Licitații publice Compania fostului șef de la GeoEcoMar a primit contractul pentru urmărirea evoluţiei fenomenelor apărute pe strada Traian din Constanța(DOCUMENT)

  • Primăria Constanța a atribuit un nou contract subsecvent care vizează serviciul de consultanță pentru urmărirea în timp a evoluției fenomenelor apărute pe strada Traian societății Gera SRL
  • Contractul are o valoare de 544.000 lei fără TVA
  • Asociat unic al societăţii Gera SRL este Glicherie Caraivan
  • Caraivan a fost directorul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Geologie şi Geoecologie Marină - GeoEcoMar, sucursala Constanţa
  • Compania mai figurează cu alte 9 contracte prin cumpărare directă din achiziții publice
  • Primăria a mai încheiat un contract subsecvent de consultanţă pentru și în urmă cu 3 ani cu aceeași societate comercială
 
 
 
Primăria Constanța a atribuit un nou contract subsecvent care vizează serviciul de consultanță pentru urmărirea în timp a evoluției fenomenelor apărute pe strada Traian societății Gera SRL.

Contractul are o valoare de 544.000 lei fără TVA, vezi secțiunea „documente".
 
Reamintim, încă de la începutul lui 2019, Primăria Constanța a semnat un acord similar privind serviciul de consultanță pentru urmărirea în timp a evoluției fenomenelor apărute pe strada Traian, cauzate de lucrările (stopate) de construire a unui mall care nu a mai fost finalizat.
 
Gera SRL este firma fostului director al GeoEcoMar
 
Primăria a mai încheiat un contract subsecvent de consultanţă pentru și în urmă cu 3 ani cu aceeași societate comercială.


 
Obiectul contractului este urmărirea în timp a evoluţiei fenomenelor apărute pe strada Traian, tronsonul Poarta 3 - Poarta 4 Port Constanţa.

 
Vă reamintim că, în urmă cu aproape un deceniu, un crater format în urma unor excavări a îngrozit locuitorii de pe strada Traian. Au trecut peste nouă ani de la isteria creată în rândul locatarilor de pe strada Traian din Constanţa, după ce inspectorul-şef al Inspectoratului Teritorial de Construcţii Sud-Est Constanţa de la acea vreme, Gigi Chiru, susţinea că surparea străzii Traian pune într-un mare pericol blocurile din apropiere. Tot atunci s-a luat măsura închiderii circulaţiei în zonă, după ce un crater se formase pe marginea străzii.
 

Gera SRL
 
Înființată în 1992 compania are sediul în Constanța și are ca obiect principal de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
În 2022 a raportat o cifră de afaceri de  154,978 lei, profit de 35,690 lei și 3 angajați.
 
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 35.31%, potrivit www.termene.ro
 
Asociat unic al societăţii Gera SRL este Glicherie Caraivan.
 
Caraivan a fost directorul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Geologie şi Geoecologie Marină - GeoEcoMar, sucursala Constanţa.
 
Compania mai figurează cu alte 9 contracte prin cumpărare directă din achiziții publice.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:

La aproape un deceniu de la isteria declanşată de conducerea ISC de la acea vreme Gera SRL urmăreşte evoluţia fenomenelor apărute pe strada Traian (document)
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Romcontexpert SRL, un nou contract cu Primăria Constanța. Se va ocupa de auditul financiar pentru Spitalul de Boli Infecțioase (DOCUMENTE)

19 Feb 2024 453

Primăria Constanța și-a stabilit consultanții în proiectul Policlinicii Municipale de Cardiologie și Oncologie care se va construi prin PNRR

17 Feb 2024 719

Razie a polițiștilor IPJ Constanța în stațiunea Neptun! Au fost aplicate mai multe amenzi (GALERIE FOTO)

17 Feb 2024 453

Licitații publice Consultanții de casă ai Primăriei Constanța au câștigat un nou contract! (DOCUMENT)

16 Feb 2024 621

Începe demolarea A fost desemnată firma care va realiza proiectarea parcului promis de administrația Chițac pe strada Eliberării din municipiul Constanța (DOCUMENTE)

16 Feb 2024 22649

Licitații publice Primăria Techirghiol a bătut palma cu două companii din Constanța pentru proiectul de îmbunătățire a mobilității urbane (DOCUMENTE)

15 Feb 2024 646

Licitații Constanța RC Energo Install SRL, contract prin cumpărare directă cu Primăria Medgidia

13 Feb 2024 774

Contractele directe de promovare și publicitate a unor proiecte derulate de Primăria Constanța ajung la Intermedia Services Top SRL! (DOCUMENTE)

10 Feb 2024 526

Licitații publice Primăria Constanța a atribuit contractul de elaborare a documentației tehnico economice pentru Teatrul de Stat (DOCUMENT)

06 Feb 2024 681

Nexus Construction Consulting SRL, revine în achizițiile publice ale Primăriei Constanța (DOCUMENT)

05 Feb 2024 571

Licitații publice Eco Fire Sistems SRL și Luxury Estetiq au bătut palma cu Spitalul Județean Tulcea (DOCUMENT)

05 Feb 2024 634

Licitații publice Un nou contract pentru Saga Infrastructură, firmă intrată în atenția Consiliului Concurenței, de la Primăria Mangalia (DOCUMENT)

25 Jan 2024 874

Licitații Constanța. Cine livrează elementele de caroserie pentru autobuzele CT BUS? (DOCUMENT)

22 Jan 2024 680

Baza Navală Constanța, investiție importantă în trancheți și echipamente pentru acostarea fregatelor. Ce firme au luat contractul (DOCUMENT)

17 Jan 2024 595

Licitații publice Sensul giratoriu de la intrarea în localitatea Costinești va fi realizat de Autoprima Serv SRL. Valoarea contractului depășește 500.000 de euro (DOCUMENT)

16 Jan 2024 1526