Constănțeanul supărat Limitatoarele de viteză sunt de vină! Locuitorii de pe Bdul 1 Mai Vechi se plâng de faptul că nu se mai pot odihni din cauza vibrațiilor și a zgomotelor

  • În luna aprilie 2023, s-a înființat în municipiul Constanța, pe Bdul 1 Mai Vechi nr. 130, o trecere de pietoni însoțită de limitatoare de viteză
  • Din acel moment, viața celor care locuiesc în zonă s-a schimbat în rău
  • La trecerea mașinilor/camioanelor de mare tonaj se provoacă trepidații și zgomote, ce disturbă liniștea și dăunează imobilelor
  • Casele au deja crăpături în pereți, iar cei din bloc nu se pot odihni
  • Au fost strânse aproximativ 50 de semnături, atât de la cei care locuiesc la case, cât și la blocul din cartier, anexate adreselor înregistrate la Primărie, la care până acum nu au primit niciun răspuns
  • Viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu, ne-a asigurat că va da în următoarele zile curs sesizărilor locuitorilor de pe Bdul 1 Mai Vechi
 
 
În luna aprilie 2023 s-a înființat în municipiul Constanța, pe Bdul 1 Mai Vechi nr. 130, o trecere de pietoni însoțită de limitatoare de viteză înainte și după ea. Așa își începe sesizarea Paula S, o locuitoare din cartier.

Femeia susține că „la fiecare trecere a autobuzului de pe linia 2-43 peste acestea, sau la trecerea altor mașini/camioane de mare tonaj se provoacă atât trepidații ce dăunează sănătății și bunăstării imobilelor aflate în vecinătate, cât și zgomote ce disturbă liniștea și provoacă neplăceri oamenilor din zonă”.Oamenii nu au stat cu mâna-n sân și au făcut sesizări repetate, însă la adresele înregistrate la Direcțiile din Primăria Constanța din luna aprilie și până în prezent, nu s-a primit niciun răspuns.

Au fost strânse aproximativ 50 de semnături, atât de la cei care locuiesc la case, cât și la blocul din cartier.

Semnăturile au fost anexate adreselor înregistrate la Primărie, ierarhic, inclusiv la cererile pentru audiență.Oamenii sunt deciși să se adrese instanței, după ce vor epuiza toate căile de a discuta cu reprezentanții administrației publice locale.

Viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu, ne-a asigurat că va da în următoarele zile curs audienței solicitate de constănțeanca ce ne-a sesizat problema locuitorilor de pe Bdul 1 Mai Vechi nr. 130, fiind în temă cu problemele din zonă.
 
Vom reveni.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Constănțeanul supărat „Bombe amplasate la fiecare intrare de bloc pe strada Nicolae Grindeanu, care pot produce pagube irecuperabile”! (GALERIE FOTO +VIDEO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constănțeanul supărat Primăria Constanța, întrebată despre autorizațiile de construire pentru cartierul Baba Novac! „De ce plătim taxe?“

14 Nov 2023 912

Constănțeanul supărat Ultima modă de treceri pentru pietoni, „inaugurată" pe Șoseaua Mangaliei!

29 Oct 2023 3119

Constănțeanul supărat Pe b-dul Lăpușneanu, pistele de biciclete trec prin stațiile de autobuz. Un constănțean a făcut reclamație la Poliție. Ce răspuns a primit?

25 Oct 2023 1787

Aproape 250 de persoane fizice și juridice au depus o plângere prealabilă la Primăria Constanța. Este vizat proiectul „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului”(DOCUMENTE +FOTO)

19 Oct 2023 10011

Copaci legați cu lanțuri pe strada Recoltei 13 Bis din Palazu Mare. Locuitorii acuză o vecină, polițist local că ar făcut sesizări ca aceștia să fie tăiați! Aceasta neagă acuzațiile (FOTO +VIDEO)

11 Oct 2023 3740

Constănțeanul supărat Locuitorii de pe strada Recoltei din Palazu Mare, nemulțumiți că le-au fost smulși copacii plantați în fața caselor (GALERIE FOTO)

09 Oct 2023 2402

Constănțeanul supărat Strigăt de disperare al unei mămici - „Câinii comunitari au pus stăpânire pe cartierul Compozitorilor"!

22 Sep 2023 1759

Constănțeanul supărat Cetățenii din Costinești, la capătul răbdării din cauza lipsei sensului giratoriu de la intrarea în localitate! Primarul comunei susține că proiectul este în licitație la DRDP

22 Aug 2023 889

Constănțeanul supărat Termele Romane sunt iar acoperite de bălării. Monumentul istoric este domeniul public al municipiului (VIDEO)

16 Aug 2023 1133

Constănțeanul supărat Cele 24 de staţii de biciclete sunt goale, iar aproximativ 400 de biciclete zac prin depozite! Vom pedala abia anul viitor!

08 Aug 2023 1306

Constănțeanul supărat. Duzii de pe bulevardul Tomis au fost tăiați cu ordin de la primar!

01 Aug 2023 2131

Constănțeanul supărat „Bombe amplasate la fiecare intrare de bloc pe strada Nicolae Grindeanu, care pot produce pagube irecuperabile”! (GALERIE FOTO +VIDEO)

31 Jul 2023 5449

Constănțeanul supărat În ultimele luni, Vergil Chițac a inițiat cinci proiecte în avantajul unor investitori imobiliari sau politiceni controversați!

03 Jul 2023 4140

Mizerie de nedescris! Așa arată apa din lacul Tăbăcărie în zona Pescărie Mamaia

30 Jun 2023 1386

Constănțeanul supărat- „De ce pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu s-au creat casete pentru spații verzi, iar pe Șoseaua Mangaliei nu?“

28 Jun 2023 8885