Alegeri locale 2020

#alegerilocale2020 USR PLUS Constanța prezintă proiecte pe final de campanie electorală (LIVE TEXT + GALERIE FOTO)

  • Conferință de presă organizată de USR PLUS la Constanța, cu participarea lui Stelian Ion, Dumitru Caragheorghe și Mirela Garip.

Joi, 24 septembrie, de la ora 12.00, USR PLUS organizează o conferință de presă, pe strada Ștefan cel Mare (intersecția cu strada Mercur).

Subiectul conferinței este prezentarea proiectelor pentru Constanța ale Alianței USR PLUS.

La conferința de presă  participă: Stelian Ion - candidatul Alianței USR-PLUS pentru Primăria Constanța, Dumitru Caragheorghe - candidat al Alianței USR-PLUS la Consiliul Local Constanța și Mirela Garip - candidat al Alianței USR-PLUS la Consiliul Local Constanța.

Bună ziua! Bine ați venit în jungla urbană a Constanței. Am ținut să avem această ultimă conferință de presă aici. Vom vorbi în principal despre proiectele noastre pentru constănțeni. Ne interesează foarte mult contactul direct cu constănțenii.  Veți vedea că, în ciuda unor chestiuni mai înșelătoare din campanie, de fapt ce vrem noi să transmitem sunt problemele acestui oraș și găsirea de soluții, a spus Stelian Ion.

Alături de mine sunt și colegii mei, care vor vorbi, a completat Stelian Ion.

Dumitru Caragheorghe a luat cuvântul.

Subdezvoltarea economică a orașului este pregnantă. Proiectele noastre vor constitui motorul dezvoltării economice viitoare. Activități care vor aduce profituri mai mari și locuri de muncă mai bine plătite. Proiectele pe partea economică sunt în număr de cinci,  spune candidatul la Consiliul Local.

Dumitru Caragheorghe a trecut în revistă proiectele deja prezentate din domeniul dezvoltării economice din programul electoral al alianței.

Componenta economică este necesară!, a spus vehement Caragheorghe.

Trecând la capitolul de infrastructură și transport am fost șocați de încheierea contractului cu BERD pe autobuze Diesel. Asta când celelalte autorități din țară cumpără autobuze electrice, a adăugat reprezentantul alianței.

Legat de parcări, acesta a spus că Decebal Făgădău este „campionul stâlpișorilor“.

Dumitru Caragheorghe a mai adăugat că Făgădău a ratat atragerea de fonduri nerambursabile pentru a fi investite în parcări.

Am identificat soluții de a implementa diverse soluții de parcări. Avem în vedere să realizăm conexiunea între cartierele care sunt rupte unele de altele. Avem în vedere asigurarea utilităților. Suntem în secolul 21 și unii nu au acces la aceste beneficii, a adăugat Caragheorghe.

Cartierele Palas, Palazu Mare și Veterani sunt cele fără utilități.

Alianța USR PLUS a spus că va propune CNI o investiție mai bună în domeniul sportului, cu o arenă de 30 de mii de locuri.

O să vorbesc de partea de poliție locală și securitate. Avem nevoie de o instituție care să lucreze ăn beneficiul cetățeanului. Un sistem de supraveghere video este necesar, a conchis Caragheorghe.

A vorbit apoi și Mirela Garip.

Dorim realizarea atât a unui spital metropolitan la Constanța, cât și a unui spital pentru copii. Avem posibilitatea să luăm bani de la BERD pentru spitalul metropolitan. De asemenea, trebuie dotate cabinetele din școli, iar Spitalul de Boli Infecțioase trebuie renovat,  a spus Garip.

Mai multe detalii, in ediția de mâine.

Sursa foto: ZIUA de Constanța  

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alianța USR-PLUS Constanța a depus candidaturile pentru parlamentare

22 Oct 2020 2246

Au fost publicate rezultatele finale ale alegerilor locale. Cine s-a clasat pe primul loc

12 Oct 2020 1965

USR și PLUS și-au desemnat parlamentarii. ”Un caz Presadă” și la Constanța? Senatoarea Dinu, în coada listei

12 Oct 2020 3111

UPDATE Weekend-ul acesta are loc “târgul de parlamentari”! Primele nume bătute în cuie, cine pleacă și cine rămâne! Minoritățile au deja candidați desemnați

10 Oct 2020 4242

LIVE VIDEO & TEXT Formarea majorității în Consiliul Local Constanța. Ce spun reprezentanții USR PLUS

02 Oct 2020 1197

Editorial Cum s-a schimbat Constanța, după votul politic de duminică?

01 Oct 2020 3710

#alegerilocale2020 Încep negocierile pentru formarea unei majorități la nivelul Consiliului Județean Constanța. Cum vor fi repartizate mandatele în urma votului din 27 septembrie

30 Sep 2020 2653

#alegerilocale2020 Doar trei formațiuni politice intră în Consiliul Local Municipal Constanța. PNL a anunțat că vrea să formeze majoritatea cu USR PLUS

30 Sep 2020 3056

#alegerilocale2020 Echipele USR PLUS din Consiliul Local și Județean vor depune eforturi ca proiectele votate de constănțeni să fie puse în practică

29 Sep 2020 538

Lista completă a câștigătorilor alegerilor locale pentru primării din orașele reședință de județ

28 Sep 2020 1748

#alegerilocale2020 Stelian Ion - ”Suntem în fața unui moment istoric. În Constanța, scriem istorie!” (video)

28 Sep 2020 2074

LIVE VIDEO USR PLUS Constanța, declarații după anunţarea exit poll-ului

27 Sep 2020 2847

Atmosfera la PSD, PNL și USR PLUS Constanța, înainte de anunțarea exit poll ului (video)

27 Sep 2020 1396

#alegerilocale2020 Stelian Ion, candidat USR PLUS – “27 septembrie este despre viitorul copiilor noștri aici, acasă, la Constanța. Este despre noi toți într-un oraș curat, verde, civilizat și prosper”! (video)

23 Sep 2020 1520

#alegerilocale2020 VIDEO Dacian Cioloș, copreședinte USR-Plus, despre candidatul Stelian Ion pentru Primăria Constanța

23 Sep 2020 647