Constănțeanul supărat „Bombe amplasate la fiecare intrare de bloc pe strada Nicolae Grindeanu, care pot produce pagube irecuperabile”! (GALERIE FOTO +VIDEO)

  • Un constănțean care locuiește pe strada Nicolae Grindeanu din municipiu solicită autorităților să vină în teren și să constate situația de fapt de la imobilele din zonă
  • Acesta susține că locatarii blocurilor E3, E4,E5,E6,L1și L2, nu mai pot trăi în liniște, din cauza modului în care au fost amplasate panourile și racordurile de gaz
  • Bărbatul readuce în atenție incidentul care a avut loc în seara zilei de joi 27 iulie, în jurul orei 22.30, când la scara B, bloc E5, când o persoană a căzut de la etajul 4 direct pe țeava de gaz și „timp de 3,34 de secunde, toată presiunea gazului a fost eliberată în atmosferă”
  • Reamintim că victima accidentului produs pe strada Nicolae Grindeanu a fost transportat la spital pentru investigații și tratament de către un echipaj SAJ
 

 
Un constănțean care locuiește pe strada Nicolae Grindeanu din municipiu solicită autorităților (prim-ministrul României, Ministrul de Interne, ISU Constanța, Prefectului județului Constanța și Distrigaz Sud) să vină în teren și să constate situația de fapt de la imobilele din zonă.

Constănțeanul susține că „nu mai putem trăi în liniște în imobilele de pe Nicolae Grindeanu din Constanța, acolo unde o firmă autorizată de Distrigaz a amplasat la fiecare scară de la blocurile E3, E4,E5,E6,L1și L2, câte o bombă cu efect întârziat care va produce efecte devastatoare cât mai curând. Panourile de gaz sunt amplasate la zeci de metri de intrarea în scara blocurilor iar racordurile sunt făcute la zeci de metri de intrarea în scara, direct pe pământ, ignorand orice normă în domeniu, astfel încât acestea reprezină un atentat la adresa și siguranța cetățenilor”.
Bărbatul readuce în atenție incidentul care a avut loc în seara zilei de joi 27 iulie, în jurul orei 22.30, când la scara B, bloc E5, când o persoană a căzut de la etajul 4 direct pe țeava de gaz și „timp de 3,34 de secunde, toată presiunea gazului a fost eliberată în atmosferă. La fața locului s-au adunat zeci de persoane ignorând orice măsură elementară de securitate. Doar Dumnezeu și spiritul unui angajat de la gaze, au făcut să nu se producă o catastrofă care avea efecte la nivel național! Locuiesc în blocul unde s-a produs acest incident și credeți-mă că de câteva nopti nu mai am somn și liniște!”, mai notează constănțeanul supărat.Reamintim că victima accidentului produs pe strada Nicolae Grindeanu a fost transportat la spital pentru investigații și tratament de către un echipaj SAJ iar la fața locului au intervenit pompierii constănțeni cu 1 ASAS si 1 SMURD. Au mai fost prezenți și reprezentanți ai SAJ, Poliției și un echipaj de la gaze.


Bărbatul care cere intervenția autorităților, vrea să știe cine a autorizat asemenea lucrări, cine a verificat și cine se face vinovat că această firmă „a scăpat total de sub control și a făcut asemenea mutilări ale fațadelor blocurilor și pun în pericol permanent viața locatarilor?”.Constănțeanul aduce și în atenție și faptul că „nu există un sistem de oprire automată a gazului în cazul producerii unui acccident, nu există nicio posibilitate de stingere a incendiilor și mai mult nu există nicio reacție a autorităților statului la sesizările făcute încă din primavara acestui an”, mai susține acesta. 

Menționăm că am solicitat un punct de vedere legat de cele reclamante de D.C., domiciliat pe strada Nicolae Grindeanu, reprezentantului Guvernului în teritoriu, pe care îl vom publica în momentul în care îl vom primi.


VIDEO:
 

 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Constanţa Un bărbat a căzut de la etajul 4 direct pe țeava de gaze (GALERIE FOTO +VIDEO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constănțeanul suparat Fostul Palat al Navigației, Casa Embiricos, reabilitare pe repede înainte! (Galerie Foto)

06 May 2024 1285

Constănțeanul supărat Un copac înclinat din cartierul Km. 4-5 sperie locuitorii din zonă. Un bărbat a sesizat Primăria Constanța

08 Apr 2024 1051

Constănțeanul supărat Un student la medicină și logodnica sa, lăsați în câmp, la Constanța, de șoferul Bolt! „Am fost lăsați în mijlocul câmpului, în mijlocul drumului...”

05 Apr 2024 3259

Constănțeanul supărat Primăria Constanța, întrebată despre autorizațiile de construire pentru cartierul Baba Novac! „De ce plătim taxe?“

14 Nov 2023 1369

Constănțeanul supărat Ultima modă de treceri pentru pietoni, „inaugurată" pe Șoseaua Mangaliei!

29 Oct 2023 3668

Constănțeanul supărat Pe b-dul Lăpușneanu, pistele de biciclete trec prin stațiile de autobuz. Un constănțean a făcut reclamație la Poliție. Ce răspuns a primit?

25 Oct 2023 2708

Aproape 250 de persoane fizice și juridice au depus o plângere prealabilă la Primăria Constanța. Este vizat proiectul „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului”(DOCUMENTE +FOTO)

19 Oct 2023 10622

Copaci legați cu lanțuri pe strada Recoltei 13 Bis din Palazu Mare. Locuitorii acuză o vecină, polițist local că ar făcut sesizări ca aceștia să fie tăiați! Aceasta neagă acuzațiile (FOTO +VIDEO)

11 Oct 2023 4770

Constănțeanul supărat Locuitorii de pe strada Recoltei din Palazu Mare, nemulțumiți că le-au fost smulși copacii plantați în fața caselor (GALERIE FOTO)

09 Oct 2023 2968

Constănțeanul supărat Strigăt de disperare al unei mămici - „Câinii comunitari au pus stăpânire pe cartierul Compozitorilor"!

22 Sep 2023 2146

Constănțeanul supărat Limitatoarele de viteză sunt de vină! Locuitorii de pe Bdul 1 Mai Vechi se plâng de faptul că nu se mai pot odihni din cauza vibrațiilor și a zgomotelor

19 Sep 2023 5547

Constănțeanul supărat Cetățenii din Costinești, la capătul răbdării din cauza lipsei sensului giratoriu de la intrarea în localitate! Primarul comunei susține că proiectul este în licitație la DRDP

22 Aug 2023 1263

Constănțeanul supărat Termele Romane sunt iar acoperite de bălării. Monumentul istoric este domeniul public al municipiului (VIDEO)

16 Aug 2023 1608

Constănțeanul supărat Cele 24 de staţii de biciclete sunt goale, iar aproximativ 400 de biciclete zac prin depozite! Vom pedala abia anul viitor!

08 Aug 2023 1791

Constănțeanul supărat. Duzii de pe bulevardul Tomis au fost tăiați cu ordin de la primar!

01 Aug 2023 2428