Constănțeanul supărat- „De ce pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu s-au creat casete pentru spații verzi, iar pe Șoseaua Mangaliei nu?“foto cu rol ilustrativ Un constănțean ne-a comunicat nemulțumirea lui vizavi de montarea pavelelor între sensul giratoriu de la intrare în oraș dinspre Agigea și fostul magazin Billa din KM4. 

Acesta este nemulțumit că nu au fost create casete pentru spații verzi, pentru plantare de copaci. 

Vă redăm în rândurile de mai jos nemulțumirile constănțeanului: 

„Vă rugăm să semnalați o problemă pentru cetățenii din zona de sud cu privire la reabilitarea bulevardului prin fonduri europene. Au început să monteze pavelele între sensul giratoriu de la intrare în oraș dinspre Agigea și fostul magazin Billa din KM4 și nu au fost create casete pentru spații verzi, pentru plantare de copaci. Poate treziți autoritățile și obțineți un punct de vedere până când bulevardul nu este finalizat si nu se mai poate schimba nimic.

De ce nu sunt create casete pentru copaci în această zonă unde este foarte mare poluare, trafic intens, nu poți merge pe trotuar pentru că nu există umbră, aerul este irespirabil? Această reabilitare nu ne îmbunătățește cu nimic viața. De ce pe Bulevardul Lăpușneanu s-au creat casete pentru spații verzi și pe Șoseaua Mangaliei nu, deși proiectul a fost realizat de aceeași firmă?.”, a scris constănțeanul supărat. 

Biroul de presă al municipalității a precizat pentru ZIUA de Constanța că pe tronsonul invocat nu sunt prevăzute spații verzi, însă există pe alte tronsoane din proiect.  

Citește și: Lucrări Constanța. Au început lucrările pe podul de la Doraly! (FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constănțeanul supărat Primăria Constanța, întrebată despre autorizațiile de construire pentru cartierul Baba Novac! „De ce plătim taxe?“

14 Nov 2023 912

Constănțeanul supărat Ultima modă de treceri pentru pietoni, „inaugurată" pe Șoseaua Mangaliei!

29 Oct 2023 3119

Constănțeanul supărat Pe b-dul Lăpușneanu, pistele de biciclete trec prin stațiile de autobuz. Un constănțean a făcut reclamație la Poliție. Ce răspuns a primit?

25 Oct 2023 1787

Aproape 250 de persoane fizice și juridice au depus o plângere prealabilă la Primăria Constanța. Este vizat proiectul „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului”(DOCUMENTE +FOTO)

19 Oct 2023 10011

Copaci legați cu lanțuri pe strada Recoltei 13 Bis din Palazu Mare. Locuitorii acuză o vecină, polițist local că ar făcut sesizări ca aceștia să fie tăiați! Aceasta neagă acuzațiile (FOTO +VIDEO)

11 Oct 2023 3740

Constănțeanul supărat Locuitorii de pe strada Recoltei din Palazu Mare, nemulțumiți că le-au fost smulși copacii plantați în fața caselor (GALERIE FOTO)

09 Oct 2023 2402

Constănțeanul supărat Strigăt de disperare al unei mămici - „Câinii comunitari au pus stăpânire pe cartierul Compozitorilor"!

22 Sep 2023 1759

Constănțeanul supărat Limitatoarele de viteză sunt de vină! Locuitorii de pe Bdul 1 Mai Vechi se plâng de faptul că nu se mai pot odihni din cauza vibrațiilor și a zgomotelor

19 Sep 2023 5120

Constănțeanul supărat Cetățenii din Costinești, la capătul răbdării din cauza lipsei sensului giratoriu de la intrarea în localitate! Primarul comunei susține că proiectul este în licitație la DRDP

22 Aug 2023 889

Constănțeanul supărat Termele Romane sunt iar acoperite de bălării. Monumentul istoric este domeniul public al municipiului (VIDEO)

16 Aug 2023 1133

Constănțeanul supărat Cele 24 de staţii de biciclete sunt goale, iar aproximativ 400 de biciclete zac prin depozite! Vom pedala abia anul viitor!

08 Aug 2023 1306

Constănțeanul supărat. Duzii de pe bulevardul Tomis au fost tăiați cu ordin de la primar!

01 Aug 2023 2131

Constănțeanul supărat „Bombe amplasate la fiecare intrare de bloc pe strada Nicolae Grindeanu, care pot produce pagube irecuperabile”! (GALERIE FOTO +VIDEO)

31 Jul 2023 5450

Constănțeanul supărat În ultimele luni, Vergil Chițac a inițiat cinci proiecte în avantajul unor investitori imobiliari sau politiceni controversați!

03 Jul 2023 4141

Mizerie de nedescris! Așa arată apa din lacul Tăbăcărie în zona Pescărie Mamaia

30 Jun 2023 1386