Licitații publice Compania fostului șef de la GeoEcoMar a primit contractul pentru urmărirea evoluţiei fenomenelor apărute pe strada Traian din Constanța(DOCUMENT)

  • Primăria Constanța a atribuit un nou contract subsecvent care vizează serviciul de consultanță pentru urmărirea în timp a evoluției fenomenelor apărute pe strada Traian societății Gera SRL
  • Contractul are o valoare de 544.000 lei fără TVA
  • Asociat unic al societăţii Gera SRL este Glicherie Caraivan
  • Caraivan a fost directorul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Geologie şi Geoecologie Marină - GeoEcoMar, sucursala Constanţa
  • Compania mai figurează cu alte 9 contracte prin cumpărare directă din achiziții publice
  • Primăria a mai încheiat un contract subsecvent de consultanţă pentru și în urmă cu 3 ani cu aceeași societate comercială
 
 
 
Primăria Constanța a atribuit un nou contract subsecvent care vizează serviciul de consultanță pentru urmărirea în timp a evoluției fenomenelor apărute pe strada Traian societății Gera SRL.

Contractul are o valoare de 544.000 lei fără TVA, vezi secțiunea „documente".
 
Reamintim, încă de la începutul lui 2019, Primăria Constanța a semnat un acord similar privind serviciul de consultanță pentru urmărirea în timp a evoluției fenomenelor apărute pe strada Traian, cauzate de lucrările (stopate) de construire a unui mall care nu a mai fost finalizat.
 
Gera SRL este firma fostului director al GeoEcoMar
 
Primăria a mai încheiat un contract subsecvent de consultanţă pentru și în urmă cu 3 ani cu aceeași societate comercială.


 
Obiectul contractului este urmărirea în timp a evoluţiei fenomenelor apărute pe strada Traian, tronsonul Poarta 3 - Poarta 4 Port Constanţa.

 
Vă reamintim că, în urmă cu aproape un deceniu, un crater format în urma unor excavări a îngrozit locuitorii de pe strada Traian. Au trecut peste nouă ani de la isteria creată în rândul locatarilor de pe strada Traian din Constanţa, după ce inspectorul-şef al Inspectoratului Teritorial de Construcţii Sud-Est Constanţa de la acea vreme, Gigi Chiru, susţinea că surparea străzii Traian pune într-un mare pericol blocurile din apropiere. Tot atunci s-a luat măsura închiderii circulaţiei în zonă, după ce un crater se formase pe marginea străzii.
 

Gera SRL
 
Înființată în 1992 compania are sediul în Constanța și are ca obiect principal de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
În 2022 a raportat o cifră de afaceri de  154,978 lei, profit de 35,690 lei și 3 angajați.
 
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 35.31%, potrivit www.termene.ro
 
Asociat unic al societăţii Gera SRL este Glicherie Caraivan.
 
Caraivan a fost directorul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Geologie şi Geoecologie Marină - GeoEcoMar, sucursala Constanţa.
 
Compania mai figurează cu alte 9 contracte prin cumpărare directă din achiziții publice.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:

La aproape un deceniu de la isteria declanşată de conducerea ISC de la acea vreme Gera SRL urmăreşte evoluţia fenomenelor apărute pe strada Traian (document)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Nova Steel Buildings SRL va realiza lucrările în regim de urgență la sediul Muzeului de Artă Populară din Constanța (DOCUMENT)

27 Apr 2024 276

Licitații publice Pereții exteriori ai unor clădiri din municipiu, acoperiți cu picturi murale. Cui a atribuit Primăria Constanța acest contract? (DOCUMENT)

24 Apr 2024 516

Licitații directe Firmă de casă a SPIT Constanța a câștigat un contract de mentenanță program contabilitate și de la municipalitate

20 Apr 2024 543

Licitații publice Paza bunurilor publice și private aparținând municipiului Constanța vor fi asigurate și anul acesta de firmele fostului polițist și detectiv particular, Brotac (DOCUMENT)

20 Apr 2024 932

Raris SRL furnizează și anul acesta foișoarele de salvamar pentru plaja din Constanța și stațiunea Mamaia (DOCUMENT)

18 Apr 2024 399

Licitații publice CJC O companie din Craiova va promova „Departamentul Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța“

06 Apr 2024 642

Licitații publice CJC schimbă destinația unui corp de clădire de la Pavilionul Expozițional din magazie în birouri. Cine a câștigat contractul de lucrări! (DOCUMENT)

06 Apr 2024 1683

Licitații publice Primăria Mangalia cheltuie aproape 20.000 de euro pentru servicii de medicina muncii. Contractul a fost câștigat de o firma din municipiul Constanța (DOCUMENT)

05 Apr 2024 579

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

28 Mar 2024 570

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 609

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 481

Licitații publice Compania controlată de Marius Tudorel Constantin primește încă un contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

23 Mar 2024 636

Cine a câștigat contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea și modificarea fațadei Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

19 Mar 2024 784

UPDATE Laurențiu Stamat de la Larsen Consulting SRL a bătut palma și cu Primăria Constanța. Vezi pentru ce (DOCUMENT)

14 Mar 2024 798

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 895