Constănțeanul supărat Strigăt de disperare al unei mămici - „Câinii comunitari au pus stăpânire pe cartierul Compozitorilor"!

 Cristina T. , o constănțeancă care locuiește în cartierul Compozitori ne-a transmis o sesizare în legătură cu situația din zonă. Femeia care are un copil mic spune că situația a scăpat de sub control cu câinii vagabonzi iar problema  nu este de azi, de ieri ci de luni bune.

„Am un copil mic, ceea ce ma obligă să folosesc zona de referință deoarece este în drumul meu spre parcul de joacă dintre blocuri și spre Lidl-ul din zonă.  De multe ori am preferat să merg în alt parc mult mai departe decât să ajung în zona cu pricina de teama unui atac, mai ales asupra copilului meu. 
Ca cetățean  mi-am făcut datoria de a sesiza de două ori autoritățile competente, având  doua sesizări la activ, sesizări nefinalizate și expirate deja de luni bune.

Zilele acestea am avut nevoie să ajung la supermarket , (nu mai zic nimic de parc că este închis de mai bine de o săptămâna), și am fost mârâită de câini, norocul meu fiind ca au trecut niște mașini și s-au agățat de ele, altfel nu știu ce făceam fiind cu cea mică într-o tricicletă de copii.


Ne simțim în pericol în fiecare zi. Câinii sunt agresivi, se încaieră și cu cei care au stăpân și sunt plimbați în lesă, este o situație ieșită de sub control.  Ieri, încercând să îi ocolesc pe cei de la pubele, am fost mârâită de alți doi dintre blocuri", ne-a transmis constănțeanca supărată.

Precizăm că am solicitat un punct de vedere Primăriei Constanța pe care îl vom publica în momentul în care îl vom primi.Citește și:
Constănțeanul supărat Limitatoarele de viteză sunt de vină! Locuitorii de pe Bdul 1 Mai Vechi se plâng de faptul că nu se mai pot odihni din cauza vibrațiilor și a zgomotelor


Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constănțeanul supărat Primăria Constanța, întrebată despre autorizațiile de construire pentru cartierul Baba Novac! „De ce plătim taxe?“

14 Nov 2023 892

Constănțeanul supărat Ultima modă de treceri pentru pietoni, „inaugurată" pe Șoseaua Mangaliei!

29 Oct 2023 3099

Constănțeanul supărat Pe b-dul Lăpușneanu, pistele de biciclete trec prin stațiile de autobuz. Un constănțean a făcut reclamație la Poliție. Ce răspuns a primit?

25 Oct 2023 1764

Aproape 250 de persoane fizice și juridice au depus o plângere prealabilă la Primăria Constanța. Este vizat proiectul „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului”(DOCUMENTE +FOTO)

19 Oct 2023 9983

Copaci legați cu lanțuri pe strada Recoltei 13 Bis din Palazu Mare. Locuitorii acuză o vecină, polițist local că ar făcut sesizări ca aceștia să fie tăiați! Aceasta neagă acuzațiile (FOTO +VIDEO)

11 Oct 2023 3697

Constănțeanul supărat Locuitorii de pe strada Recoltei din Palazu Mare, nemulțumiți că le-au fost smulși copacii plantați în fața caselor (GALERIE FOTO)

09 Oct 2023 2392

Constănțeanul supărat Limitatoarele de viteză sunt de vină! Locuitorii de pe Bdul 1 Mai Vechi se plâng de faptul că nu se mai pot odihni din cauza vibrațiilor și a zgomotelor

19 Sep 2023 5113

Constănțeanul supărat Cetățenii din Costinești, la capătul răbdării din cauza lipsei sensului giratoriu de la intrarea în localitate! Primarul comunei susține că proiectul este în licitație la DRDP

22 Aug 2023 881

Constănțeanul supărat Termele Romane sunt iar acoperite de bălării. Monumentul istoric este domeniul public al municipiului (VIDEO)

16 Aug 2023 1122

Constănțeanul supărat Cele 24 de staţii de biciclete sunt goale, iar aproximativ 400 de biciclete zac prin depozite! Vom pedala abia anul viitor!

08 Aug 2023 1299

Constănțeanul supărat. Duzii de pe bulevardul Tomis au fost tăiați cu ordin de la primar!

01 Aug 2023 2122

Constănțeanul supărat „Bombe amplasate la fiecare intrare de bloc pe strada Nicolae Grindeanu, care pot produce pagube irecuperabile”! (GALERIE FOTO +VIDEO)

31 Jul 2023 5433

Constănțeanul supărat În ultimele luni, Vergil Chițac a inițiat cinci proiecte în avantajul unor investitori imobiliari sau politiceni controversați!

03 Jul 2023 4130

Mizerie de nedescris! Așa arată apa din lacul Tăbăcărie în zona Pescărie Mamaia

30 Jun 2023 1370

Constănțeanul supărat- „De ce pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu s-au creat casete pentru spații verzi, iar pe Șoseaua Mangaliei nu?“

28 Jun 2023 8873