Începe demolarea A fost desemnată firma care va realiza proiectarea parcului promis de administrația Chițac pe strada Eliberării din municipiul Constanța (DOCUMENTE)

  • Primăria Constanța a atribuit un contract de prestări servicii privind achiziția serviciului de proiectare (expertiză tehnică, PT, DTAD, avize, altele) în vederea demolării imobilului situat în Constanța, str. Eliberarii nr. 46 (fosta baza RATC/fost sediu RAR)
  • Reamintim în 2022, Consiliul Local Municipal Constanța a aprobat un proiect privind trecerea acestor imobile-construcții din patrimoniul societății CT BUS în domeniul public al municipiului Constanța
  • Firma care se va ocupa de toate etapele proiectării în vederea demolării acestora este Mega Proiect Construct SRL
  • Contractul în valoare de 155.000 lei fără TVA, prevede lucrări de proiectare în mai multe etape
  • Vor fi desființate trei construcții iar ulterior, terenul va fi amenajat pentru crearea de spații verzi și zone dedicate petrecerii timpului liber, cu dotări și echipări destinate activităților recreative pentru populație
  • Viitorul parc va avea și marcaje și indicatoare, inclusiv adaptate pentru persoane cu dizabilități, și se va desființa un gard existent, apoi se va  realiza un gard de împrejmuire nou, către calea ferată, și se va planta un gard viu
  • Terenul de pe strada Eliberării are o suprafața de 10.044 mp
  • În 2022, municipalitatea anunța că investiția se va ridică la aproximativ 10 milioane de lei
 



Primăria Constanța a atribuit un contract de prestări servicii privind achiziția serviciului de proiectare (expertiză tehnică, PT, DTAD, avize, altele) în vederea demolării imobilului situat în Constanța, str. Eliberarii nr. 46 (fosta baza RATC/fost sediu RAR).
 
Reamintim în 2022, Consiliul Local Municipal Constanța a aprobat un proiect privind trecerea acestor imobile-construcții din patrimoniul societății CT BUS în domeniul public al municipiului Constanța, vezi secțiunea „documente”.
 
Firma care se va ocupa de toate etapele proiectării în vederea demolării acestora este Mega Proiect Construct SRL.


 
Contractul în valoare de 155.000 lei fără TVA, prevede lucrări de proiectare.
 
Serviciul se va presta în mai multe etape.
a) Etapa I - elaborare expertiză tehnică

b) Etapa II - elaborare documentații necesare obtinerii avizelor solicitate prin Certificatul de Urbanism
c) Etapa III - elaborare Documentație Tehnică aferentă Autorizației de Desființare/Demolare (DTAD), elaborare proiect tehnic de execuție a lucrărilor de demolare, inclusiv verificare tehnică de calitate proiecte
d) Etapa IV - asistență tehnică din partea proiectantului pe toata perioada de execuție a lucrărilor de demolare.

 
În noiembrie 2022, municipalitatea a eliberat Certificatul de urbanism cu numărul 3.013 pentru desființarea construcțiilor existente pe terenul fostului sediu al registrului Auto Român, acolo unde locuitorilor din zonă li s-a promis amenajarea unui parc.

Vor fi desființate trei construcții iar ulterior, terenul va fi amenajat pentru crearea de spații verzi și zone dedicate petrecerii timpului liber, cu dotări și echipări destinate activităților recreative pentru populație.

Viitorul parc va avea și marcaje și indicatoare, inclusiv adaptate pentru persoane cu dizabilități, și se va desființa un gard existent, apoi se va  realiza un gard de împrejmuire nou, către calea ferată, și se va planta un gard viu.

Terenul de pe strada Eliberării are o suprafața de 10.044 mp.

În 2022, municipalitatea anunța că investiția se va ridică la aproximativ 10 milioane de lei.



Despre Mega Proiect Construct SRL 
 
Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 20 octombrie, societatea a fost înființată la data de 28 martie 2006 . Firma are sediul pe strada trandafirilor, nr. 150, Băneasa, Județ Constanța.  

Mega Proiect Construct SRL are ca obiect de activitate activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.  

Situația financiară pentru anul 2022 se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de  305.479 lei, un profit de 132.131 lei la un număr de un angajat.

Asociat este Ilie Mureș Maria și administrator este Ilie Mureș Emil. Numele Ilie Mureș Maria apare și în firma Gelbe Sonne Energie SRL și numele Ilie Mureș Emil apare și în firmele Gelbe Sonne Energie SRL , Brave Volt SRL, Spatiu Privat SRL.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro. 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Cumpărări directe Constanța Mega Proiect Construct câștigă contractul pentru servicii de proiectare drumuri în Tortoman

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Pereții exteriori ai unor clădiri din municipiu, acoperiți cu picturi murale. Cui a atribuit Primăria Constanța acest contract? (DOCUMENT)

24 Apr 2024 511

Licitații directe Firmă de casă a SPIT Constanța a câștigat un contract de mentenanță program contabilitate și de la municipalitate

20 Apr 2024 538

Licitații publice Paza bunurilor publice și private aparținând municipiului Constanța vor fi asigurate și anul acesta de firmele fostului polițist și detectiv particular, Brotac (DOCUMENT)

20 Apr 2024 929

Raris SRL furnizează și anul acesta foișoarele de salvamar pentru plaja din Constanța și stațiunea Mamaia (DOCUMENT)

18 Apr 2024 398

Licitații publice CJC O companie din Craiova va promova „Departamentul Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța“

06 Apr 2024 641

Licitații publice CJC schimbă destinația unui corp de clădire de la Pavilionul Expozițional din magazie în birouri. Cine a câștigat contractul de lucrări! (DOCUMENT)

06 Apr 2024 1671

Licitații publice Primăria Mangalia cheltuie aproape 20.000 de euro pentru servicii de medicina muncii. Contractul a fost câștigat de o firma din municipiul Constanța (DOCUMENT)

05 Apr 2024 576

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

28 Mar 2024 563

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 607

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 478

Licitații publice Compania controlată de Marius Tudorel Constantin primește încă un contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

23 Mar 2024 633

Cine a câștigat contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea și modificarea fațadei Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

19 Mar 2024 782

UPDATE Laurențiu Stamat de la Larsen Consulting SRL a bătut palma și cu Primăria Constanța. Vezi pentru ce (DOCUMENT)

14 Mar 2024 784

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 893

Farmavet SA a bătut palma cu Primăria Constanța. Ce va livra firma? (Document)

10 Mar 2024 710