#alegeriparlamentare2020 Adriana Câmpeanu, candidat PNL, la Camera Deputaților - „Este necesar ca spitalele deja existente să fie modernizate”

  • Miercuri, 02 decembrie de la ora 16.00, candidatul PNL, Adriana Câmpeanu vorbește la ZIUA Electorală despre proiectele pentru o eventuală activitate de parlamentar, live pe www.ziuaconstanta.ro dar și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.   
  • Candidează din partea PNL pe lista pentru Camera Deputaților la alegerile din 6 decembrie. 
Adriana Câmpeanu este consilier local la al doilea mandat din partea PNL Constanța. Organizația liberală de la malul mării a mandatat-o să reprezinte partidul și în lupta pentru Parlamentul României.

Candidează pe listele PNL Constanța pentru Camera Deputaților.

Liberala este de părere că activitatea unui parlamentar trebuie să se dezvolte mai mult în baza solicitărilor oamenilor, în baza unui feedback permanent între parlamentar și votanți, nu în baza unor idei scrise pe foaie cu care pleci la drum.

A absolvit liceul Ovidius și apoi s-a licențiat la facultatea de medicină, unde a susținut și un master și doctoratul.

Este medic stomatolog și președinte al unui ONG a ajutat la elaborarea legii tuberculozei, în Parlament.

Adriana Câmpeanu, despre dorința de a candida pentru un post de deputat:

Sunt pe lista de la Camera Deputaților pe locul 7. Ar fi o mare bucurie să ajung în parlament.Sunt mai degrabă pe listă să-mi ajut colegii și să demonstrăm că suntem o echipă tânără.  Îmi doresc să ajung acolo, poate nu acum în 2020, poate la următorul mandat.           

În cadrul interviului, candidatul PNL, Adriana Câmpeanu a vorbit și despre campania electorală și desfășurarea ei.

Și campania locală a fost un pic atipică, dar aceasta a fost total diferită, mai ales că este și această perioadă de carantină și atunci posibilitățile noastre de a discuta cu cetățenii au fost un pic reduse. N-am apucat să facem decât un pic de precampanie, în care să avem posiiblitatea, să vorbim efectiv cu oamenii, iar apoi ne-am mutat în mediul online, cu multe filmulețe, clipuri, interviuri, a precizat Adriana Câmpeanu.

Adriana Câmpeanu a vorbit și despre calitatea de parlamentar.
 

În procesul legislativ există o consultare atât cu cetățenii, cât și cu părțile interesate, sindicate, asociații profesionale, ONG-uri. E mult spus că vorbim despre inițiativele unei singure persoane. Este vorba despre un program de echipă. Cel mult o persoană poate avea o idee, iar apoi să o dezvolte cu echipa de colegi din care face parte. Într-o echipă, membrii găsesc un interes comun și merg mai departe cu o idee legislativă.

Adriana Câmpeanu este medic stomatolog și președinte al unui ONG a ajutat la elaborarea legii tuberculozei, în Parlament.
 

Mult spus că am ajutat la elaborare, am ajutat mai mult la lobby-ul după ce legea era scrisă și ea trebuia să treacă în Parlament. Am făcut ca  aceasă lege să fie cunoscută, iar parlamentarii de peste tot să înțeleagă importanța ei și de ce este bine să treacă și să nu existe voturi împotrivă.

Candidatul PNL vorbește și despre ce ar trebui schimbat în sistemul sanitar.

În ceea ce privește sănătatea, PNL își dorește să crească procentul din PIB acordat sănătății.  Prin construcția a două spitale mari nu se rezolvă problema. Este necesar ca spitalele deja existente să fie modernizate, atât ca infrastructură , cât și ca echipamente, a mai adăugat Adriana Câmpeanu.


 

 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Retrospectivă 2020. Două rânduri de alegeri în pandemia de COVID-19. Constănțenii, vot în carantină, mască obligatorie, strângerea de mână între candidați și alegători a devenit istorie

04 Jan 2021 2322

Constanța Începe plata indemnizațiilor aferente participării la alegerile parlamentare

22 Dec 2020 1222

A fost publicată în Monitorul Oficial Lista senatorilor și deputaților de Constanța. Avem o premieră în politica românească

18 Dec 2020 2479

Oficial de la Biroul Electoral Județean Cum au votat locuitorii județului Constanța. Lista completă a partidelor și numărul de voturi primite

08 Dec 2020 3063

#alegeriparlamentare2020 Ei sunt viitorii deputați și senatori. Cum s-a votat în municipiile și orașele din județul Constanța?

08 Dec 2020 3135

#alegeriparlamentare2020 Județul Constanța, rezultatele parțiale de la ora 13.00

07 Dec 2020 1207

#alegeriparlamentare2020 Rezultate parțiale anunțate de BEC la ora 13.00

07 Dec 2020 895

Cum se împart mandatele de parlamentar la Constanța, înainte de redistribuire

07 Dec 2020 2973

Rezultate oficiale parțiale după numărarea voturilor din 98,44% din secții

07 Dec 2020 3264

Anunțul nopții în politica românească. Retragere șoc după eșecul de la parlamentare

07 Dec 2020 1897

Rezultat sondaj de opinie 64% dintre respondenți au spus că vor merge să voteze la alegerile parlamentare

07 Dec 2020 503

#alegeriparlamentare2020 Au lipsit și alegătorii, și incidentele - tabloul scrutinului de duminică în județul Constanța

07 Dec 2020 1543

#alegeriparlamentare PSD Constanța, declarații după anunţarea exit poll-ului

06 Dec 2020 1686

#alegeriparlamentare USR PLUS Constanța, declarații după anunţarea exit poll-ului

06 Dec 2020 1149

#alegeriparlamentare 2020 PNL Constanța, declarații după anunțarea exit poll-ului

06 Dec 2020 1293