Constanteanul suparat

Constănţeanul supărat Fostul şef al galeriei echipei FC Farul - „Stadionul din Constanţa arată mai rău decât majoritatea terenurilor de Liga a IV-a!“ (galerie foto)

Sorin Mihăilescu, fostul şef al galeriei echipei FC Farul, a răbufnit zilele acestea şi acuză municipalitatea şi pe actualii conducători ai clubului FC Farul de starea jalnică a stadionului care poartă numele internaţionalului Gheorghe Hagi.
 
„Un stadion preluat de primărie, care arată mai rău decât majoritatea terenurilor de Liga a IV-a!
Felicitări, Făgădău! Felicitări, Marica! Gazon pregătit pentru cultivarea de ceapă! Scaunele se mută dintr-o parte în alta. Iubesc şi voi iubi Farul câte zile voi avea, dar ceea ce se întâmplă acum este amatorism total”, susţine Mihăilescu.
 
Punctul de vedere al fostului lider de galerie este împărtăşit de alţi farişti, dar şi de Asociaţia „Constanţa Altfel”, condusă de senatorul Vergil Chiţac.
 
Unii suporteri susţin că până şi terenul de fotbal de la Cernavodă arată impecabil şi că este evident că „la Constanţa nu se vrea să se investească în nimic“. „Păcat de stadion şi echipă! Un oraş cu mare tradiţie în fotbal cum este Constanţa merita mai mult. Primăria, din banii publici ar trebui să facă un complex sportiv unde să poată veni orice cetăţean să alerge, să joace tenis, ping-pong, să înoate, să joace un baschet. Primăria ar trebui să încurajeze întrecerile sportive la care să poată participa orice cetăţean”, susţin aceştia. Totodată, sunt şi microbişti care-i îndeamnă pe cei care iubesc Farul să cumpere bilete, suveniruri sau să facă donaţii.
 
„Constanţa Altfel” se întreabă, retoric: „La ce ne trebuie echipă performantă de fotbal, la ce ne trebuie mişcare sau stadion?!”
 
Sursa foto: Facebook Sorin Mihăilescu
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

FC Farul joacă la Constanța cu AFK Csikszereda Ianis Zicu - "Nu trebuie să ratăm sub nicio formă victoria" (galerie foto)

06 Sep 2019 1088

Editorial Aştepta, aştepta, iar lumina nu mai venea…

29 Aug 2019 737

Constanța. Situație tragi-comică la partida Farul - Petrolul Dacă nu merge nocturna, luminează spectatorii cu telefoanele mobile!

26 Aug 2019 2318

Imagini de la eveniment Cozi mari la bilete la meciul Farul - Petrolul. Moment de reculegere în memoria lui Dima Tararache (galerie foto)

26 Aug 2019 977

Editorial Echipe ca Farul şi Rapid îi lipsesc enorm Ligii 1. Indiferent de divizie şi stadion, spiritul nu moare!

10 Aug 2019 1221

Constănţeanul supărat „Terenurile de sport sunt oglinda stării de spirit a locuitorilor. Vegetaţia face ca tribunele să pară una cu terenul!“

10 Aug 2019 980

O avarie afectează furnizarea apei calde către abonați din Constanța. Ce zonă este vizată

27 May 2019 1932

Editorial Speranţa că Farul poate ajunge să lumineze iar ca pe vremuri nu mai e deşartă

04 Apr 2019 1568

Chindia, învinsă la Constanţa. Bucurie mare pe stadion! Petre Grigoraş - „O asemenea atmosferă îţi aduce aminte de anii când Farul era în Liga 1“ (galerie foto)

01 Apr 2019 2007

Gazon deteriorat pe stadionul „Gheorghe Hagi“ din Constanţa, după un mesaj scris cu benzină!

24 Jan 2019 3414

A fost aprobat regulamentul de folosire a Complexului stadion „Gheorghe Hagi“ din Constanţa. Reguli de acces şi conduită în arenă (document)

01 Nov 2018 2496

Constanța. Legendele FC Farul au înălțat steaguri personalizate pe stadion. A fost lansat noul logo al clubului (galerie foto)

21 Oct 2018 2732

Ciprian Marica, prezent astăzi la SSC Farul Constanța. Petre Grigoraș şi Marian Dinu, noii antrenori (galerie foto)

20 Sep 2018 9202

Pe ce stadion va disputa SSC Farul Constanţa meciul din Liga a 2-a contra Academicii Clinceni

14 Aug 2018 2856

„Trebuie să ne sprijinim unul pe celălalt“ Ce a spus Gică Hagi despre stadionul „Farul“ şi despre SSC Farul Constanţa

06 Aug 2018 7493