RAEDPP Constanța. Măsuri suplimentare de prevenție în piețele agroalimentare

Primăria Municipiului Constanța, prin RAEDPP, a adoptat o serie de măsuri astfel încât piețele agroalimentare să rămână în continuare un loc sigur pentru cumpărături, în contextul pandemiei de COVID – 19.
 
Pentru mai multă siguranță, au fost luate măsuri suplimentare de prevenție. Prin urmare, pentru a evita aglomerarea, în piețele aflate în spații închise din municipiu – Piața Tomis 3, Piața Griviței, Piața Km. 4-5, se va permite accesul unui număr limitat de persoane (maximum 10 – 20 persoane). Restricția nu se aplică și în cazul piețelor aflate în spații deschise.  
 

„Pentru siguranța tuturor, personalul din piețele aflate în spații închise administrate de Regie a fost instruit ca, în cazul în care este aglomerat, să nu permită accesul a mai mult de 10 - 20 de persoane deodată. Rugăm clienții pieţelor să păstreze distanţa socială recomandată de 1 – 2 metri și să evite formarea grupurilor de persoane. De asemenea, îi sfătuim pe constănțeni să se aprovizioneze de la cea mai apropiată piaţă din zona de domiciliu, evitând astfel deplasările pe distanţe lungi”, a declarat directorul RAEDPP Constanța,  Florin Gheorghe. 

Pieţele aflate în administrarea Regiei funcționează la parametri normali și sunt aprovizionate constant cu fructe și legume proaspete, astfel încât constănțenii să aibă acces la produse direct de la producătorii locali.
 
Spațiile sunt dezinfectate periodic și au fost montate dispensere de igienizat, puse la dispoziție atât pentru comercianți, cât și pentru clienți, pe care îi încurajăm să le utilizeze. Regia colaborează cu firme autorizate pentru dezinfecția piețelor. Substanțele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătății, au un spectru larg de aplicare și au efect bactericid, fungicid și virucid, acționând inclusiv împotriva virusului COVID-19. În timpul operațiunii de dezinfecție, tarabele și halele sunt eliberate de marfă.

Sursa foto: RAEDPP 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Justiție Constanța Un nou termen în dosarul dintre Administraţia Fondului Imobiliar SRL și General Grup SRL

16 Apr 2024 545

Cumpărări directe Constanța O firmă cu un singur angajat a semnat cu Administrația Fondului Imobiliar SRL. Iată ce contract și-a adjudecat (DOCUMENT)

01 Apr 2024 517

Justiție Constanța Procesul dintre AFI SRL și Olgun Expres SRL a ajuns la Judecătoria Constanța

23 Mar 2024 633

Administrația Fondului Imobiliar SA, fostă RAEDPP, obține și la Tribunal evacuarea Uniunii Județene a Pensionarilor din Constanța (MINUTA)

15 Mar 2024 773

Răsturnare de situație la Curtea de Apel Constanța Aurel și Florin Butnaru pierd procesul cu AFI SRL! La mijloc, un imobil din Mamaia

10 Mar 2024 990

Magistrații de la Tribunalul Constanța și-au declinat competența într-un dosar inițat de Administrația Fondului Imobiliar SRL

16 Feb 2024 510

Asociația Culturală Petre Țuțea, bună de plată către firma Primăriei Constanța! Tribunalul cere hotărârea prin care Uniunea Pensionarilor a învins Consiliul Local

13 Feb 2024 687

Proiectul de hotărâre, pe masa aleșilor locali constănțeni Două școli și o grădiniță din Constanța rămân fără terenuri (DOCUMENT)

13 Feb 2024 872

Fotoreportaj Piețele din Constanța, locul unde timpul a stat pe loc ani de zile (GALERIE FOTO)

02 Feb 2024 2311

Administrația Fondului Imobiliar SRL, deținută de Primăria Constanța, proces cu Asociația Petre Țuțea, pentru peste 5.000 de euro! Se așteaptă verdictul

31 Jan 2024 828

Mii de euro de plătit RAEDPP Constanța, actuală Administrația Fondului Imobiliar, evacuează Biblioteca Petre Țuțea

20 Oct 2023 1495

A pierdut la instanța de fond. Un nou termen are loc anul viitor AFI SRL la judecată cu un fost viceprimar al Constanței pentru un teren din Mamaia!

15 Oct 2023 1205

Administrația Fondului Imobiliar SRL, societatea municipiului Constanța, evacuează Uniunea Pensionarilor și-i cere în instanță mii de euro (MOTIVARE)

28 Sep 2023 2124

Licitații Constanța O clădire de pe strada Callatis din Zona Peninsulară intră în reabilitare. Bugetul depășește 400.000 de euro

22 Aug 2023 1280

A fost publicată în MO prelungirea mandatelor administratorilor de la Administrația Fondului Imobiliar SRL. Alexandru Marius Timofte, președinte CA

14 Jul 2023 1178