Ce ascunde directorul de la DADL? Marin si-a izgonit subordonatii (galerie foto)

deschidere.jpgSurse din instituţie ne-au declarat că, ieri, a fost invocată o deratizare subită, angajaţii de la Ape fiind trimişi acasă începând cu ora 13.00

La sediul Direcţiei Apelor Dobrogea-Litoral bătea vântul ieri după-amiază. Toţi angajaţii, cu excepţia gardienilor, şi a celor de la laborator, au fost trimişi acasă, de la ora 13.00. Programul scurt a fost ca un „cadou" de adio pentru subordonaţi, din partea directorului-coordonator al DADL, Laurenţiu Marin.

Surse din cadrul instituţiei ne-au declarat că personalul Direcţiei ar fi fost trimis acasă de către şeful pesedist, pe motiv că urma să se facă deratizarea imobilului. Ne-am deplasat la faţa locului. Nici urmă de deratizare. Lumea plecase acasă, ni s-a spus la intrare, cu excepţia lucrătorilor de la laborator, a gardienilor de la intrare şi, după cum ne-am dat singuri seama după maşinile din parcarea instituţiei, a conducerii. Aceleaşi surse ne-au declarat că Laurenţiu Marin, directorul DADL, a venit la sediu pe la ora 13.00 şi a rămas la muncă până la ora 15.00. Nu se ştie exact cu ce maşină sosise la serviciu, însă două dintre Nissan-urile Pathfinder ale instituţiei, înmatriculate WTS, erau parcate la intrare. De precizat că Laurenţiu Marin a fost văzut deplasându-se atât cu unul dintre aceste Nissan-uri, cât şi cu un Volkswagen Passat înmatriculat WMM.

Vinerea scurtă

Unul dintre cei trei gardieni care păzeau uşa de la intrare, mai ceva ca pe propria butelie, ne-a spus iniţial că în instituţie nu e nimeni şi că toţi au plecat acasă pentru că „azi a fost program scurt". După cum a spus gardianul, nu era o obişnuinţă ca vinerea să se plece la ora 13.00, ci doar ieri s-a întâmplat. Am insistat şi l-am rugat pe gardian să anunţe că vrem să stăm de vorbă cu cineva din conducerea instituţiei. Ne-a închis uşa în nas, obligându-ne să păşim în afara pragului instituţiei, şi s-a dus să transmită. Evident, nu toată lumea plecase acasă, după cum ne-a spus iniţial, pentru că a avut cui să transmită. Mai mult, s-a întors şi cu un răspuns. „A spus să sunaţi luni, la purtătorul de cuvânt", ne-a transmis „feciorul" de la poartă. Am întrebat cine ne-a transmis aceste cuvinte - ni s-a părut normal să ni se spună, atâta vreme cât noi ne-am prezentat - dar bărbatul ne-a răspuns doar atât: „domnul consilier". Aşadar, era mesajul unuia dintre cei trei consilieri de care s-a înconjurat Laurenţiu Marin la sosirea în instituţie şi care erau nelipsiţi de lângă el. Prin urmare, încă un indiciu că şeful DADL se afla în instituţie după ce şi-a trimis angajaţii acasă.

dadl_laurentiu_marin_09.jpgMarin lucrează când se deratizează

Întrebarea este de ce Marin nu a beneficiat şi el de programul scurt pe care l-a acordat angajaţilor? Şi de ce se mai aflau consilierii săi în instituţie, după terminarea programului? Şi cum rezistau la substanţele chimice cu care ar fi trebuit să se deratizeze? Sunt multe întrebări ce rămân în urma încheierii mandatului lui Laurenţiu Marin, care, de la instalarea în funcţie, a făcut din instituţia pe care încă o reprezintă o fortăreaţă, punând mai mulţi paznici la poartă şi reguli stricte de acces, chiar şi pentru angajaţi. Toate aceste măsuri au dat de la bun început impresia că Laurenţiu Marin ar avea ceva de ascuns. Ce are de ascuns Laurenţiu Marin? Şi de ce şi-a trimis subordonaţii acasă, într-o vineri, pe final de mandat?! Sunt întrebări al căror răspuns am încercat să îl aflăm chiar de la domnia sa, contactându-l telefonic, însă nu a binevoit să ne răspundă. L-am sunat şi pe purtătorul de cuvânt al instituţiei, Cătălin Anton, care ne-a declarat că tot ce ştie este că a fost program scurt, însă a promis că se va interesa şi ne va spune de ce.

{mos_ri:DADL}

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

surmelis argentina pusa

12 Oct, 2009 20:30

SE ZVONESTE CA LIBERALII AU CUMPARAT ARMA CU MICROUNDE SI SISTEMUL CU TERMOVIZIUNE PENTRU A URMARII FARA SE STIE PROSTIMEA DIN ORASUL HARSOVA DE CONSTANTA.

surmelis argentina pusa

12 Oct, 2009 16:01

Imbecilii de IONEL CHIRITA si de TUDOR NADRAG impreuna cu MAFIOTII si TRAFICANTII DE DROGURI SI ARME ,BOSTAN SI BURIU din orasul HARSOVA DE CONSTANTA mi-au INVINETIT FIICA ,DANIELA ,IN BATAIE IN SPANIA,deoarece acum cateva minute am vazut-o pe INTERNET,pe intuneric . Nu a avut curaj s-o vad la lumina ,dar si asa se vedea ca era vanata la fadza. Daca va prind va rup,IMBECILILOR ,CRIMINALOR. Blestemati sa fiti si sa dea DUMNEZEU SA FITI PRINSI . BLESTEMATI DE MOARTE ! BLESTEMATI DE MOARTE !BLESTEMATI DE MOARTE !

surmelis argentina pusa

11 Oct, 2009 11:24

La zid l-as pune eu pe d-l IONEL CHIRITA ,fostul primar liberal impreuna cu doamna lui NICOLETA CHIRITA,asistenta ginecolog care cu banii din bugetul orasului Harsova plus banii TRAFICANTII DE DROGURI din orasul Harsova de Constanta :d-l BURIU si d-l BOSTAN au cumparat ARMA CU MICROUNDE si SISTEMUL DE SUPRAVEGHERE CU TERMOVIZIUNE prin satelit ,pentru care au primit recompensa ,unul, d-l BOSTAN sa fie POLITIST DE FRONTIERA ,iar d-l BURIU sa-si faca TERASA LA BAR ,sa faca tot felul de mici afaceri.Nu s-au multumit sa ne urmareasca pe noi ,simpli cetateni ai orasului,dar au trecut direct la BUCURESTI, sa distruga GUVERNUL si sa-si puna in functii de conducere TOTI amaratii de MAFIOTII LIBERALI.

un constantean care sa trezit

10 Oct, 2009 13:26

E simplu stimati consanteni, si stimata reportera. Totul are legatura cu DOSARUL ANADALCHIOI, in care Mazare, Constantinescu si al 36 de infractori sunt trimisi in judecata pentru fapte deosebit de grave de coruptie (Primar infractor vor mai urma si alte dosare - pleaca si lasa-ne pana nu va fi prea tarziu). De ce ? pentru ca DADL-ul (condus la vremea aceeea de Manafu) a fost singura institutie care s-a constituit parte civila. Sa nu uitam ca Consiliul local Constanta, este una dintre institutiile care nu s-a constituit parte civila, adica mai concret consilierii nu au fost de acord ca municipalitatea (adica noi cetatenii acestui oras si acestei tari) sa reintre in proprietatea terenurilor ce erau ale noastre, ale tuturor, in cazul in care instanta ar fi considerat ca atribuirile de terenuri (insusite de grupul de infractori mazare) sunt ilegale. Mare parte din terenurile atribuite de mazare constituiat domeniul public (in CONSTITUTIE - plajele, falezele, terenuri castigate din mare constituie domeniul public al statului, adica al tuturor romanilor, cum ii place lui Basescu sa zica). Ori in conditiile in care nu au reusit sa rezolve treaba, cu plajele, falezele, portul care erau terenuri administrate de DADL (ATENTIE administrate), iti pui intrebarea ce mai cauta domnul Marin la institutia ce a administrat-o ? STIMATI CONSTANTENI, ne punem intrabarea - OARE SI BASESCU A BATUT PALMA CU MAZARE? Daca e asa, nu va trece mult si vom afla. Si daca va fi asa atunci dargi romani,... si Base si mazare, si toti conducatorii merita pusi la zid si impuscati. Sa ne DOMNUL sanatate.

Articole asemanatoare

Guvernul RomânieiMesajul prim-ministrului Marcel Ciolacu prilejuit de Ziua veteranilor de război

29 Apr 2024 221

Liderul AUR, George Simion, tată de băiat! Soția sa a născut astăzi

24 Apr 2024 922

CSM Constanța a câștigat titlul național la baschet feminin Mesajul primarului Vergil Chițac – „Felicitări tuturor celor care au pus umărul la creșterea performanței sportului constănțean.” (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 482

Cumpărări directe Constanța Primăria Mangalia împarte cozonaci de Paște! De unde îi cumpără și ce va scrie pe fiecare ambalaj (DOCUMENT)

23 Apr 2024 435

Guvernul RomânieiMesajul premierului Marcel Ciolacu transmis cu prilejul Sărbătorii Pesah

23 Apr 2024 260

Klaus Iohannis, mesaj de Pesah „În această perioadă dificilă, este nevoie de înţelepciune şi curaj în faţa violenţei şi a urii“

22 Apr 2024 634

CSM Constanța box Alexandru Buleu, învins în optimi la Europene de favoritul categoriei. „Viitorul îți aparține!“

20 Apr 2024 771

Mesajul lui Stelian Ion (candidat ADU) pentru Primaria Municipiului Constanța, către liberalii constănțeni

20 Apr 2024 545

Sorin Grindeanu „Ne dorim extinderea cooperării cu partenerii emiratezi pentru Portul Constanța”

19 Apr 2024 424

Nadia Comăneci, întâlnire cu Sabrina Maneca Voinea, de la CSM Constanța. „O zi fericită alături de Nadia“ (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 546

Atleții de la CS Medgidia, clasări în plutonul fruntaș la „Maratonul Argonauților“ (GALERIE FOTO)

15 Apr 2024 627

Mesajul Israelului la atac „Vom răspunde Iranului prin acţiune, nu prin cuvinte"

14 Apr 2024 457

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă „România este alături de Israel și poporul israelian și condamnă ferm atacul Iranului asupra acestuia“

14 Apr 2024 396

Cine sunt candidații PNL la primăriile din județul Constanța. Lista oficială (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 3578

LIVE VIDEO+TEXT Liderii PNL sunt prezenți la Constanța la lansarea candidaților partidului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 1341