu ora 11.00, la sala de sport din localitate au ajuns şi cei 1.330 de elevi ai Liceului „Nicolae Dumitrescu“, ei luând parte la zeci de activităţi sportive. Nu în ultimul rând, copiii au dansat, au cântat şi au fost serviţi cu dulciuri. Şi ei au primit vizita viceprimarului Florin Neagu şi a consilierilor locali, care le-au oferit daruri.
 
„Ziua Copilului este o sărbătoare care ne îndeamnă să ne bucurăm de fiecare zi şi clipă a vieţii, precum cei mici. Prin idealurile şi inteligenţa lor, copiii de astăzi reprezintă şansa unei lumi mai bune, întărind speranţa într-un viitor mai bun. Să sărbătorim alături de copii, nepoţi şi să ne lăsăm inspiraţi de bucuria lucrurilor simple. Copilăria e vârsta la care cea mai profundă bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plină de lumină şi armonie. Să vă bucuraţi de ea, dragi copii! La mulţi ani! La mulţi ani de 1 Iunie!“, a fost mesajul transmis de primar ec. Mariana Gâju tuturor copiilor prezenţi la activitate.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sportivi de la opt cluburi se întrec, la Cumpăna, la Cupa Prieteniei la scrimă

22 Feb 2019 439

Cea de-a 15-a conferinţă „Eşti român, eşti european - Şi tu decizi în Uniunea Europeană“, organizată de Primăria Cumpăna

21 Feb 2019 395

Eveniment cultural organizat de Primăria Cumpăna Proiecţia filmului documentar „Muzica rănilor de război“ şi un recital susţinut de violonistul Sabin Penea

07 Feb 2019 410

La Cumpăna s-a disputat faza judeţeană a Campionatului Naţional de juniori 4. Cine merge la etapa pe euroregiuni (galerie foto)

28 Jan 2019 836

Consiliul local al comunei Cumpăna, convocat în ședință ordinară. Sunt mai multe proiecte incluse pe ordinea de zi

25 Jan 2019 339

Locuitorii comunei Cumpăna au celebrat Mica Unire „De fiecare dată, marile sărbători ale poporului român ne adună pe toţi cei cu inima română“ (galerie foto)

25 Jan 2019 516

Dotări noi pentru căminul cultural Primăria Cumpăna cumpără costume populare şi de dans modern (document)

17 Jan 2019 529

Trotuarele amplasate pe șoseaua Constanţei din Cumpăna vor fi reabilitate şi modernizate (document)

14 Jan 2019 1148

Trei copii creștinati la Cumpăna, de Sfântul Ștefan

27 Dec 2018 1049

Daruri și surprize frumoase Elevii Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna, vizitați de moș Crăciun

23 Dec 2018 446

Daruri pentru copii, bătrâni şi persoane cu dizabilităţi din Cumpăna (galerie foto)

20 Dec 2018 616

An cu rezultate de excepţie Cei mai buni sportivi şi antrenori de la CS Victoria Cumpăna, premiaţi la „Gala Sportului Cumpănean“ (galerie foto)

17 Dec 2018 821

Burse pentru elevii cu rezultate bune la învăţătură, oferite de Primăria şi Consiliul Local Cumpăna (galerie foto)

15 Dec 2018 753

Daruri pentru copiii din comuna Cumpăna de la elevii Școlii Gimnaziale nr. 33 „Anghel Saligny“ (galerie foto)

14 Dec 2018 585

Spectacol, premieri şi cadouri de la Moş Crăciun, la Cumpăna, la „Gala Sportului Cumpănean“

13 Dec 2018 535