Deschidere editie

Decebal Făgădău - „Încheiem anul fără presiunea că se va opri căldura!“

Sala Remus Opreanu a găzduit ieri şedinţa de îndată a Consiliului Local Municipal Constanţa. Pe ordinea de zi s-a aflat un singur proiect de hotărâre ce a vizat modificarea art. 2 din HCL nr 355/2016 privind aprobarea contractării şi garantării unei finanţări rambursabile externe.
 
În urma votului, proiectul a fost aprobat.
 
„În ceea ce priveşte proiectul aprobat azi, a fost modificat din textul hotărârii sintagma CLM «îşi insuşeşte» proiectul privind împrumutul cu sintagma CLM «aprobă» proiectul privind împrumutul rambursabil de 100.000.000 lei“, a mai explicat primarul Constanţei, Decebal Făgădău.
 
„Vrem să evităm insolvenţa RATC“
Un nou operator de transport şi o flotă de autobuze de top până în 2018

 
În timpul conferinţei de presă organizate după şedinţă, Decebal Făgădău a dat declaraţii cu privire la banii pe care Constanţa i-a primit prin hotărâre de Guvern ieri, pentru asigurarea alimentării cu energie termică în sistem centralizat din fondul de rezerva bugetară al guvernului. Este vorba de 25 de milioane de lei primiţi pentru municipiul Constanţa.
 
„Apreciez că pe ultima sută de metri, Guvernul s-a decis să ia nişte măsuri corecte. Sigur că, dacă i-am fi primit mai devreme, am fi putut cumpăra combustibil mai ieftin, dar trebuie să ne mulţumim că am primit aceşti bani. Încheiem anul fără presiunea că se va opri căldura. Mă bucur că avem caldură şi că preţul este cel pe care l-am promis. Pe perioada întregului mandat, acesta va fi preţul la energia termică“, a mai adăugat Decebal Făgădău.
 
În altă ordine de idei, Decebal Făgădău, edilul municipiului Constanţa, a vorbit ieri şi despre propunerea lui Liviu Dragnea pentru funcția de prim-ministru, Sevil Shhaideh, fostă angajată a Consiliului Judeţean Constanţa:
 
„Nu ştiam că va fi desemnată ca premier. Mă bucur pentru nominalizare. M-aş uita la sprijinul pe care îl are această nominalizare. Nominalizare care sparge multe bariere - prima femeie, este de-a noastră, şi este venită din administraţie publică, care ştie ce înseamnă administraţia privată. Mă bucur din suflet pentru această nominalizare, mă bucură susţinearea pe care o are Sevil din partea preşedintelui Liviu Dragnea, care trebuie să recunoaştem că este căştigătorul alegerilor. Liviu Drangea nu s-a consultat cu organizaţia judeţeană cand a facut această nominalizare. Doamna Sevil Shhaideh nu va susţine mai mult judeţul Constanţa, ci va susţine echilibrat toate judeţele ţării. Ştiu că este un om echilibrat, care nu are parti pris-uri cu nimeni, este un om corect şi foarte muncitor“, a mai precizat Făgădău.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Liberalul George Niculescu îşi umflă muşchii pe tema staţiilor pentru alimentarea maşinilor electrice din Constanţa! (document)

21 Jan 2019 502

Chiar nu poate fi schimbat regulamentul? Din 2015, cetăţenii de onoare ai municipiului Constanţa nu mai au beneficii de pe urma acestui titlu

19 Jan 2019 492

Constănţeanul supărat Petiţie depusă la Primărie de către Asociaţia de Proprietari MK2 din Constanţa, în legătură cu investiţia de lângă Poarta Mare a Cetăţii Tomis (documente)

31 Dec 2018 1468

UPDATE. Seniorii Constanța premiați în cadrul unei festivități organizate la Casa de Cultură (galerie foto+video)

20 Dec 2018 537

Anaid Tavitian şi Eugenia Jianu, doamnele teatrului constănţean, au devenit cetăţeni de onoare ai Constanţei

20 Dec 2018 589

Direcţia Generală Poliţia Locală Constanţa, lăudată pentru activitate de primar

19 Dec 2018 743

Decebal Făgădău anunţă că 20 de autobuze electrice vor fi achiziţionate pentru Constanţa. MADR a lansat licitaţia

19 Dec 2018 421

Deputatul PNL de Constanța, Bogdan Huțucă „Domnule Făgădău, visele dvs nu au nimic în comun cu acest oraș și cu constănțenii“

18 Dec 2018 454

Sala Polivalentă din Constanța va fi construită de firma care a blocat licitațiile pentru Cazino și Parcul Arheologic (galerie foto)

17 Dec 2018 1039

USR Constanţa solicită Consiliul Local Municipal să nu aprobe o vânzare directă a unui teren din staţiunea Mamaia (documente)

14 Dec 2018 1205

Unde ar putea utiliza Primăria Constanţa voucherul de 15.000 de euro pentru wi-fi în spaţii publice

11 Dec 2018 362

Ce spune Decebal Făgădău despre înfiinţarea „Alianţei Vestului”, ca pol de creştere şi dezvoltare

11 Dec 2018 757

Banca Mondială face un studiu privind energia termică Se vor trasa zonele de încălzire unitară din municipiul Constanţa unde nu vor mai fi permise debranşările de la RADET

11 Dec 2018 1864

UPDATE. Ședință de îndată a Consiliului Local Constanța. Două proiecte pe ordinea de zi (galerie foto)

10 Dec 2018 435

Iată mapa tehnică a noilor autobuze Isuzu din dotarea RATC Constanța! (galerie foto+documente)

01 Dec 2018 1781