Licitații publice Hotelul unui fost viceprimar PSD al Constanței găzduiește partenerii administrației conduse de Vergil Chițac (DOCUMENT)

  • Primăria Constanța cumpără servicii de cazare și masă pentru echipele de la Animal Society, care vor derula o nouă campanie de sterlizare a animalelor de rasă comună din municipiu
  • Valoarea estimată a contractului este de 29.670.95 lei
  • Ofertant câștigător pentru această achiziție este Dobre&Fiii Servicii SRL care operează hotelul Ferdinand din Constanța
  • Unic asociat este Magdalena Cristina Piuaru care este și administrator alături de tatăl său, Mircea Dobre, fost viceprimar al municipiului Constanța
  • Pe Magdalena Cristina Piuaru care este sora fostului ministru PSD al Turismului, deputatul Mircea Dobre o mai regăsim și în Dobre&Fiii SRL, Geomir International SRL și în Magsidrag SRL
  • În 2022, Dobre&Fiii Servicii SRL a raportat o cifră de afaceri de 1.842.779 lei, profit net de 619.024 lei și 9 angajați
 
 
 
Primăria Constanța cumpără servicii de cazare și masă pentru echipele de veterinari de la Animal Society, care vor derula o nouă campanie de sterlizare a animalelor de rasă comună din municipiu.

Valoarea estimată a contractului este de 29.670.95 lei.

Servicii de cazare sunt pentru 3 camere duble timp de 20 de nopti și o cameră dublă pentru 6 nopți.

Camerele trebuie să fie dotate cu aer condiționat și să dispună de toate facilitățile aferente clasificării de 3 stele.

Totodată, se achiziționează servicii de masă prânz și cina pentru șase persoane pe parcursul a 20 de zile și pentru alte două persoane doar pentru o săptămână.

Ofertant câștigător pentru această achiziție este Dobre&Fiii Servicii SRL care operează hotelul Ferdinand din Constanța.

Firma se află la primul contract din achiziții publice potrivit www.termene.ro.

 
Despre Dobre& Fiii Servicii SRL

Compania a fost înființată în 2004 și desfășoară activități de hotelărie și alte facilitati de cazare similare. Are sediul social în municipiul Constanța, pe strada Interioară nr. 3, biroul nr.2 dar și un punct de lucru pe B-dul Ferdinand nr.12 acolo unde află și hotelul cu același nume.

Unic asociat este Magdalena Cristina Piuaru care este și administrator alături de tatăl său, Mircea Dobre, fost viceprimar al municipiului Constanța în 2016, după ce Gabi Stan a demisionat. Dobre a mai fost și consilier local fără o activitate notabilă și chiar preşedintele Comisiei de buget-finanţe din cadrul Consiliului Local Municipal Constanţa.



Pe Magdalena Cristina Piuaru, sora fostului ministru PSD al Turismului, ex-deputatul Mircea Dobre o mai regăsim și în Dobre&Fiii SRL, Geomir International SRL și în Magsidrag SRL.

Mircea Dobre a mai fost asociat și în M.G. Tour SRL împreună cu fosta sa soție, Georgeta Dobre. Firma  a fost înființată în anul 1991, având sediul în stațiunea Mamaia, municipiul Constanța și administrează hotelul Dunărea din stațiune.

Datele recentă îl arată pe fiul sau Mircea Titus Dobre, asociat unic, cât și administrator alături de Georgeta Dobre. În 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 1.842.779 lei, profit net de 619.024 lei și 9 angajați.


Georgeta Dobre mai apare asociat și administrator la MG Tour Travel SRL și la MG Tour Turism SRL.

La rândul său, potrivit www.termene.ro, Mircea Titus Dobre este asociat/administrator la la MG Tour Travel SRL, MG Tour Turism SRL și în Domadami SRL.


 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


Citește și:

Răspuns negativ pentru Dobre și Fiii SRL de la Primăria Constanța
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Pereții exteriori ai unor clădiri din municipiu, acoperiți cu picturi murale. Cui a atribuit Primăria Constanța acest contract? (DOCUMENT)

24 Apr 2024 511

Licitații directe Firmă de casă a SPIT Constanța a câștigat un contract de mentenanță program contabilitate și de la municipalitate

20 Apr 2024 539

Licitații publice Paza bunurilor publice și private aparținând municipiului Constanța vor fi asigurate și anul acesta de firmele fostului polițist și detectiv particular, Brotac (DOCUMENT)

20 Apr 2024 929

Raris SRL furnizează și anul acesta foișoarele de salvamar pentru plaja din Constanța și stațiunea Mamaia (DOCUMENT)

18 Apr 2024 398

Licitații publice CJC O companie din Craiova va promova „Departamentul Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța“

06 Apr 2024 641

Licitații publice CJC schimbă destinația unui corp de clădire de la Pavilionul Expozițional din magazie în birouri. Cine a câștigat contractul de lucrări! (DOCUMENT)

06 Apr 2024 1673

Licitații publice Primăria Mangalia cheltuie aproape 20.000 de euro pentru servicii de medicina muncii. Contractul a fost câștigat de o firma din municipiul Constanța (DOCUMENT)

05 Apr 2024 576

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

28 Mar 2024 565

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 608

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 478

Licitații publice Compania controlată de Marius Tudorel Constantin primește încă un contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

23 Mar 2024 634

Cine a câștigat contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea și modificarea fațadei Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

19 Mar 2024 784

UPDATE Laurențiu Stamat de la Larsen Consulting SRL a bătut palma și cu Primăria Constanța. Vezi pentru ce (DOCUMENT)

14 Mar 2024 785

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 894

Farmavet SA a bătut palma cu Primăria Constanța. Ce va livra firma? (Document)

10 Mar 2024 711