Deschidere editie

Decebal Făgădău - „Încheiem anul fără presiunea că se va opri căldura!“

Sala Remus Opreanu a găzduit ieri şedinţa de îndată a Consiliului Local Municipal Constanţa. Pe ordinea de zi s-a aflat un singur proiect de hotărâre ce a vizat modificarea art. 2 din HCL nr 355/2016 privind aprobarea contractării şi garantării unei finanţări rambursabile externe.
 
În urma votului, proiectul a fost aprobat.
 
„În ceea ce priveşte proiectul aprobat azi, a fost modificat din textul hotărârii sintagma CLM «îşi insuşeşte» proiectul privind împrumutul cu sintagma CLM «aprobă» proiectul privind împrumutul rambursabil de 100.000.000 lei“, a mai explicat primarul Constanţei, Decebal Făgădău.
 
„Vrem să evităm insolvenţa RATC“
Un nou operator de transport şi o flotă de autobuze de top până în 2018

 
În timpul conferinţei de presă organizate după şedinţă, Decebal Făgădău a dat declaraţii cu privire la banii pe care Constanţa i-a primit prin hotărâre de Guvern ieri, pentru asigurarea alimentării cu energie termică în sistem centralizat din fondul de rezerva bugetară al guvernului. Este vorba de 25 de milioane de lei primiţi pentru municipiul Constanţa.
 
„Apreciez că pe ultima sută de metri, Guvernul s-a decis să ia nişte măsuri corecte. Sigur că, dacă i-am fi primit mai devreme, am fi putut cumpăra combustibil mai ieftin, dar trebuie să ne mulţumim că am primit aceşti bani. Încheiem anul fără presiunea că se va opri căldura. Mă bucur că avem caldură şi că preţul este cel pe care l-am promis. Pe perioada întregului mandat, acesta va fi preţul la energia termică“, a mai adăugat Decebal Făgădău.
 
În altă ordine de idei, Decebal Făgădău, edilul municipiului Constanţa, a vorbit ieri şi despre propunerea lui Liviu Dragnea pentru funcția de prim-ministru, Sevil Shhaideh, fostă angajată a Consiliului Judeţean Constanţa:
 
„Nu ştiam că va fi desemnată ca premier. Mă bucur pentru nominalizare. M-aş uita la sprijinul pe care îl are această nominalizare. Nominalizare care sparge multe bariere - prima femeie, este de-a noastră, şi este venită din administraţie publică, care ştie ce înseamnă administraţia privată. Mă bucur din suflet pentru această nominalizare, mă bucură susţinearea pe care o are Sevil din partea preşedintelui Liviu Dragnea, care trebuie să recunoaştem că este căştigătorul alegerilor. Liviu Drangea nu s-a consultat cu organizaţia judeţeană cand a facut această nominalizare. Doamna Sevil Shhaideh nu va susţine mai mult judeţul Constanţa, ci va susţine echilibrat toate judeţele ţării. Ştiu că este un om echilibrat, care nu are parti pris-uri cu nimeni, este un om corect şi foarte muncitor“, a mai precizat Făgădău.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O nouă parcare va fi amenajată în Tomis III. Terenul fusese cedat cu titlu de folosinţă gratuită Arhiepiscopiei Tomisului (document)

17 Apr 2019 1387

Decebal Făgădău, întâlnire de lucru cu agenții economici din stațiunea Mamaia

11 Apr 2019 534

Primăria Constanța anunță terminarea lucrărilor de pe strada Păun Pincio. Decebal Făgădău s-a întâlnit cu locuitorii din zonă

09 Apr 2019 546

Artistii plastici constănţeni expun la Salonulul Național de Primăvară

06 Apr 2019 407

Târgul ExpoAgroUtil, cel mai mare eveniment de profil din regiune, organizat de CCINA Constanţa, şi-a deschis porţile (galerie foto)

05 Apr 2019 977

Peste 100 de persoane au ecologizat stadionul Badea Cârţan din Constanţa. Printre ei, locatari din Henri Coandă şi persoane aflate în probaţiune

04 Apr 2019 429

LIVE TEXT + VIDEO. Ziua Instituției Prefectului, celebrată la Constanţa. Primari, foști prefecți și parlamentari prezenți (galerie foto)

02 Apr 2019 1229

Propunerea lui Decebal Făgădău pentru constănţeni „Îmi doresc să mergem pe jos, cu bicicleta, cu autobuzul iar autoturismul să fie ultima opţiune”!

01 Apr 2019 1949

Primarul Făgădău, apel către asociaţiile şi fundaţiile care vor să sprijine Centrul pentru persoanele fără adăpost din Brătianu

01 Apr 2019 567

Se lucrează la un nou regulament pentru titlul de cetăţean de onoare al oraşului Constanţa. Facilităţi fiscale şi gratuitate pe autobuzele RATC

30 Mar 2019 782

Ce bulevarde din Constanţa vor fi modernizate cu fonduri europene?

29 Mar 2019 1463

Târgul de Turism, Salonul de Dotări Hoteliere şi Târgul de Mobilă, organizate de CCINA în prezenţa ministrului Bogdan Trif (galerie foto)

29 Mar 2019 906

Primarul Decebal Făgădău, laude la adresa acţiunii de plantare de la Ovidius Park

28 Mar 2019 973

Registrul spațiilor verzi trebuia finalizat din decembrie 2009 Deputatul Stelian Ion (USR) - „Tupeul primarului Făgădău nu are margini!”

26 Mar 2019 547

Huţucă (PNL) - „De doi ani, Făgădău croşetează poveşti electorale şi acum pozează în salvatorul animalelor şi izbăvitorul constănţenilor terorizaţi!“

25 Mar 2019 380