Mizerie de nedescris! Așa arată apa din lacul Tăbăcărie în zona Pescărie Mamaia



„Așa arată locul prin care apa din lacul Tăbăcărie se scurge în mare în zona Pescărie din Mamaia. Mizeria de nedescris.Așa arată respectul autorităților față de bunurile orașului și nu numai. Poate Garda de Mediu care își are sediul la 500 de metri distanță împreună Direcția Apelor Dorbrogea Litoral vor face ceva. Este a patra postare pe care o fac, prin care le cer să vină și să ia măsuri de protecție a mediului și a apelor. Dinspre parlamentari, ce speranță să am, ei se sesizează doar în campania electorală. Poate își vor spala obrazul în această apă care nu are nici o vină că trebuie să se verse în Marea Neagră", a scris constănțeancă supărată pe o rețea de socializare.



Femeia susține că nu este pentru prima dată când trage semnale de alarmă în legătură cu probleme grave legate de mediu, toate rămase fără feedback din partea autorităților competente.






„Între cele două șosele din perimetrul Lacului Tăbăcărie și Marea Neagră aceste imagini de sub podul ce leagă Lacul Tăbăcărie cu Marea mă vor  marca pe viață. Chiar nu vede nimeni aceste condiții în care noi, constănțenii, turiștii, copiii, animalele și păsările trăim în Constanța!?", a adăugat constănțeanca supărată.



sursă foto: DoraCrăciun/facebook


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Constănțeanul supărat- „De ce pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu s-au creat casete pentru spații verzi, iar pe Șoseaua Mangaliei nu?“


 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constănţeanul supărat Petiţie online pentru ecologizarea lacului Tăbăcărie din Constanţa. Directorul ABADL - „Curăţăm, dar nu putem zilnic, recunosc!“ (galerie foto+document)

02 Aug 2019 3980

Constănţeanul supărat Claudiu Banu, preot paroh la Biserica „Sfântul Mina“ Constanța, despre mizeria din Parcul Tăbăcărie - „Mă doare sufletul! Zi de zi aceeași situație. Nu caut vinovați, ci remediere”!

17 Jul 2019 4419

Constănţeanul supărat „Nu există cineva în acest oraş care să nu-şi fi dat seama că PUZ-ul lacului Tăbăcărie nu este pentru cetăţeni, ci pentru buzunarele unor şmecheri!“ (document)

25 Feb 2019 3888